|
Aylardır süregelen sorunum ile ilgili müşteri hizmetlerinden çözüm bulamıyorum. Sanki filtreli internet kullanıyor gibi e-devlet, devlet bankaları gibi yerlere giriş yapamıyorum. Evde robot süpürge var hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Exxen'de reklamı gösteriyor ama izlenmek istenen şeyi göstermiyor. VPN'e bağlanmıyor, kullandığım CloudFlare DNS hiç bir işe yaramıyor. Hatta instagram'dan bildirim bile gelmiyor. Bütün bunlar WiFi bağlantısındayken oluyor. Mobil veriye geçtiğimde süpürge sorunu hariç hiç bir sorun kalmıyor. Çünkü süpürge mecburen ev internetine bağlı. Ama evde internet varken mobil veri kullanacaksam neden millenicom'a para ödüyorum? Bağlantı hızı olarak paketimin hızını alıyorum ondan yana bir problem yok. Ama internet kullanımı sorunlu. Müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı olmuyor. Tek söyledikleri şey arıza kaydı oluşturuldu size bilgi verilecek" oluyor. Bir süre sonra da "arızanız giderildi" diye mesaj geliyor ama internette hiç bir fark olmuyor. Benim tahminim port ile ya da sokak başındaki dolap ile ilgili bir problem olduğu. Modem ile ilgili problem olamaz çünkü 3 farklı modem ile denedim problem devam ediyor. Eğer bu problemim çözülmezse 3 internet ile birlilkte millenicom'dan başka bir ISS'e geçiş yapacağım. Millenicom'un burayı takip ettiğini biliyorum. Lütfen bu söylediğim şeyi bir tehdit gibi algılamayın. Ama bu problem ile internet kullanılamıyor. Bu problem memleketimde ailemin evinde var. Benim yaşadığım evde böyle bir problem yok. Ama böyle bir problemle karşılaşma durumunda bir şey yapılmaması beni mağdur eder. Ben bir öğretmenim ve evde online ders yapıyorum. Böyle bir problem bana daha büyük bir sıkıntı yaşatır. Bu tarz bir problem yaşayıp çözebilen varsa yardımını rica ediyorum. Millenicom yetkililerinden de bu sorun ile ilgili bir çözüm bulmalarını istiyorum. Çözüm sağlanmazsa 3 internet ile birlikte başla bir ISS'e geçiş yapacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler