Şimdi Ara

Mikrofon Sorunu (önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus b266-c anakar kullanıyorum bi ara makinaya format attıydım ve sistemi yenden kurduğumda mikrofonun çalışmadığını gördüm yani müzik falan dinlerken sorun yok fakat maikna benim sesimi dışarıya vermiyo htaa almıyo bile yani mikrofon başka makinada çalıyo çok güzel ni şekilde fakat ses özelliklerined gelişmiş özellikler açılmıyo mesela pasif durumda
    denetim masası SES
    mikrofon özellikler dediğim zaman makina hata veriyo bunun sebebi nedir çok acil bi edermisin bi kaç gün içinde yavaş yavaş yalvarmaya başlıyacam çünkü bu benim için çoq önemli

• Ses driver ini kaldir,tekrar yukle sorun kalmaz buyuk olasilikla..
  • yaa komple uçurdum yendiden yukledim ama bi deişiklik yok çıkışta bi sorun olup olmadığını nasıl anlıyacaz
  • f1....
  •  Mikrofon Sorunu (önemli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06reis -- 3 Ağustos 2004, 1:56:43 >
  • kimise yokumu ya
  • Microfon girisi aktif olmayabilir. Bilmiyorum baktinizmi ama asagida yazdiklarimi deneyin.
    Sag altta bulunan ses simgesine cift tiklayarak ''volume control'' penceresini acin. Secenekler / özellikler e gecin. Kaydederken i isaretleyin ve tamam a basin. Cikan seceneklerden microfonu isaretleyip etkinlestirin ve ses seviyesini ayarlayin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrofon ses düzeyi çok az
    6 ay önce açıldı
    Kulaklık düşük ses problemi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok valla kardeş ne yapasm baş hani mikrofonun orda özellikler die bişey çıkar o da çıkmıyo yeni driver çektim gene deişen bişey olmadı yardımlarınızı bekliyorum
  • Microfonu ses kartının mic (kırmızı renkli) girişine bağlı olduğundan emin ol daha sonra sağ altta hoparlör simgesini çift tıkla seçenekler/özellikler listeden microphone yanındaki kutucuğu işaretle tamam de menüde microphone gözükecektir altında sessiz kutucuğu işaretliyse kaldır ve sesi en yüksek seviyeye al bu şekilde mikrofonu test et çalışmıyorsa
    Denetim masası/ses efekti ve ses aygıtları/ses menüsüne gir ses kaydederken altında varsayılan aygıt olarak ses kartını seç altındaki ses ayarını tıkla orada microphone seçili olsun ve ses seviyesini en yüksek seviyeye getir
    daha sonra İnsan sesi menüsüne gel donanım sına yı tıkla açılan sihirbazdan ileriyi tıkla bu arada ses kartın test edilecek hiçbir işlem yapmadan bitmesini bekle işlem bitince Microphone test ekranı çıkacak bu arada microfona konuşarak test et eğer çalışmıyorsa ses kartının microphone girişi bozuk olabilir başkada bir fikrim yok...

• işletim sist. ses kanallarını yalnış tanımıştır. orda dogru gosterebilir. kanalların yeri terstir.
  • driverı kurarken yardımcı bir proğramda kurulmuş olabilir birde oraya bak
  • mesela avrack ses driver kurarken geliyo sadece örnek bu avrackta böle bir ayar yok tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.