Milan Futbol Direktörü Ariedo Braida, bir süredir Brezilya'da ve sol bek oyuncusu Juan Maldonado için girişimlerde bulunuyor.
Genç oyuncu, Milan Teknik Direktörü Leonardo'nun dikkatini çekti ve İtalyan kulübü harekete geçti. Milannews'e göre, Flamengo ile görüşmeler iyi gidiyor.
Avrupa vatandaşı
Maldini'nin futbolu bırakmasından sonra iyi bir sol bek arayan Milano ekibi için, Avrupa Birliği pasaportu da bulunan Maldonado iyi bir tercih olabilir.
Orta saha arayışları sürüyor
Orta sahaya da takviye yapmak isteyen Milan, Sao Paolo'da forma giyen Hernanes ile ilgileniyor. Genç oyuncu Chelsea'ye gitme ihtimali süren Pirlo'nun yerine düşünülüyor.
Heyecanlandım ilk anda görünce ama...
niye insanlara ümit veriyorsun yazık değilmi
İspanyada forvet var maldonado Ben o zamandan beri söylüyorum aslında onu alcakmışız biz forvete ama kaynamış arada
quote:
Orjinalden alıntı: FeLisLynx
Goal.com
Milan Futbol Direktörü Ariedo Braida, bir süredir Brezilya'da ve sol bek oyuncusu Juan Maldonado için girişimlerde bulunuyor.
Genç oyuncu, Milan Teknik Direktörü Leonardo'nun dikkatini çekti ve İtalyan kulübü harekete geçti. Milannews'e göre, Flamengo ile görüşmeler iyi gidiyor.
Avrupa vatandaşı
Maldini'nin futbolu bırakmasından sonra iyi bir sol bek arayan Milano ekibi için, Avrupa Birliği pasaportu da bulunan Maldonado iyi bir tercih olabilir.
Orta saha arayışları sürüyor
Orta sahaya da takviye yapmak isteyen Milan, Sao Paolo'da forma giyen Hernanes ile ilgileniyor. Genç oyuncu Chelsea'ye gitme ihtimali süren Pirlo'nun yerine düşünülüyor.
Heyecanlandım ilk anda görünce ama...
bide bin başı olmuşsun.. dalga geçilcek yer değil burası
Derin Devlet bölümüne mi geldim neden dalga geçemiyorum ?
Binbaşılığımla ne alaka ?
Bana komik geldi paylaşmak istedim.
Bu tepkin nedendir bu kadar ?
Niye ya Maldonado Milanda oynayamazmı
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
İspanyada forvet var maldonado Ben o zamandan beri söylüyorum aslında onu alcakmışız biz forvete ama kaynamış arada
Bir transfer toplantısı;
Ali Şen : O çok pahalı olmaz zenci bi topçu varmış çok iyi diyorlar Yönetici: Başkanım O kaça?
1 hafta sonra gazetelerde manşey Jay Jay Okocha Fenerbahçe de