Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.425
Cevap
383
Favori
674.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi uçuşum için hesabımda 1680 mil eksiğim var. satın alma ya da aktarma yapamıyorum son bir yıl içinde uçuşum olmadığı için. bu eksik mili tamamlamamım başka bir yolu var mıdır? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damienn

bi uçuşum için hesabımda 1680 mil eksiğim var. satın alma ya da aktarma yapamıyorum son bir yıl içinde uçuşum olmadığı için. bu eksik mili tamamlamamım başka bir yolu var mıdır? teşekkürler.

THY sitesinden 1000 mili 20 Euro ya alabilirsin, bir yıl içinde uçuş yapmayanlara vermiyorlar diye bir kural olduğunu sanmıyorum, ancak kesin olarak bilmiyorum. Miles smiles kredi kartın var ise limitinin 10 katı kadar avans çekebilirsin.1000 TL lik limitin varsa 10000 Mil.
  • ayrıntıcı A kullanıcısına yanıt
    maalesef öle bi kural varmış. mil satın alma ya da aktarma yapmak istediğimde aşağıdaki uyarıyı veriyor. kredi kartım da yok maalesef :/

"Bonus mil satın alacağınız üyelik hesabında son 1 yıl içerisinde otomatik olarak ( check-in sırasında veya rezervasyonda) kayıt edilmiş uçuş olmaması sebebiyle bonus mil satın alma işleminiz gerçekleştirilememektedir."
  • quote:

maalesef öle bi kural varmış. mil satın alma ya da aktarma yapmak istediğimde aşağıdaki uyarıyı veriyor. kredi kartım da yok maalesef :/

"Bonus mil satın alacağınız üyelik hesabında son 1 yıl içerisinde otomatik olarak ( check-in sırasında veya rezervasyonda) kayıt edilmiş uçuş olmaması sebebiyle bonus mil satın alma işleminiz gerçekleştirilememektedir."

artık mil alımında ve transferinde bu uyarıyı veriyor, bi önlem aldılar
  • quote:

Hayret karttan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar, yeni yeni icatlar. Kredi kartınız yoksa maalesef benim bildiğim başka yolu yok. Ancak eğer miliniz fazla ve uzak yerler için kullanacaksanız yurt içi uçuş yapabilirsiniz.
  • Ekstra 3750Mil Kazanmak cok kolay! 2 Nisan - 5 Mayis arasi toplam 500TL harcayin 3750Mil kazanin! 3340'a HEDEF yazin,gonderin milesandsmiles.net/c7

diye mesaj geldi kişiye özel görünüyor ama denemek isteyenler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

quote:

artık mil alımında ve transferinde bu uyarıyı veriyor, bi önlem aldılar

rezesvasyon yapıp iptal etsem olur mu acaba?
  • SocialEng kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazmıştım. Kabul etmedi.
  • Mem Pegasus karttaki hem de wings teki millerim bana fazla fazla yetiyor. wings ile bu yaz 7 günlük çift kişilik avrupa turu yapmayı planlıyorum. daha bir o kadar daha var.
    miles&similes da 48.000 milim var. bu karttaki millere uzun zamandır bakmıyordum. bunu baskasına devredebiliyorum sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

Mem Pegasus karttaki hem de wings teki millerim bana fazla fazla yetiyor. wings ile bu yaz 7 günlük çift kişilik avrupa turu yapmayı planlıyorum. daha bir o kadar daha var.
    miles&similes da 48.000 milim var. bu karttaki millere uzun zamandır bakmıyordum. bunu baskasına devredebiliyorum sanırım.

Baskasına bilet alabilirsiniz ama mil transferi ücretli
  • quote:

Orijinalden alıntı: SocialEng

Ekstra 3750Mil Kazanmak cok kolay! 2 Nisan - 5 Mayis arasi toplam 500TL harcayin 3750Mil kazanin! 3340'a HEDEF yazin,gonderin milesandsmiles.net/c7

Bu konu ile ilgili büyük bir derdim var.

Müşteri hizmetlerini aradım, avans mil kullanmıştım kii (kullanmaz olaydım) Bana hiçbir kampanya tanımlanmıyor bu avans mili kapatamayacağım dedim ve kişiye özellerin de bana tanımlanmasını istediğimi söyledim.

Gelen cevap sadece sistem otomatik olarak gönderiyor ve daha yeni bir kredi kartı üyemizsiniz şeklindeydi.

Sormak istediğim siz kaç senedir bu kartı kullanıyorsunuz ? Ben iki senedir kullanıyorum ve yeni kullanıcı olarak geçiyorsam kişiye özel tanımlananlar kaç senedir bu kartı kullanıyor merak ediyorum.

Sonrasında kartı kapattım 2500 mil teklif ettiler ve bana çok büyük birşeymiş gibi 2500 mil ile neler yapabileceğimi anlatıyorlar... Kişiye özelsiz Miles&Smiles kesinlikle rezalet bir kart, hiçbir avantajı yok.

• arkadaşlar bu lişiye özel bana neden gelmiyor?

10.000 tl üstü harcadım ilk ay bu ay da 10 u geçecek hesaptada yüklü mevduat var bizi adamdan saymıyorlar mı :D

diğer bankalar 50.000 limit vermiş ms'ın verdiği de 5300 bu gidişle kaybedecekler beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Petersburg

quote:

Ekstra 3750Mil Kazanmak cok kolay! 2 Nisan - 5 Mayis arasi toplam 500TL harcayin 3750Mil kazanin! 3340'a HEDEF yazin,gonderin milesandsmiles.net/c7

Müşteri hizmetlerini aradım, avans mil kullanmıştım kii (kullanmaz olaydım) Bana hiçbir kampanya tanımlanmıyor bu avans mili kapatamayacağım dedim ve kişiye özellerin de bana tanımlanmasını istediğimi söyledim.

Gelen cevap sadece sistem otomatik olarak gönderiyor ve daha yeni bir kredi kartı üyemizsiniz şeklindeydi.

Sormak istediğim siz kaç senedir bu kartı kullanıyorsunuz ? Ben iki senedir kullanıyorum ve yeni kullanıcı olarak geçiyorsam kişiye özel tanımlananlar kaç senedir bu kartı kullanıyor merak ediyorum.

Sonrasında kartı kapattım 2500 mil teklif ettiler ve bana çok büyük birşeymiş gibi 2500 mil ile neler yapabileceğimi anlatıyorlar... Kişiye özelsiz Miles&Smiles kesinlikle rezalet bir kart, hiçbir avantajı yok.

bana nerdeyse her ay geliyor. bir sürü kartım olduğu için kampanya olmadıkça kullanmıyorum. onun için geliyordur. geçen sene nisan ayından beri ancak 10000 lira harcadım ama statü miller hariç neredeyse 50000 mil kazandım. kampanyalar dışında kullanmazsanız size de gelir. kullanmayın bence.

• Bugün genel merkezden aradılar bu kartı gönderelim size 3750mil hediye diye.Ben de alternatiflerini kullanıyorum onlardan çok memnunum sizde kart ücreti var o yüzden istemiyorum deyip teşekkür ettim.Bir sürü lounge hizmeti vs avantajlarını anlattı.Ben de buna karşılık kart ücreti almayacaksanız gönderin dedim.Onlar da bu kartı almak isterseniz şubemizden başvurabilirsiniz dediler.

Kısacası blöfleri kimse yemedi.

Aslında istesem kart ücretsiz kullanırım yüksek ihtimalle bu kartı ama kampanyaları yeterli gelmiyor gözümde.Forumdan ikna eden olursa alasım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Bugün genel merkezden aradılar bu kartı gönderelim size 3750mil hediye diye.Ben de alternatiflerini kullanıyorum onlardan çok memnunum sizde kart ücreti var o yüzden istemiyorum deyip teşekkür ettim.Bir sürü lounge hizmeti vs avantajlarını anlattı.Ben de buna karşılık kart ücreti almayacaksanız gönderin dedim.Onlar da bu kartı almak isterseniz şubemizden başvurabilirsiniz dediler.

Kısacası blöfleri kimse yemedi.

Aslında istesem kart ücretsiz kullanırım yüksek ihtimalle bu kartı ama kampanyaları yeterli gelmiyor gözümde.Forumdan ikna eden olursa alasım var.

kart ilk defa alındığında 5000 hoşgeldin mili ile geliyor zaten. size ayrıca 3750 mil mi teklif ettiler? lounge hizmeti prive dışında yok diye biliyorum. kart ücreti alıyorlar ama aradığınızda karşılığında 2500 ile 10000 arası mil teklif ediyorlar. küçük bir ihtimal de olsa iade ettikleri oluyormuş. milplus ya da adios ile beraber kullanıp sınıf yükseltme için işinize yarayabilir. ben milplus ile ekonomi sınıf biletlerimi alıp miles and smiles milleri ile business yapıyorum. doğrudan uçuşlar için vergi olayı var ve acil durumlar dışında mille bilet almak pek akıl karı değil.

