Şimdi Ara

MİKROFON SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar bugün mikrofonumda bir sıkıntı başladı. Mikrofon kasaya takılıyken kulaklıktan cızırtı-parazit gibi yoğun bir ses geliyor ses denetiminden mikrofunun sesini kıstığımda veya mikrofonu çıkardığımda ses kayboluyor. Kulaklığı telefonda denedim herhangi bir sorun yok. Bass ayarı vs. sorun onunlada ilgili değil. Bide elimi kasaya yaklaştırınca bu ses biraz azalıyor uzaklaştırınca tekrar aynı seviyeye dönüyor :D Bazı yerlerde topraklama vs. demişler ama ayrıntılı bişey bulamadım. Var mı daha önce başına gelen?

• bendede cızırtı var kulaklığın sesinini kapatınca ses çıkmıyor fakat açık fakat bişi çalmıyorken buna benzer az bi cızırtı sesi oluyor fakat kasaya elimi fln deyince fark yaratmadı bulursanız yazın çözümünü bende yaşıyorum :(

edit: belki driverdan olabilir ben bi driver ını yüklemenden kullanırken sanki yoktu cızırtı emin değilim ama aslında şuan driver yüklü değil halen yok fakat temiz kaldırma denen şekilde kaldırmadım belki ondan böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syndicatedynamics -- 2 Aralık 2017; 15:11:59 >
  • Driverdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü önceki gün yokken ertesi gün bilgisayarı açtım bu sorun başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dahili hoparlör sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.