Şimdi Ara

Mikroişlemci??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mikro işlemci ve işlemci hemen hemen aynı anlama mı geliyor.?İşlemcinin yapı taşı mikro işlemci midir? Çok önemli cevap yazarsanız sevinirim?

• Evet ama adı artık mikro işlemci değil sadece işlemci.
  • Bildiğim kadarıyla işlemci milyonlarca mikroişlemcinin beraber çalışmasından meydana geliyor yani mikroişlemci işlemcinini temeli diyebilirz.
  • Yaw nedir bunlar ya. gidin güzel siteler var işlemcileri falan anlatan. Google yi aç yaz işlemciler diye onlarca türkçe site gelir.
    Burada yazılanlardan ne öğrenmeyi umuyorsun. Ben 15 yıllık elektronikçiyim . senin yönteminle bir parçayı veya herhangi bir nesneyi forum aracılığıyla tanımanın ne kadar anlamsız olacağını biliyorum. Keza gerekli linkleri veren arakadaşlar olacaktır. ama sana tavsiyem . söylediğim yöntemi bir uygulaman..
  • bısey solım barı
    ıslemcının ıcınde mılyonlarca mıkro ıslemcıler degıl
    transıstorler var...
  • ambulansdasda

Yaw nedir bunlar ya. gidin güzel siteler var işlemcileri falan anlatan. Google yi aç yaz işlemciler diye onlarca türkçe site gelir.
    Burada yazılanlardan ne öğrenmeyi umuyorsun. Ben 15 yıllık elektronikçiyim . senin yönteminle bir parçayı veya herhangi bir nesneyi forum aracılığıyla tanımanın ne kadar anlamsız olacağını biliyorum. Keza gerekli linkleri veren arakadaşlar olacaktır. ama sana tavsiyem . söylediğim yöntemi bir uygulaman..

aynen sana katılıyorum bu laflarında bende 12 senelik bilgisayarcıyım ama daha adam akıllı soru çok az gördüm ama sorun şu onları cavuş yapanlarda ya sınırlayacaksın bunların hakkını arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel P8400 Notebook İşlemci
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.