Şimdi Ara

Mikrofon alıyorum , yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Donanım Haber'in değerli insanları,

Benim bir youtube kanalım var ve kaliteli videolar çıkarmak istiyorum. Haliyle kaliteli video çıkarmak için kaliteli ses lazım. Bunun içinde kaliteli mikrofon lazım :) . Benim de bütçemin yettiği kadar bir.

Behringer C1-U alacağım. Fakat ilk defa studyo mikrofonu alacağım için kafam çok karışık. Bunun yarı sıra POP Filter alacağım ve bir tane Mikrofon sehpası lazım . MASA ÜZERİNE KOYMAK İÇİN . Ama bu mikrofon sehpalarından hiç anlamıyorum. Yani alacağım mikrofonun içinden küçük bir parça geliyor mikrofon sehpasına tutturmak için. Fakat bu her mikrofon sehpasına olur mu olmaz mı ? Bilmiyorum bana bir yardım eder ve eğer seçimim yanlış ise önerebilieceğiniz bir masa sehpası varsa teşekkür ederim.

Alacağım Mikrofon :
     Mikrofon alıyorum , yardım lazım

Mikrofon böyle geliyor arkadaşlar içinden bir USB kablosu ve o mikrofonun altındaki tutacakla birlikte geliyor. Ben buna nasıl bir mikrofon sehpası almalıyım. Küçük birşey istiyorum masaya koyacağım ve her masa sehpası olur mu ?

Benim almak istediğim microfon sehpası :http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/kursu-masaustu-mikrofon-sehpa-ms-25-103777251

Bu buna olur mu cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem52320 -- 15 Haziran 2014; 13:50:18 >

• Güncel
  • Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yokmu hiç bu konularda bilgisi olan arkadaş.
  • ...........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.