Şimdi Ara

Mikrofon ve kulaklık girişi farklıysa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, benim laptop ımda mikrofon ve kulaklık girişi farklı. iPhone kulaklığını veya bir başka mikrofonlu kulaklığı kulaklık girişine taktığımda ses alabiliyorum, ama mikrofon olarak algılamıyor. Kulaklık girişinden çıkartıp mikrofon girişine taktığımad doğal olarak kulağıma ses gelmiyor ama mikrofonu da algılamıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, oyunlarda kulaklık kullanabiliyor oluyorum ama mikrofon için bilgisayarın mikrofonunu kullanmak zorunda kalıyorum bu da ses kalitesini bozuyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim

• bilgisayar için olan kulaklıklardan alırsan sorun olmaz.
    telefon için üretilen kulaklıklar pc de sorun çıkarır.
  • Cevapalrınız için teşekkürler, dediğiniz tarzda bir ürün arayacağım. Yalnız bu saçmalık mac bilgisyarımda yok, tek giriş var ve oraya takınca algılıyor direkt. Kullanış açısından daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkany95 F kullanıcısına yanıt
    Tek girişi olan pc lerde mikrofon ve ses aynı giriş üzerine yerleştirilmiştir. Yani 3 boğumdan 4 bölmeden oluşan girişlerdir.
    Definitive kullanıcısının önerdiği dönüştürücü işini görecektir. Tabi daha uygun fiyatlı olanlarıda var
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/2-erkek-stereo-1-disi-stereo-mikrofonlu-kulaklik-272299613
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.