Şimdi Ara

Mikrofon ses sorunu ( Behringer C1-U KONDENSER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Az önce paketini açtığım Behringer C-1U Kondenser mikrofonunu test ediyorum yarım saatir ama mikrofunun dibine girince ancak sesim yüksek çıkıyor. Bende şöyle bir test yaptım.

Skype te test konuşması var biliyorsunuz sizin sesinizi geri size veriyor . orda kendi sesimi kaydettim ve istediğim sonucu aldım sesim çok kaliteli ve istediğim yükseklikteydi. Ses düzeyi çubuğunun mikrofonun dibine girmeden (30 cm fark var) fullendiğini dahi gördüm ara ara yani istediğim ses düzeyi buydu fakat. Microsoft un ses kaydedicisini açtığımz zaman ya da fraps gibi video kayıt cihazlarından kayıt yapmaya kalktığım zaman mikrofonu ağzıma alsam ancak öyle ses çıkıyor :) . Ses düzeyleri 100% driverlarını kurdum bilgisayarım C-1U olarak tanıyor mikrofonu sanırım sıkıntı programlarda ama ben çözemedim. Skype konuşmasında sesim çok kaliteli ve iyi çıkıyorken neden kayıt ettiğimde bu sesin %80 daha azı çıkıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

• Güncel.
  • Güncel
  • kerem52320 K kullanıcısına yanıt
    Bende aynı problemi yaşıyordum. Windows ayarlarından mikfonu ses düzeyini 100 e getirdim. Problem çözüldü :)
    Bilginize
  • Sorunu Çözebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.