Bildirim
mikrofondan bi türlü ses gitmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ya evet ayni sorun ben de de var, birisi yardim ederse cok sevinirim, ne yapacagim bilmiyorum... _____________________________ -
ya evet ayni sorun ben de de var, birisi yardim ederse cok sevinirim, ne yapacagim bilmiyorum... _____________________________ -
Resimdeki gibi ses denetiminde seçenekler özelliklere giriyoruz seçili olmayan mikrofon seçeneğinin yanını işaretliyoruz.
ses denetiminde seçenekler den gelişmiş denetimleri seçin.mikrofonun altında gelişmiş düğmesi açılacak. mikrofonun altındaki gelişmiş düğmesine basınca çıkan pencerede mic boost yada mikrofon arttırma seçeneğini seçin.kasanın ön ses girişlerini kullanıyorsanız arkadan takmayı deneyin.messenger den ses ve görüntü kurulumuna girin.ses kartı olarak digital output seçili olmasın. -
hic biri ise yaramiyor bende maalesef. msn'den denemedim bile cunku sorun orada degil, bilgisayarda ki ses kaydedicisine de kaydetmiyor kesinlikle.
baska seyler varsa yazin lutfen, yeni fikirlere acigim..._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler