Şimdi Ara

MikroSD Kart Okuma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba Arkadaşlar şimdi Telefonumda kullandıgım MikroSD kartımı Laptopumun Card Okuyucusuna Taktıgımda Okuyamıyor Disk Yerleştirin diyor. Ama Telefonuma Taktıgımda Telefonum okuyor.
    Neden Oluyor sizce ? veya Card Okuma Programı Bana Yardımcı Olurmu ?

• Kullandığın SD mi XD mi kapasitesi 2GB dan küçükse adaptörü ile beraber kullanıyorsun sanırım okuması lazım. XD ise 4GB dan büyükse yeni nesil kart okuyucu değilse desteklemiyordur. Başka bir SD kart okumayı denedin mi? Başka SD kartları da okumuyorsa driver, yazılım arayışına gir.Telefonun USB kablosu ile okuyacaksın ya da harici kart okuyucu alacaksın illa kartı okutmak istiyorsan.

Kolay gelsin.
    ..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
  • kullandığın kartın class versiyonu nedir ?
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.