Şimdi Ara

Millenicom Bağlantı Yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

17 şubat itibari ile 14 günlük başvuru sürecini sonlandırıp talebini iptal ettim vodagone ile görüşüp hizmet alacağım 2 günde başlanacağı söylendi 14 günlük binlerce liralık uğradığım maddi ve manevi zarar içinde tüm millenicom yetkililerine teşekkür ediyorum diğer kullanıcılarda yol yakınken en caz geçmesini tavsiye ediyorum yoksa benim gibi 390 lira mobil fatura ve açamadığınız yayınların yahut işlerinizin aksaması ile binlerce liralık zarara uğraramanız muhtemel

Öncelikle selamlar,
    İlk kez 4 şubatta oluşturduğum milllenicom internet aboneliğim 10 gündür bağlanmamakta.

Öncelikle süreci aktarayım, ilk olarak 2 şubatta arayıp başvuruda bulundum fakat geçiş yapamadıklarını belirtip internetimi iptal etmem gerektiğini söylediler, pekala deyip mevcut Superonline aboneliğimi 4 şubatta sonlandırıp ardından kendilerini aradım.

Gayet güzel bir şekilde başvurumu alıp 3-7 iş gününde bağlanacağını söylediler, bende işimi internetten yaptığımı durumun acil olduğunu belirttim pekala aciliyetinizi belirtip en kısa sürede halledeceğiz dendi.

Şimdi buraya kadar her şey güzel...
    Fakat günler geçmesine rağmen bağlantı gerçekleştirmeyi bırak tarafıma bir aranma bile yapılmadı her seferinde aramama rağmen tek yaptıkları '' aciliyetinizi belirtiyorum'' diyip kapatmak oldu.

En son aramamı 5. Günün sonunda yaptığımda bana 7 iş günü içinde kesinlikle bağlanacağının tahattütünde bulundular.

Bağlandı mı? Hayır. 10. Günün sonunda hala internetsizim.

Bu sabah arandım Millenicom tarafından, ve ev adresimde aktif bir abonelik başvurusu olduğunu söylediler, birisi benim adıma başvuru yapmışta iptal ettirmem gerekiyormuş. Hangi operatörde diyorum göremiyoruz diyorlar, Nasıl iptal edeceğim diyorum bilmiyoruz diyorlar, kim yapmış diyorum bilmiyoruz diyorlar :d

Superonline'ı arıyorum bizim tarafımızda Herhangi bir aktif internet ya da başvurunuz yok deniyor.

Bense tam 10 gündür internetsizim normal bir kişi için sorun olmasa bile benim gibi internetten iş yapan birisi için aşırı yüksek bir süre.

Twitch ve Dlive'dan yayınlar yaparak tüm gelirimi kazanan bir insanım 2. Bir işim yok ve yayınlarımı açmak zorundayım, bu süreçte sürekli olarak mobil internet alıyorum ve faturam ciddi bir tutara geldi sadece 10 günde...

Ciddi manada mağdurum bu durumdan hayır yok kardeşim bağlamıyoruz deseler salıp başka firmayla görüşeceğim oda yok, öldürmeyip süründürüyorlar resmen.Millenicom Bağlantı Yapmıyor

cappadocia turkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xStana -- 2 Eylül 2024; 4:26:29 >

• Vodafone'a bakabilirsiniz. O da Superonline altyapısını kullanıyor ve yanılmıyorsam fiyatları daha ucuzdu.
  • Yardım
  • Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.
    Ne biçim firmasınız 15gündür internetimi bağlayamadınız hep bahane üretiyorsunuz 100kere aradım hala yok yok türknete geçircem sizden hayır yok
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Pm gönderdim
  • Genel müdürlükten arandım, şikayet varda oluşturduğum şikeyet üzerine arandım, kendim 50 kere müşteri hizmetleri ile görüştüm hiç biride tam olarak sorunu çözmüyor her seferinde tamam hallediyoruz deniyor ve orada kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xStana -- 15 Şubat 2020; 15:13:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece 15 dakikalık bir işlem için bu kadar beklemek üzücü gerçekten
  • Merhaba, PM üzerinden sizlere dönüş sağlanmıştır. İyi günler dileriz.
  • 4. Gün bana kurulum yaptılar sanırım superonline alt yapısı kullandığım için böyle oldu.
  • 29 ocaktan beri bekliyorum engelli tarifesine başvurdum belgeler eksik deniliyor mailden WhatsApptan gönderdim abonelik için gelen kişide çekti 3 kez gönderdiğim halde 2 haftadır bi belge yüklemek çokmu zor uzaydanmı yüklencek sabır mabır kalmadı port vs sorun yokmuş bi saçma belge için bekliyorum yükleyinsene kardeşim dalgamı geçiyorsunuz milletle @millenicon
  • Karalardanbiri K kullanıcısına yanıt
    bendede mevcut superonline türk telekom ve vodafone fiber altyapıları var superonline altyapısı üzerinden bir paket aldım
  • xStana kullanıcısına yanıt
    Desteği ara kardeşim güzelce rica et yapabildiğin her şeyi yap de ben de aynı şekilde idim sonra aradım işte durumu izah ettim adam tamam dedi ertesi gün bağladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xStana

Genel müdürlükten arandım, şikayet varda oluşturduğum şikeyet üzerine arandım, kendim 50 kere müşteri hizmetleri ile görüştüm hiç biride tam olarak sorunu çözmüyor her seferinde tamam hallediyoruz deniyor ve orada kalıyor.
    Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.
  • 17 şubat itibari ile 14 günlük başvuru sürecini sonlandırıp talebini iptal ettim vodagone ile görüşüp hizmet alacağım 2 günde başlanacağı söylendi 14 günlük binlerce liralık uğradığım maddi ve manevi zarar içinde tüm millenicom yetkililerine teşekkür ediyorum diğer kullanıcılarda yol yakınken en caz geçmesini tavsiye ediyorum yoksa benim gibi 390 lira mobil fatura ve açamadığınız yayınların yahut işlerinizin aksaması ile binlerce liralık zarara uğraramanız muhtemel
  • Karalardanbiri K kullanıcısına yanıt
    Genel müdürlükten 4 defa arandım kendim en aşağı abartısız 20-30 kere müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım şikayet vardan geri dönüş sağlandı nurdan dönüş sağlandı kimse çözmeyi bırak sorunun ne olduğunu bile belirtmedi doğru düzgün
  • 30 dakika önce oluşturduğum Vodafone internet talebim için yarın 9:30da ekipler gelip kurulumu gerçekleştirecekmiş
  • Aşağıda yaptığımız tüm görüşmeleri ilettim farklı numaralardan farklı kişilerle yaptığım toplam 50+ görüşme vardır belki @karalardanbiri

• Valla kardeşim o zaman bağlatma boşver bağlanırken bu sorunu yaşarsan kopmalarda canın çıkar. İnternet kopuyor arıyorsun ilgilenecekler diyorlar ama internet saatlerdir yok yani boş bir firma ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor.
  • Yol yakınken vodafoneun 100mbs paketine döndüm zaten 18 saatte bağladı adamlar iyi kurtuldum diyorum şimdide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.