Şimdi Ara

mikrofondan bi türlü ses gitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben cafede çalışıyorum pc leri değiştirdik ama hiçbir mikrofon çalışmıyor ne yaptıysam olmadı :S
    karşıdan ses geliyor bizimkinde hiç tık yok, ibre hiç oynamıyor bile yardım ederseniz sevinirim.

• ya evet ayni sorun ben de de var, birisi yardim ederse cok sevinirim, ne yapacagim bilmiyorum...
    ses denetiminde seçenekler den gelişmiş denetimleri seçin.mikrofonun altında gelişmiş düğmesi açılacak. mikrofonun altındaki gelişmiş düğmesine basınca çıkan pencerede mic boost yada mikrofon arttırma seçeneğini seçin.kasanın ön ses girişlerini kullanıyorsanız arkadan takmayı deneyin.messenger den ses ve görüntü kurulumuna girin.ses kartı olarak digital output seçili olmasın.
  • hic biri ise yaramiyor bende maalesef. msn'den denemedim bile cunku sorun orada degil, bilgisayarda ki ses kaydedicisine de kaydetmiyor kesinlikle.
    baska seyler varsa yazin lutfen, yeni fikirlere acigim...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.