Katalan spor gazetesi El Mundo Deportivo, İtalya'nın Milan takımının, Zlatan İbrahimoviç'i transfer etmek için Barcelona'ya 35 milyon Euronun yanında Klaas-Jan Huntelaar veya Marco Borriello'yu önerdiğini iddia etti.
Milan kulübünün sahibi Silvio Berlusconi'nin takımın son iki sezondaki başarısızlıklarının ardından gelecek sezon için güçlü bir takım istediği ve listesindeki ilk ismin İbrahimoviç olduğu ileri sürüldü. El Mundo Deportivo, geçen yıl İnter'den Barcelona'ya gelen İsveçli futbolcu İbrahimoviç'in Milan'a gitmeye sıcak baktığını yazdı.
İbrahimoviç'in, Milan'da kendisine uygun bir futbol sistemi bulabileceğini düşündüğü savunulurken, Barcelona'nın, David Villa'yı kadrosuna katmasıyla, Bojan'ın da aynı mevkide oynamasından dolayı İsveçli golcüyü gözden çıkarabileceği öne sürüldü.
kaynak:NTVspor
Bana göre bu 2 oyuncu da Barça sistemine yatkın oyuncular değil.Ha İbra yatkın mı?Bence o da değil ama tekniği çok yüksek bir forvet.
Barcelona kadrosunu şu şekilde gördüğüm anda mükemmel kelimesinin anlamını yeniden bulmuş olucam.
-Buffon- Dani Alves-Pique-Puyol-Vargas Toure(gidecek gibi görünüyor yerine Fabregas ancak Fabregas gelirse defansın önündeki duvar kalkacak) Xavi-Iniesta Messi-Villa-David Silva
Villa nın yerine David Silva yı tercih ederdim.Barcelona sistemine çok daha yatkın ve Henry nin yerini doldurabilecek bir futbolcu olarak görüyordum,malesef Villa yı tercih ettiler...
Vargas ne ya. Dünya'nın en iyi sol beki Clichy'dir ve Abidal-Maxwell ikilisinin üstüne yapılabilecek tek sol açık transferidir şu anda. İleri dönemlerde Bale, Clichy ile birlikte en iyi sol bek konusunda yarışa girer ama şu an Gael Clichy.
Bu arada Fabregas'ı DMF koymuşsun ama saçma olmuş. Xavi'yi koysan anlarım ama Fabregas DMF oynayamaz. Gerçi ne Xavi ne de Fabregas'ı DMF oynatmazlar, adamı topa koyarlar. Toure giderse yerine en iyi şekilde bir adam gelir ya da Sergio ile devam ederler. Iniesta sol açığa yerleşir orta sahaya Fabregas gelir oldu bitti.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Vargas ne ya. Dünya'nın en iyi sol beki Clichy'dir ve Abidal-Maxwell ikilisinin üstüne yapılabilecek tek sol açık transferidir şu anda. İleri dönemlerde Bale, Clichy ile birlikte en iyi sol bek konusunda yarışa girer ama şu an Gael Clichy.
Bu arada Fabregas'ı DMF koymuşsun ama saçma olmuş. Xavi'yi koysan anlarım ama Fabregas DMF oynayamaz. Gerçi ne Xavi ne de Fabregas'ı DMF oynatmazlar, adamı topa koyarlar. Toure giderse yerine en iyi şekilde bir adam gelir ya da Sergio ile devam ederler. Iniesta sol açığa yerleşir orta sahaya Fabregas gelir oldu bitti.
hocam evra ve ashley cole vardı ya.ayrıca haklısın.vargas bek değil zaten.daha çok kanat.laziodaki kolarovda çok iyi.bale de ileride baya iyi olacaktır
quote:
Hacı sen tatili haketmişin, yalayıp yutmuşun FM yi. Sana FM 11 e kadar izin yazıyorum. Haydi kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
quote:
Hacı sen tatili haketmişin, yalayıp yutmuşun FM yi. Sana FM 11 e kadar izin yazıyorum. Haydi kolay gelsin.
La tamam Kolarov'da iyidir. Gözümle izlemedim onu.