Şimdi Ara

Mikrofon ayırıcı y splitter almayı düşünüyorum ama yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkese, monter abra a5 v13.1 kullanıyorum hem kulaklık hem mic grişi var pc de, kulakiçi kulaklık kullanıyorum, kualklıgın mic ini kullanmayıp laptop mic i kullanıyor bu da her şeyde sıkıntı, splitter alıp kulaklıgımın mic ini kullanmayı düşünüyorum, tavsiyeler var mı? geçenlerde hediye kulaklık aldım, splitter denedim ama sesi çok kötü yapıyor uygun mu değil veya laptopda kullanılmıyor mu acaba?

• ses ayarlarını mono vs ayarlar var cızırtıyı vs keser onları yapamamısındır. Jacklar tam otursun yeterlı 15 e 20 tl vardır alırken kulaklıgıda gotur telefonun ilede ses kalıtesıne bakarsın.

bu devirde kablo mu kalmıs kablosuz kulaklık devrındeyız

• doğru hocam da oyun oyanrken falanda kullanırım, bıde oyuncu kulaklıkları falan çok pahalı ondan :D bu hafta halledicem bakalım inş düzgün bir şekilde olur

• Laptoplarda -en azindan yeni modellerde- kulaklik girisleri 4 pin, mikrofon cikisi ise 3 pin 3.5mm jack oluyor. Hep iki jacki bulunan laptoplarin kulaklik cikisina takilan telefon kulakligindaki mikrofonunun kullanilamayacagi zannedilir ancak o jack genelde telefonlardaki gibi 4 pin aslinda. Elimdeki Hp ve MSI iki laptopta da ikiser jack var ve kulaklik cikislari telefon kulakligindaki mikrofonu da destekliyor.

Kulakliktaki mikrofona parmak ucunuzla hafif hafif vurarak mikrofon ses seviyesindeki degisimi izleyip test et tekrardan derim. Desteklemiyorsa su tarz bir sey alinabilir:

https://tr.aliexpress.com/item/32413309949.html

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt

Az çok anladım dediğinizi, ama desteklemiyor galiba iki tane telefon kulaklığı denedim olmadı, mevbur y splettir alcam, ama bu splitter dan denemiştim yine olmamıştı ondan korkuyorum da yapcak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://urun.n11.com/kablolar/kulaklik-mikrofon-ayirici-aparat-35mm-headphone-mic-audio-2-erke-P266787939

ben bundan aldım. ses cam gibi gidiyor gelen seste aynı. tavsiye ederim

• orsak26 O kullanıcısına yanıt
    Eskiden almıştım ama bende olmamıştı telefon kulaklığını bilgisayara takınca. Bunun yorumlarında hep çalışıyor yazıyor. Heyecanlandım şimdi. Hangi kulaklıkla denediniz de oldu? Laptopumdan kaynaklanıyor olabilir mi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelilctl -- 4 Şubat 2021; 0:46:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar dün gittim kadıköy elektronikçilerin birine girip aldım kabloyu 13 tl ye, çalışıyor güzel oldu kurtuldum laptop mic inden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.