Şimdi Ara

military pack'ler eski üretimmi ?..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 10 gün önce bi military pack aldım,08/2006 üretimi, çok eğleniyorum konsol süper,benim merak ettiğim forum"dan gördüğüm kadarıyla konsol alan arkadaşlar ürünü 2007 üretim alıyorlar.benim aldığım konsol"u sıfır diye aldım ama neden üretim tarihi bu kadar geç. yoksa bordla mı alakalı.yeni üretimler hdmı "li imiş..core hariç.military pack için söylenen şu ıraktaki askerler için üretim konusunu biliyorum,acaba sebep omu../ teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayozyer -- 11 Kasım 2007; 10:40:15 >

• military'ler eski üretim ama sıfır makineler merak etme. kesinlikle tamir görmüş makineler değil. zaten military, anormal bir durum. yani amerikan askerlerine satılan bir model normalde. onlardan alıyolar falan daha ucuza geliyo :). normal yani.
  • teşekkürler dost. asker hikayesini bende duydum ama tarihi bukadar geç olmasına bi anlam veremedim.
  • TR'deki 2007 üretimler genelde Elite oluyor, beyaz renkli olarak 2007 üretim bulmak şimdilik çok zor TR de.
  • Bende military aldım 10.ay 2006 üretimli o kadarda eski değil yani
  • galiba öyle elitler son üretim,bordları farklı diye galiba,yeni tarihliler.military makinalarada bordların üretim tarihe göre tarih yazıyor olabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayozyer -- 11 Kasım 2007; 13:52:19 >
  • military packlerin normal premium packlerden farkı yok...askerler içinde ozel uretilmiş bir durumuda yok...sadece içine extra oyun ve live uyelik eklenmiş hali..gecen hafta arkadaşım aldı 2006/08 uretim..zaten sky__walker da dediği gibi normal beyaz xbox 360 ların 2007 uretimi bulmak TR de zor..ELİTE için var sadece 2007 uretim..yani konollar eski felanda değil....ntsc-j de pal da alsanız yine 2006/06-07-08-09-10 alacaksınız....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2006 11 olsun 10 olsun hiç farketmiyor geçen gün 2006 10.ay makinamız bozuldu yine arkadaşımızın ,ve bugüne kadar tık dememişti 2007 alın kafanız rahat olsun ,diken üstünde düşünmezsiniz kendinizi
  • teşekkürler arkadaşlar bilgiler için,bişey daha sorsam hazır bulmuşken ..makinanın içini açmadan dvdrom"un markasını öğrenebilirmiyiz..bi yolu var mı..?..
  •  military pack'ler eski üretimmi ?..
  • harikasın cyrax.saol..
  • hııı,benimki hitachi imiş..aynen devam..
  • 2007 üretim Military Pack'ler daha mı sağlam şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre

2007 üretim Military Pack'ler daha mı sağlam şimdi?

yok 2007si.Kafaya takılacak birşey değil 2006 veya 2007.Bunlarla hiç uğraşmayın,koyun cebinize para gidin 1 tane alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.