Şimdi Ara

MİLLENİCOM’DA TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET 1 AY BEDAVA! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
11
Favori
103.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Kubilay92

Ben kullanıyorum 5 6 aydır çok memnunum yalnız geçen cuma nakil işlemi yaptırdım 1 hafta oldu ne gelen var ne giden 2 kez çağrı merkezini aradım son aşamada son aşamada dediler başka birşey yok
    Merhaba,

Kontrolleri sağlamak isteriz. Pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz ?
  • KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM. Müşteri temsilcileri çok alakasız ve sürekli yalan söylüyorlar! Bu firmanın sorumsuzluğu yüzünden 280 tl cebimden para çıktı. GÜVEN OLMAZ HER AN YARI YOLDA BIRAKIR BİRDE ÜSTÜNE SİZİN HATANIZ GİBİ GÖSTERİR.

16 ağustos 2019 da işlem başlattım. 17 sinde Kağıtları kurye ile gelip imzalattım fakat 1 haftadır hiçbir ilerleme yok daha kağıtlar size ulaşmamış geçiş süreci çok sorunlu ? konuyla ilgilenebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iletişime geçtim bana verilen cevap

''Başvurunuzun dokuman onay aşamasında olduğunu görüntülemekteyiz. İşlemlerinizin hızlı ilerlemesi için ilgili birime geri dönüş sağlanmıştır.''

iptal mi edeyim ayın 26 sında TTnet tahaddütüm bitiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooL7 -- 23 Ağustos 2019; 10:54:53 >

Orijinalden alıntı: TooL7

Merhabalar,

16 ağustos 2019 da işlem başlattım. 17 sinde Kağıtları kurye ile gelip imzalattım fakat 1 haftadır hiçbir ilerleme yok daha kağıtlar size ulaşmamış geçiş süreci çok sorunlu ? konuyla ilgilenebilir misiniz ?
    Merhaba,

Yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden bilgilerinizi iletebilir misiniz ?

Orijinalden alıntı: TooL7

Haydaa neden yahu başımıza iş aldık desene ?

iletişime geçtim bana verilen cevap

''Başvurunuzun dokuman onay aşamasında olduğunu görüntülemekteyiz. İşlemlerinizin hızlı ilerlemesi için ilgili birime geri dönüş sağlanmıştır.''

iptal mi edeyim ayın 26 sında TTnet tahaddütüm bitiyor ?
    Merhaba,

Pm üzerinden geri dönüş sağlanmıştır.

• bu olayın aynısı geçen ay benim başıma geldi hocam 20 gün sabrettim baktım olmuyor telekom taahhüt bitme tarihine 6-7 gün kaldı bunları beklemeyeyim dedim aradım işlemler için iptal oluşturdum sonra türknete başvurdun 5 günde hallettiler geçiş işlemini üstelik bunlarda kargo felan işi yok türknette kargo ile belge gönderdim o sürede dahil bu 5 güne ne yalan söylim bu kadar hızlı olacagını düşünmüyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün cuma ve şu Sivastaki ekibin numarasını bizimle paylaşında arkadaşlar teşrif etsinler. Sivastaki bayiinizle iletişime geçtim abi bizde başvuru yapsaydın yarım saatte işini çözerdik kendi ekibimizle diyor ama genel müdürlük ekibi bakacak size yapacak birşeyimiz yok diyor...

Verin şu ekibinizin numarasını da gidip getireyim şu bağlantı için.

Türk Telekom ekibi geldi kutudan binaya ve evime kadar bağlantıyı sağladı ama 3 gündür sizin ekipleriniz yok ortalıkta... 2 gün önce aciliyet için kayıt açtınız ortada gelen giden yok işimiz gücümüz var ayıptır günahtır.
    Yaşadığım şehir yoğun bir şehir değil. Yarim saatlik iş için günlerdir bekletiyorsunuz. Acil dediğiniz şey günlerce bekletmek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 23 Ağustos 2019; 13:23:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi paylaşımlarınız için teşekkür ederim dostlar. İptal islemlerini başlatayım o zaman türknet mecbur.

• Arkadaşlar 23.09 da TT dan taahhütüm sona eriyor. TT 'a ait FTTH altyapı mevcut. Millenicom 35 veya 100mbit 'e geçmeyi düşünüyorum. İlginç faturalarla karşılaşmamak adına hani tarihte başvurursam iyi olur? 1-2 hafta önce başvursam TürkTelekoma cayma bedeli vb ceza öder miyim? Ayrıca FTTH geçiş işlemlerinde eve teknik ekip vs gelmesine gerek var mı? Kimse gelmeden kullanıcı adı şifre girip modem de aynı kalıp devam edilebiliniyor mu?
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Millenicoma başvuru yaptım 2 gün aramadilar 3.gun aradılar şansıma o gün port kalmamış halbuki başvururken bakmistm vardı ne kadar hızlılar düşünün işte
    Merhaba,

Yardımcı olmak isteriz. Pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz ?

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar 23.09 da TT dan taahhütüm sona eriyor. TT 'a ait FTTH altyapı mevcut. Millenicom 35 veya 100mbit 'e geçmeyi düşünüyorum. İlginç faturalarla karşılaşmamak adına hani tarihte başvurursam iyi olur? 1-2 hafta önce başvursam TürkTelekoma cayma bedeli vb ceza öder miyim? Ayrıca FTTH geçiş işlemlerinde eve teknik ekip vs gelmesine gerek var mı? Kimse gelmeden kullanıcı adı şifre girip modem de aynı kalıp devam edilebiliniyor mu?
    Merhaba,

Müşteri hizmetlerimizi arayarak başvuru yapabilirsiniz veya internet sitemizden (www.milleni.com.tr) beni arayın talebi bırakarak başvuru için destek alabilirsiniz. Geçiş öncesi işlemler için kullanmş olduğunuz operatör ile görüşmeniz gerekmektedir. Taahhütlü başvurularda karşı operatörden çıkacak cayma bedelinin 200 TL ye kadar olan kısmı tarafımızdan ödenmektedir, taahhütsüz başvurularda ise sadece paket ücreti tarafımızdan ödenmektedir. Sizide Gerçek sınırsız ve kotasız internetin kaliteli adresi Millenicom ailesinde görmekten mutluluk duyarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Bugün cuma ve şu Sivastaki ekibin numarasını bizimle paylaşında arkadaşlar teşrif etsinler. Sivastaki bayiinizle iletişime geçtim abi bizde başvuru yapsaydın yarım saatte işini çözerdik kendi ekibimizle diyor ama genel müdürlük ekibi bakacak size yapacak birşeyimiz yok diyor...

Verin şu ekibinizin numarasını da gidip getireyim şu bağlantı için.

Türk Telekom ekibi geldi kutudan binaya ve evime kadar bağlantıyı sağladı ama 3 gündür sizin ekipleriniz yok ortalıkta... 2 gün önce aciliyet için kayıt açtınız ortada gelen giden yok işimiz gücümüz var ayıptır günahtır.
    Yaşadığım şehir yoğun bir şehir değil. Yarim saatlik iş için günlerdir bekletiyorsunuz. Acil dediğiniz şey günlerce bekletmek mi?
    Merhaba,

Tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba,

Tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır.

Alıntıları Göster
    Mesai saatimiz bitti maalesef diyeceksiniz. Saha ekibinizin 5 dk da yapacağı şeyi günlerdir beklemek çok iyi

Pişman olma yolunda ilerliyorum. Umarım pişman etmezsiniz.

Bugün mağduriyetimi çözebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim başvurmuş 3-4 günde bağlamışlar interneti. İlden ile değişiyor olabilir.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.