Şimdi Ara

Milano kayaya çarpmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Helal efes'e bu adamlarda sistem süper yaw.evsahibi,deplasman demiyorlar oynuyorlar.bu sene tek yanlışları popoviç bence.gerçi efes'e gitsem ben bile oynarım heralde ama.daha iyi bi oyuncu alabilirlerdi.cenk'in 15sayısıda baya iyi.ve kerem gönlüm'de 13rebo almış.

ARMANI JEANS MİLANO: 66 - EFES PİLSEN: 71
    Salon: Forum
    Hakemler: Joan Carles Mitjana xx (İspanya), Dubravko Muhviç xx (Hırvatistan), İlija Beloseviç xx (Sırbistan-Karadağ)
    Armani Jeans Milano: Bulveri xx 12, Gigena x, Calabria xx 7, Galanda xx 8, Blair xx 10, Fajardo xx 8, Coldebella xx 9, Shumpert x 6, Vukçeviç xx 6, Schultze x, Cavaliero x
    Efes Pilsen: Popoviç x 2, Domercant xx 6, Granger xx 5, Kaya xxxx 20, Prkacin xx 7, Ender xxx 10, Mustafa x, Kerem Gönlüm xxx 5, Cenk xxxx 15, Mutlu xx 1
    1. periyot: 25-16
    Devre: 33-34 (Efes Pilsen lehine)
    3. periyot: 50-54
    Beş Faulle Çıkanlar: 32.08 Bulveri, 38.53 Galanda (Armani Jeans Milano), 33.29 Prkacin, 37.32 Kaya (Efes Pilsen)

Birinci periyot
    Karşılaşmanın ilk dakikaları dengeli geçerken, 1. periyodun ortalarında üst üste Bulveri ile dış şutlardan sayılar bulan ev sahibi ekip farkı açmaya başladı. 7. dakikada Blair’in basketiyle 19-10 öne geçen İtalyan ekibi, 9. dakikada 25-14 ile farkı 11 sayıya çıkardı ve devreyi de 25-16 önde tamamladı.

İkinci periyot
    İkinci periyota daha iyi başlayan ve savunmasında rakibine baskısını daha çok hissettiren Efes Pilsen, Kerem ve Prkacin ile bulduğu sayılarla farkı kapatmaya başladı. 15. dakikada Prkacin ile bulduğu basketle skoru 27-25’e getiren ve farkı 2 ye indiren lacivert-beyazlılar, 18. dakikada da Domercant’ın faul atışlarından kazandırdığı sayılarla farkı 1 sayıya düşürdü (31-30).
    26 dakika sahada kalan Ender Arslan, 10 sayı ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Devrenin son dakikalarında oyundaki üstünlüğünü eline geçiren Efes Pilsen, 19. dakikada Kaya ile bulduğu basketle maçta 32-31 öne geçti. Türk temsilcisi, kalan saniyeleri de iyi değerlendirerek, devreyi 34-33 önde tamamlamasını bildi.

Üçüncü periyot
    İkinci periyodun son bölümünde takımın skor yükünü sırtlayan Kaya, 3. periyotta da sahneye çıktı. Efes Pilsen karşılıklı basketlerle skorun iki takım lehine sürekli değiştiği 3. periyotta Kaya’nın kazandırdığı sayılarla rakbini takip etti.

Bu periyodun son bölümünde attığı sayıllarla bu kez Cenk sahneye çıkarak, takımını taşıdı. Lacivert-beyazlılar, 3. periyodu 54-50 önde geçti.

Dördüncü periyot
    Maçın son periyodunda da üstün oyununu sürdüren Efes Pilsen, ilk yarısında zorlandığı karşılaşmadan 71-66 galip ayrıldı ve lige iyi bir başlangıç yaptı.

Ntvmsnbc.com'dan kopyaladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 4 Kasım 2005, 2:50:20 >

• maçın ilk yarısını seyredemedim, ama efes bildigimiz efes, yıllardır süregelen istikrarı dewam ediyo, gerçekten kişilikli basket oynuyo efes pilsen...

cenk'e hayran kaldım, özellikle maçın kırılma anlarında kerem gönlüm'e yaptıgı bi assist wardı ki; gerçekten inanılmazdı... sawunmacısını ekarte edip önüne dikilen 2 uzunun arasından sola bakıp saga verdi pası(ronaldinho veya j-will'i düşünün) ve dunkkk!!!
  • sesocum "efese gitsem ben bile oynarım herhalde" derken çok iyi bir basketbolcuyum mu demek istiyorsun yoksa efes pilsen çok vasat bir takım da herkes orada oynar mı demek istiyorsun? gerçi efes için helal olsun falan demişsin milano galibiyetinden dolayı. o halde efes iyi takım ve sen çok iyi bir basketbolcusun.
  • hocam bidaha okursan anlıyacaksın ki demek istediğim''efes öylew bir ekol haline geldi ki orada her oyuncu iyi oynuyor ve herşartta iyi sonuçlar alıyorlar'' he aslında iyide oynarım ama
    quote:

Orjinalden alıntı: csb

sesocum "efese gitsem ben bile oynarım herhalde" derken çok iyi bir basketbolcuyum mu demek istiyorsun yoksa efes pilsen çok vasat bir takım da herkes orada oynar mı demek istiyorsun? gerçi efes için helal olsun falan demişsin milano galibiyetinden dolayı. o halde efes iyi takım ve sen çok iyi bir basketbolcusun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

hocam bidaha okursan anlıyacaksın ki demek istediğim''efes öylew bir ekol haline geldi ki orada her oyuncu iyi oynuyor ve herşartta iyi sonuçlar alıyorlar'' he aslında iyide oynarım ama
    quote:

sesocum "efese gitsem ben bile oynarım herhalde" derken çok iyi bir basketbolcuyum mu demek istiyorsun yoksa efes pilsen çok vasat bir takım da herkes orada oynar mı demek istiyorsun? gerçi efes için helal olsun falan demişsin milano galibiyetinden dolayı. o halde efes iyi takım ve sen çok iyi bir basketbolcusun.

hmmm, bak bu yönden düşünmemiştim.

gerçi bu takıma gelip de birşeyler yapamadan veya kendini gösteremeden giden genç oyuncularda vardı. mesela mustafa abi gibi, erkan veyseloğlu gibi, valentin pastal gibi. ama yinede iyi oynamana sevindim. başarılar dilerim.

• sağol hocam.zaten bizden geçti artık amatör'de bile zorlanıyoruz.evet bazı genç oyuncular dikiş tutturamadı ama bu adamlar sırp 2. liginden adam alıp final-four a oynuyorlar.bunu takdir etmek istemiştim.yani arada belki tutunamayanlar çıkıyordur ama genelde oyuncular max. performans veriyorlar orda.buarada efes'te bi sezon geçirsem para almasam ondan sonraki sezonlarda hiç aç kalmam heralde.öyle bi etkisi var efes'in.
    quote:

hmmm, bak bu yönden düşünmemiştim.

gerçi bu takıma gelip de birşeyler yapamadan veya kendini gösteremeden giden genç oyuncularda vardı. mesela mustafa abi gibi, erkan veyseloğlu gibi, valentin pastal gibi. ama yinede iyi oynamana sevindim. başarılar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.