Realtek Audio ses kartım var ve Driver'ı güncel.Yanlız bi sorun var ve çözemedim sizden yardım bekliyorm. Sorun şöyle mikrofonla konuştuğum zaman hoparlörden ses geliyor ama Skyp gibi Msn gibi programlarda ses karşı tarafa gitmiyor. Kaydetme kısmına giremiyorm ses donanımınızda bir sorun oluştu diyor . Acil yardım beyler Lütfen.
Beyler yokmu cevap ya kafayı yiyecem
işletim sisteminiz nedir ?
Xp kardeş ...
Kaydetme bölümüne girince hata veriyorsa ya ses kartında arıza vardır, yada sürücü hatalıdır. Ses kartı ile ilgili sürücüleri kaldırın, silin. Mümkünse anakartınızın sitesine girip güncel XP sürücüsünü kurun.
Normalde konuşurken hoparlörden ses gelmemesi gerekir. Ses ayarlarında Çalma-Playback bölümünde (audio output) mikrofon kapalı-sessiz seçili olmalı. Kaydetme (record) bölümünde (audio input) mikrofon açık olmalı. (sessiz işareti varsa boş olmalı)
Kardeş Kaydetme bölümüne tıkladığım zaman bu hatayı alıyorum . Driveri güncel. Asus P5GD1-VM Anakartım var . Driveri kaç kere silip kurdum ama olmadı . Yardım edebilecek yokmu ? Lütfen ya kafayı yiyecem .
Anlayan yokmu bu sorundan karıştırıcı aygıt ne nasıl yüklenir ?
Kardeş sizin sorununuz cevabı farklı değil, ya ses kartı arızalı ya da sürücülerde problem var. Başka bir çözüm yok. Sürücünün güncel yazmasına aldırmayın, gerekirse eski sürücü yükleyin fakat doğru sürücü olmalı. eskisini tamamen silmeniz gerekir. Yüklerken de otomatik değil sürücüyü seçerek yükleyin. düşük bir ihtimal de olsa virüs vs. sebeplerle windowsta bazı dosyalar bozulmuş olabilir, format gerekir.
Karıştırıcı aygıt dediği bildiğimiz mikser. Ses kartının bir bileşeni.
Daha fazla uğraşmak istemezseniz usbden takılan 3-5 TL fiyata satılan flash disk boyutunda ses kartları var, sorunsuz sürücü gerektirmeden çalışıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme