Şimdi Ara

Mikrofon Sesini Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
120.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuşma sesim karşıya az gidiyormuş, mikrofon sesini yükseltebileceğim bir program var mı? 3G açık değildi birde konuşurken 3g konuşmayı etkiler mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mikrofon Sesini Yükseltme

Günümüzde, akıllı cihazların mikrofonlarının sesi, özellikle gürültülü ortamlarda yetersiz kalabiliyor. Sizler için bu sorunu aşmanıza yardımcı olacak bazı yollar:

Telefon Mikrofon Sesi Yükseltme

• Android telefonlar: Ayarlar > Ses > Mikrofon hassasiyeti bölümüne giderek mikrofon hassasiyetini artırabilirsiniz.
    • iPhone'lar: Ayarlar > Erişilebilirlik > İşitme > Mikrofon modları bölümünde "Telefon gürültüsü iptali" özelliğini etkinleştirebilirsiniz.
    • Samsung telefonlar: Ayarlar > Uygulamalar > Telefon uygulaması > Gelişmiş ayarlar bölümünde "Mikrofon gürültü önleme" özelliğini kapatabilirsiniz.

Xiaomi Mikrofon Sesi Yükseltme

• Ayarlar > Ek ayarlar > Ses ve titreşim > Ses yükseltici bölümüne giderek mikrofon sesini yükseltebilirsiniz.

Bluetooth Kulaklık Mikrofon Sesi Yükseltme

• Bluetooth kulaklığınızın ayarları bölümünden mikrofon hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.
    • Bazı kulaklıklarda özel bir uygulama üzerinden mikrofon sesini yükseltme seçeneği sunulur.

Tuşlu Telefon Ses Yükseltme Kodu

• Tuşlu telefonlarda genellikle mikrofon sesi için özel bir kod bulunmaz. Ancak, genel ses seviyesini yükseltmek için "*" tuşuna uzun süre basabilirsiniz.

Tuşlu Telefon Ses Yükseltme

• Tuşlu telefonlarda mikrofon sesi için özel bir ayar bulunmaz. Ancak, genel ses seviyesini yükseltmek için ses açma tuşuna basabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları uygulayarak telefon, kulaklık veya tuşlu telefonunuzun mikrofon sesini yükseltebilir ve daha net ses kayıtları veya aramalar yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Öncelikle
    *#*#3646633#*#*
    kodunu çevirerek EngineerMode geçiş yap.

Kulaklık sesini arttırmak için;
    Sırasıyla Audio -> Normal Mode menüsüne geçiş yap
    Type Seçeneğini Sph’a getir.
    Value değerine 160 yaz.
    Set tuşuna bas.

Zil sesini arttırmak için
    Audio -> LoudSpeakermode geçiş yap.
    Type Seçeneğini Ring’e getir.
    Value değeri 255
    Max. Vol değeri 160 yapıp set tuşlarına bas.

Mikrofon sesini arttırmak için
    Type Seçeneğini Mic’a getir.
    Level seçeneğini Level 6 – max
    Level-1 Min
    lavel 6 için value 160 ver

her işlemden sonra telefonu kapatıp açmanız lazım.
    sen mikrofon ayarını kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

Öncelikle
    *#*#3646633#*#*
    kodunu çevirerek EngineerMode geçiş yap.

Kulaklık sesini arttırmak için;
    Type Seçeneğini Sph’a getir.
    Value değerine 160 yaz.
    Set tuşuna bas.

Zil sesini arttırmak için
    Audio -> LoudSpeakermode geçiş yap.
    Type Seçeneğini Ring’e getir.
    Value değeri 255
    Max. Vol değeri 160 yapıp set tuşlarına bas.

Mikrofon sesini arttırmak için
    Type Seçeneğini Mic’a getir.
    Level seçeneğini Level 6 – max
    Level-1 Min
    lavel 6 için value 160 ver

her işlemden sonra telefonu kapatıp açmanız lazım.
    sen mikrofon ayarını kullan...

hocam verdiğin numarayı çevirdim ama çevirdikten sonra hiç bir şey çıkmadı?

• ivenrec kullanıcısına yanıt
    senin işlemcin ne?
    ben mtk olduğunu düşünüp cevap verdim.
  • telefon modeli zte grand x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bende de var. Hatta 2 telefon var ikisi de ayni

• aynı sorun bendeki android 4.0.3 cihazda da mevcut . çözebilen oldu mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar mobileuncle uygulamaşını indirip oradan ayni işlemi yapabilirsiniz Engineer mide., engineermode MTK acilan pencere 2 sayfa yanda hardvare test var oradan yukarıda anlatilan islemleri yapabilirsiniz

• dropbox
    Dropbox - Error
    https://db.tt/OuPOFnUJ
    ugrasmayın cwmden yukleyın.(mtk65xx için)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

dropbox
    Dropbox - Error

bunu cwm den yükleyince ne oluyo engineer mode mu yüklenmiş oluyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

dropbox
    Dropbox - Error

bunu cwm den yükleyince ne oluyo engineer mode mu yüklenmiş oluyo?

