Hocam neye göre kime göre memnunsunuz ? Miles and Smiles ile 8800 mile alınabilecek bir bilet Shop And Fly ile 80-90 bin mil. Bence mantıksız ama bilmediğimiz birşey varsa öğrenelim. Ayrıca başka bir problem için müşteri temsilcisini aradığımda Garanti Miles And Smiles kartının 2023 yılında sonlanacağını duydum. Bu nedenle sürekli Shop And Fly 'a yönlendiriliyor ama ben şahsen gerekirse Kuveyt Türk ' e geçerim shop and fly 'a geçmem. |
Miles&Smiles Kampanyaları (284. sayfa)

-
-
Merhaba . Piyasada Garanti Yapı Kredi QNB Finans ve KuveyTürk ün kartları var. Bunların kullanıcı için getirisi hep aynı mı ?
Bazı yerlerde mil karşılığı bilet almak ve satmak isteyen arkadaşlar oluyor. Bunlar hakkında fikriniz var mı ? Teşekkürler.
-
iki kartı da kullanmış biri olarak shop&fly miles smiles kıyası yapılmaz. miles smiles gereksiz bir kart.
sizin dediğinizden yola çıkarsak, shop and fly ile miles smiles'a denk 8800 mili kazanmak çok daha kolay. kampanyalar da daha fazla her alışverişte de mil kazanımı var.
ha bu durum mayıs ayı itibariyle değişebilir, zira her alışverişte kazanılan mili yarı yarıya azaltıyorlar.
-
-
1000mili 30 dolara satiyorlar. Parayla mil alacaginiza uçak biletini alin daha ucuza gelir. Ucarken kazanacaginiz milleri saymiyorum bile..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende garanti annemde ise qnb miles and smiles var. kampanya takip etmeyen bunyeler icin qnb'nin daha avantajli oldugunu soyleyebilirim ama genel olarak miles&smiles'in bittigini dusunuyorum artik.
-
Çok doğru, saçma bir mil fiyatlandırmaları var... Mil ile bilet aldığında hiç vergi dahi almasalar yine de normal bilet almaktan daha pahalıya geliyor... yurt içi biletleri bile 8500 civarına çektikleri için sadece 250 dolar (3684₺) mil tek yön yurt içi bilete gidiyor, o paraya birkaç tane business bilet alınır, hatta 2 kişi Avrupa gidiş-dönüş bileti bile alınabilir.
-
2017 de bıraktıktan sonra 2020 de yeniden kullandığım Garanti M&S ile yolları yeniden ayırdık. MB üzerindeki baskı ve zulümden kaynaklanan kur dalgalanması nedeni ile kazanımlar etkilendiği için bu kararı aldık . Kullanıdğım dönemdeki katkı ve milleri için teşekkür ediyorum.
-
Cevap için teşekkür ediyorum. Dikkate alacağım.
-
yurtdışı 30k + vergi cezasını ödediğimizi düşünsek eğer normal bilet almaktan pahalı eskiden böyle değildi sanki.
-
Arkadaslar Amerikada yasiyorum Turkiyeden emekli maasim ve kira gelirim oldugu icin miles and smiles kredi kartlarini alabilirim ama daha almadim
Yurtdisi harcamalarini QNB miles and smiles ile yapan bir arkadasim mil kazanimlarini gosterdi inanilmaz dusuktu. Amerikada gittigi her market dukkan lokantada yaptigi harcamalari gosterdi en yuksek odeyen 1 dolara 2 mil oduyor. Arkadas THY Classic statu de yani en dusuk acaba ondanmi? Cogu harcamalar 1-1,5 mil civari oduyor. Dikkatinizi cekerim 1 dolara 1-2 mil diyorum yani o kadar kotu
Benim amacim THY mili kazanmaksa siz benim yerimde olsaniz hangi kartlari alirdiniz? Su anda aklima gelen bir tek Garanti, Kuveyt Turk ve QNB var baska varmi?
Avans mil meselesini yeni ogrendim. QNB icin 75 bin mil avans alsak cezasi 10 kurus yani 7500 TL vericez ama vergi cok yuksek. Obur bankalarin nasil?
Yurtdisinda yasasaniz siz ne yapardiniz?
-
Internet alisverisi kampanyasida bitti diyebiliriz. Orani %25 e cekip maksimum 750 mil minimum 750 tl alisveris sarti koymuslar. Üzdü miles and smiles
Miles and Smiles kuveyttürk kredi kartını kullanıyorum. Garanti Bankası'ndan da kullansam ikisinden de mil gelir mi acaba?
Gelir, ben qnb ve garanti kartlarını kullanıyorum, geliyor… zaten mili veren banka olduğu için ters bir durum yok…
gecen yıl 55000 mile brezilyaya business promosyon ödül bileti almıştım bu yıl hiçbir yere promosyon bilet bulamadım Asya Amerika eco promosyon bilet dahi yok gibi
-
Evet ilginç şekilde bir çok bölgeye business promosyon ödül bileti kapatmışlar.2023 Mayıs'a bile bilet bulunmuyor.
Bunu kasti yaptıklarını düşünüyorum zira İstanbul-Singapur bakıyordum her güne bilet çıkarken 10 gün kadar önce bir anda bütün business promosyon ödül biletleri bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal73 -- 26 Mayıs 2022; 17:6:18 > -
Şaka gibi adamlar tüm promosyon business biletleri kapattılar. Hiç bir yere bilet yok son 1 aydır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geliyor.
TK hesabınız ortak olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Rezalet olmuş resmen.Kazanımları düşürüp , alınan ödül biletlerinde zam yaptılar.Hangi karta geçsek acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X