Umarım konu doğru yerdedir, mikrofonlarla ilgili konuları nereye açacağımı şaşırdım artık 2-3 konu açmışımdır belki hiç birine 1 cevap gelmedi bir umut bunuda açayım dedim. Merhaba arkadaşkar internetten radyo yayıncılığı youtube kanalına ses kaydı gibi birçok yerde kullanacağım bir mikrofon arıyorum bilgisayarım dizüstü üstünde adamakıllı bir ses kartı yok malesef bu açığı mikrofonla kapatmak istiyorum. Yola arka fonda cızırtı yapmayan temiz ses alan bi harici mikrofon alayım diyerek çıktım ama araştırmalar sonucu kafayı yeme noktasına geldim heryerde ayrı bir muhabbet var ses kartsız olmaz diyen var mixersiz olmaz diyen var abi gerek yok onlara bu mikrofonu al yürürsün diyen var derken 300 liralık limiti bekleme süresince yükseltmiş bulundum. Şuan en son kafamda kalan mikrofonlar Rode NT usb ve Blue Yeti, sizin tavsiyeleriniz nelerdir fiyatlar aslında beni aşıyor ama max limiti Rode nin hatrına 700 lere çıkarttım. Abi o paraya şunu al diyebilirsiniz yada ne alırsan ala bi fark olmaz diyebilirsiniz abi hiç okadar vermene gerek yok şunu al alacağın verim aynı olur diyebilirsiniz yeterki bilgili ve tecrübeli bir abim, kardeşim olun doğru yönlendirin şu kardeşinizi çıldırmak üzereyim
Ses kartıda lazım , bitek mic yetmez..
Öncelikle cevabınız için teşekkürler Blue Yeti siparişi vermiş bulundum, şuanki birikimim neredeyse sıfırlandı, blue yetiyi destekleyecek nasıl bir ses kartı öneriyorsunuz peki ? Birkaç ay sonra tekrar bi birikim oluştuğunda omazsa olmaz diyorsanız ses kartınıda alacağız gibi :(