Şimdi Ara

Mikroişlemciler dersi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel 8086 işlemcileri işliyoruz derste. Gazi üniversitesinde de aynı şekilde işleniyormuş ders galiba. acaba çalışabilmek için örnek programlar varsa veya yardımcı olabilen warsa assembly dili ile yazılmış örneklere ihtiyacım war. sayı yada harf sıralama gibi, cümlenin arasından harf seçmek gibi. yardımcı olabilen warsa çok memnun olurum.

• 8086 ile örnek uygulamalar anahtar kelimelerini yada benzerlerini kullanarak goole da arama yaptın mı acaba?
  • arkadasım Assembly öğrenmek istiyorsan orhan altınbasak ın kitabını almanı tavsiye ederim ben bu kitapdan öğrendim hocalarımızda ünv. bu kitapdan bize öğrettiler bu kitapda her komut için arı ve anlasılır örnekler var soınucta komutların görevi aynı ssadece kullanım alanları değişik öğrenmek istiyorsan bu kitabı almanı tavsiye ederim bu kitabı kitapyurdu.com dan temin edebilirsin iyi calısmlar...
  • ince saman kağıdı bi kitap diyorsan bugün aldım. bakıcaz bakalım.
  • Nurettin Topaloğlu nun kitabını öneriyorum çok faydalı olacaktır ve Gazi Üni. de okuyorum bizim hocamız
    sitesi de var
    www.pcsistem.net buradan detaylı döküman bulabilirsin :)

dediğim kitap ben de var piyasada bulabilirsin komut kümeleri ve komutlar ile ilgili uygulamalar mevcut Nurettin Topaloğlunun kitabını al derim:)
  • Yardımcı olabilmişimdir sanırım:)
  • Yardımcı olabildim mi? hiç cvp falan vermedin eğer örnek bulursanız lütfen siz de paylaşın bizimle,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    13 yıl önce açıldı
    Temel Elektronik Devreler
    10 ay önce açıldı
    Matematik dönem ödevim.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 5 Temmuz 2007; 9:02:20 >
  • teşekkür ederim de niye kızdınız. çok sık bakamıyorum bu aralar.
  • :)) YOK YOK KIZMADIM:)
    quote:

Orjinalden alıntı: zibidi_gonzales

teşekkür ederim de niye kızdınız. çok sık bakamıyorum bu aralar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.