• SocialEng kullanıcısına yanıt
    Karta internetten başvuru yapmak şartıyla 5000 mil geliyor. Telefonda teklif edilince 5000 mil ayrıca vermiyor. Telefonda ne dedilerse o. Yani internetten basvurup 5000 mil almak yerine telefondan 3750 mile bitirmeye calısıyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Petersburg

quote:

Kartı çok kullananlara maalesef hiç kampanya gelmez bütün bankaların neredeyse genel kuralıdır, bu. Onun için asıl kartlarınız adios, parafly den birisi veya ikiside olursa tadından yenmez, bu kartların puan vermediği yerlerde özellikle restraunt gibi yerlerde amex kullanılacak.
    Aklımdayken siz bir ara st Petersburg hakkında yazı yazacaktınız hala bekliyoruz.
    1.Nisan da oraya gidilir mi? Çok soğuk olur mu?
    2.Eşimle veya tek olarak tur haricinde gidersem sıkıntı yaşar mıyım? Güvenli bir yer midir.
    3.Fiyat performans olarak kalacağım oteller hangileridir.
    4.Gezilebilecek başlı başına yerleri nereleridir,kaç gün ayırmam, lazım.
    5.İkinci olarak gitmemi tavsiye edeceğiniz başka bir şehir var mı?
    6.Kiev mi Moskova mı?
    Şimdiden teşekkürler.

• ayrıntıcı A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum cevabınız için, dediğiniz gibi yapmak şart oldu.

Hızlıca cevaplamak gerekirse, ( Adios konusunda bugün güzelce bir yazı hazırlayacağım, geç kaldım söz vermiştim haklısınız. )

1. Nisanda gidilir mi, karda yağdığı oluyor, yağmurda kuzey sonuçta halen daha kış. Ama 0 10 derece aralığına hazır olun, kuvvetli rüzgar olmasıda muhtemel.
    2. Kesinlikle turlara para kaptırmayın, şehir çok kolay. Metroda ingilizce bilgilendirme mevcut, çoğu yerde ingilizce menüler var insanlar bilmesede çok fazla zorlanmazsınız.
    Kesinlikle çok güvenli bir şehir, turist yanlısı aynı zamanda hiçbir çekinceniz olmasın.
    3. RA Kuznechny 19 - Bu otelde ben kalıyorum gittiğimde, yeri güzel metroya 5 6 dk yürüyerek ve yanında en popüler Alışveriş merkezi var. Aynı zamanda en popüler cadde olan (Nevsky Prospect 'inde başlangıcında.)
    4. Burası detay gerektiren bir konu
    -Petergof - Petro 'nun Kışlık Sarayı - 1 gün ulaşım gidiş dönüş yaklaşık 2 saat sürüyor, içerisinde çok harika parklar bahçeler ve muazzam bir saray var.
    -Hermitage - Dünyanın en büyük sarayı, içeride yaklaşık 3 milyon eser olduğu söyleniyo. Picasso 'dan Van Gogh 'a Ayasofya Camii 'den Mısır Piramitlerine kadar içeride eserler de var. - 1 gün ( Sıra oluyor erken gidip içeride salonlarda kaybolmak lazım.
    -Summer Garden - Bu bahçe Katerina 'nın yaptırdığı şehirde ki ilk küçük klubeyi de barındırıyor, gidip 300 yıllık ağaçların içerisinde yürümek lazım.
    -Peter Paul Cathedral - Şehirdeki ilk kale, yada ilk merkezi diyebiliriz, Neva üzerinde bi adacığa kurulmuş. Hemen yanında Tatar Camii 'si bizler için farklı bir mimari olarak görünüyor. Yine orada UFO 'ya benzettikleri metro istasyonu ilginçtir ki sizinde ilgilinizi çekecek.
    -Neva üzerinde ki turlara katılmanızı tavsiye ederim, rusça anlatıyorlar ingilizce için belli saatlerde var, bir gün önceden alabilirsiniz.
    Ve diğer kilise ve cathedraller.
    5. Tavsiyem elbette olur, eski sovyet şehirlerinin hepsini gezip görmüş biri olarak sıraya koymak gerekirse,

1 St. Petersburg
    2 Moskova
    3 Kiev

6. Buraya gelicek olursak, Kiev 'e eşinizle gitmenizi önermem, hani ben gitmesemde olurmuş Moskova ve Petersburg 'dan sonra 2 milyon bile nüfusu olmayan küçük bir şehir olarak göründü benim gözüme. Yani önerim kesinlikle görülmesi gereken 1. St. Petersburg 2. Moskovadır ve bunlara en az 5'er gün ayrılmalıdır.

Petersburg 'da kanalların içerisinde gezmeye doyamayacaksınız :)

Selamlar

• St. Petersburg kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz hap ve değerli bilgiler için, çok işime yarayacak.
  • Arkadaşlar selam, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var:
    Benim THY'den yıllar önce aldığım Miles&Smiles kartım var,içerisinde bir miktar mil hali hazırda var.
    Ayrıca Garanti bonus platinium kredi kartı kullanıyorum.
    Yapmak istediğim şey ise şu:Garanti miles&smiles kredi kartına geçmek,bahsettiğiniz 5000 mili almak ayrıca da mevcut kartımdaki tüm milleri bu yeni alacağım kredi kartına aktarmak.
    Bunu yapabilir miyim,nasıl?
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.