Mikro işlemci ve işlemci hemen hemen aynı anlama mı geliyor.?İşlemcinin yapı taşı mikro işlemci midir? Çok önemli cevap yazarsanız sevinirim?
Evet ama adı artık mikro işlemci değil sadece işlemci.
Bildiğim kadarıyla işlemci milyonlarca mikroişlemcinin beraber çalışmasından meydana geliyor yani mikroişlemci işlemcinini temeli diyebilirz.
Yaw nedir bunlar ya. gidin güzel siteler var işlemcileri falan anlatan. Google yi aç yaz işlemciler diye onlarca türkçe site gelir. Burada yazılanlardan ne öğrenmeyi umuyorsun. Ben 15 yıllık elektronikçiyim . senin yönteminle bir parçayı veya herhangi bir nesneyi forum aracılığıyla tanımanın ne kadar anlamsız olacağını biliyorum. Keza gerekli linkleri veren arakadaşlar olacaktır. ama sana tavsiyem . söylediğim yöntemi bir uygulaman..
Yaw nedir bunlar ya. gidin güzel siteler var işlemcileri falan anlatan. Google yi aç yaz işlemciler diye onlarca türkçe site gelir. Burada yazılanlardan ne öğrenmeyi umuyorsun. Ben 15 yıllık elektronikçiyim . senin yönteminle bir parçayı veya herhangi bir nesneyi forum aracılığıyla tanımanın ne kadar anlamsız olacağını biliyorum. Keza gerekli linkleri veren arakadaşlar olacaktır. ama sana tavsiyem . söylediğim yöntemi bir uygulaman..
aynen sana katılıyorum bu laflarında bende 12 senelik bilgisayarcıyım ama daha adam akıllı soru çok az gördüm ama sorun şu onları cavuş yapanlarda ya sınırlayacaksın bunların hakkını arkadaşım