yarın şöyle bi kampanya var, bilet alacakların işine yarayabilir. https://www.turkishairlines.com/tr-int/miles-and-smiles/kampanyalar/surpriz-biletleme-saati-basliyor/ |
Miles&Smiles Kampanyaları (320. sayfa)

-
-
Onu da alıp bir daha icralık olun diye mi verecekler?
-
normal mil mi statü mü acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yazmamışlar ama statü olursa efsane olur.
-
Normal mil, maalesef statü değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
qnb milesandsmiles kartında da garantideki gibi mil kampanyaları oluyor mu? internet sitelerindeki kampanya bölümünde hiç bir kampanya görünmüyor
-
"QNB kampanyası" ifadesi oksimorondur.
Normal karta nadiren kampanya yapıyorlar. Yaptıkları her kampanaya da Enpara ve Miles kartlar dahil değildir yazıyorlar.
-
Merhabalar, daha once burdan 2 kisiye kart satisi yapmistim. Hala Miles&Smiles Elite kart dusunen varsa DM yoluyla iletisime gecebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi espirisi kalmadı artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kuveyt türk ms kartı kapatmak istediğinde cazip teklifleri oluyor mu? Kampanya yönünden garantiye göre çok çok zayıf. Elde tutmak mantıksız gibi. Ya da aidat iptali oluyor mu?
Selamlar. Garanti Miles&Smiles Prive karttan Geçen sene avans 50 bin mil çekmiştim. Ancak ödül bilet kampanyası gelmiyor. Gelse de istediğim hatlara bilet alamadım. Avans zamanı dolacak ama ben kapatamadım tabi ki. 40 bin mil eksik. Bu güncel oradan mı çekilecek yoksa eskiden aldığım zaman ki mil başına olan anlaşma mı geçerli? Ne kadar çekecekler onu bilemedim.
-
Bu kartin tek hayrini gecen hafta 2.99 dan taksitli nakit avans cekerken gordum
Merhaba, avans mili aldığınız tarihdeki ücret geçerli.
-
40bin mil karşılığı bilet almam lazım?alabilecek var midir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
QNB finansbank M&S kartta normal harcamaya verdiği mil dışında (öğrneğin 10.000 tl harcayınca 15 mil gibi) başka hiç bir kampanya yok, doğru mudur? Market, qr ödeme, akaryakıt kampanyası vs?
-
Zerre kampanya yok
A jet uçuşları tekrar THY’nin mil programına dahil edildi. Artık mil verecek.
AJet için mil kazanımına yönelik detaylar şu sayfada:
https://ajet.com/tr/kurumsal/kurallar-ve-kosullar/miles-and-smiles
AnadoluJet zamanı olan imkanların hepsini tek seferde alıp, gıdım gıdım geri veriyorlar fakat çok daha kısıtlı şekilde..
- AJet uçuşlarında ödül bilet düzenlenememektedir.
- Promosyon sınıftan iç hat bilet denk getirirseniz, kazanacağınız mil yalnızca 100 mil.
- AnadoluJet zamanında olan, şu an THY'nin mil kazanımı ile kıyaslandığında bile AJet ile çok daha düşük kazanım sağlamışlar.
THY'nin bilet sınıflarına göre kazanımlarına şu sayfadan erişebilirsiniz.
https://www.turkishairlines.com/tr-tr/miles-and-smiles/program-ortaklari/havayolu/turk-hava-yollari/
-
Ajet için ayrı bir mil programı yapılıp bir banka ile de ortak kredi kartı çıkarsalardı çok daha faydalı bir program olurdu kanaatindeyim. Böylece Thy miles&smiles ve Pegasus Bol Bol ‘ un yanında bir alternatifimiz daha olacaktı.
Zaten AJet markası ile ne yapıldığını anlamlandırmak pek mümkün değil..
Bir taraftan bakınca, bambaşka marka gibi duruyor ama bir taraftan da THY'den kopamıyor. Yolcular haklı olarak, AnadoluJet markasında kullandıkları hizmetleri arıyor. Özellikle sık uçan yolcu programında (FFP - Miles&Smiles) olan kullanıcılar için çok daha kısıtlayıcı bir hal aldı. Özel yolcu salon programını (lounge) iptal ettiler, tekrar kısıtlı şekilde açtılar. Mil kazanımı kapandı, şimdi kısıtlı şekilde açıyorlar.
Ayrı bir mil programı yapsalar, zaten orada da kazandırabilecekleri miktar ortada olduğu için, kendilerini komik duruma sokacaklarını düşünüyorum. Bari yalandan da olsa Miles&Smiles'a bağlasın diyeceğim; o tarafta da artık mil kazanmak, mili avantajlı şekilde kullanabilmek pek mümkün değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X