Mikrofon sesin yukseliyor.elle ayar yapmana gerek kalmıyor yani

• Buradan yapılan ayarla kaydedeğer bir yükselme olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Buradan yapılan ayarla kaydedeğer bir yükselme olmuyor.

Yamayı denedinmi.konusma sesi yukselmesi gerekir

• Ben yukardaki engineer mode ile yapılan ayarlamayı kastettim.Senin verdiğin linkteki uygulamayı denemedim.Engineer mode ile örneğin zopo c2 newman n1 üzerinde deneyipte bir sonuç edemediğim aklıma gelen 2 telefon.Bazılarında ses çok az yükselse de çıkış kalitesi netlik bozuluyor.Ayrıca ayarlarla oynama hoparlörün patlamasına da neden olabilir.Telefonun orijinalinde ses yoksa uğraşmak genelde boşuna zahmet oluyor..Üretici neden kısık sesli telefon piyasaya sürsün ki? Olabilecek birşey olsa zaten standardında olurdu diye düşünüyorum.
    Senin verdiğinin de farklı birşey olduğunu sanmıyorum.Yok ben yaptım memnunum diyen varsa da eyvellah diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 19 Mayıs 2014; 15:21:30 >
  • x15 kullanıcısına yanıt
    yukarıda verilen programla denedim ama sadece telefon bilgileri falan çıktı, yükseltemedim.
  • quote:

Ben yukardaki engineer mode ile yapılan ayarlamayı kastettim.Senin verdiğin linkteki uygulamayı denemedim.Engineer mode ile örneğin zopo c2 newman n1 üzerinde deneyipte bir sonuç edemediğim aklıma gelen 2 telefon.Bazılarında ses çok az yükselse de çıkış kalitesi netlik bozuluyor.Ayrıca ayarlarla oynama hoparlörün patlamasına da neden olabilir.Telefonun orijinalinde ses yoksa uğraşmak genelde boşuna zahmet oluyor..Üretici neden kısık sesli telefon piyasaya sürsün ki? Olabilecek birşey olsa zaten standardında olurdu diye düşünüyorum.
    Senin verdiğinin de farklı birşey olduğunu sanmıyorum.Yok ben yaptım memnunum diyen varsa da eyvellah diyorum.

Jiayu g3 kullaniyorum verdigim linkteki hazir ayardir.muhendislik modundan elle ayara gerek yoktur.cwmden yukleyin gelen ve giden sesiniz artsin

• Tesadüf ben de g3 kullanyordum.Verdiğin programmı denedim.Ses yükselmediği gibi yukarıda söylediğim gibi kalitesini bozdu.Konuşmalar anlaşılmaz oldu.Konuşurken karşı taraf sesin garip geliyor dedi.

G3 zaten sesi en net ve yüksek olan Çin telefonlarından biri..Ses ile oynamaya gerek yok.Ben sadece denemek için yükledim.Kimse yüklemesin bu programı ben uyarayım.
    Telefonu cwm den yeniden kuracağım şimdi..Hasanefe bana iş çıkardın hiç yoktan!
  • quote:

Tesadüf ben de g3 kullanyordum.Verdiğin programmı denedim.Ses yükselmediği gibi yukarıda söylediğim gibi kalitesini bozdu.Konuşmalar anlaşılmaz oldu.Konuşurken karşı taraf sesin garip geliyor dedi.

G3 zaten sesi en net ve yüksek olan Çin telefonlarından biri..Ses ile oynamaya gerek yok.Ben sadece denemek için yükledim.Kimse yüklemesin bu programı ben uyarayım.
    Telefonu cwm den yeniden kuracağım şimdi..Hasanefe bana iş çıkardın hiç yoktan!

Kusura bakma kardes. Bende sorun yok Bende gelen ses azdi,bazen dedigin gibi konusutugum biraz bozuktu ama. Simdi gayet guzel

• Neyse boşver..Ben de yeniden kurduğum telde şu an wifi kimlik doğrulama sorunuyla uğraşıyorum.Bari kurcalamışken 4.2.2 gelmiş needroma onu deneyeyim bir de..
  • quote:

Neyse boşver..Ben de yeniden kurduğum telde şu an wifi kimlik doğrulama sorunuyla uğraşıyorum.Bari kurcalamışken 4.2.2 gelmiş needroma onu deneyeyim bir de..

Color os u denemeni tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.