Şimdi Ara

mikrodalga fırın almıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler anneme 3 senedir mikrodalga al bak cok işe yariyo falan diyorum ama emekli sağlıkçı olduğu icin biraz takıntılı yok ben oğlumu zehirleyemem yok su yok bu
    Bi de internette bi tane kürt dayım kanser oldu bunun yüzünden falan yazmis onu da gorunce iyice yattı bizim is.
    Nasil ikna ederim beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gereksiz haklı anan.NE işe yaricak git ocakta ısıt yemekleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magneto-X

gereksiz haklı anan.NE işe yaricak git ocakta ısıt yemekleri

Hocam bugün bi hesap yaptım anneme anlatırken.
    Yemeği ocakta degil de mikrodalgada isitirsak yılda yaklaşık 3günümüz bize kaliyor

• Haklı.

• mikrodalgada yumurta haşlanabildiğinden bahset ona .

ben bu şekilde 5 dkda yumurta haşlıyorum hehehe
  • Genç en iyi yemekler ocakta yapılır bunu unutma..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

Beyler anneme 3 senedir mikrodalga al bak cok işe yariyo falan diyorum ama emekli sağlıkçı olduğu icin biraz takıntılı yok ben oğlumu zehirleyemem yok su yok bu
    Bi de internette bi tane kürt dayım kanser oldu bunun yüzünden falan yazmis onu da gorunce iyice yattı bizim is.
    Nasil ikna ederim beyler

Bence tost makinesi yeterli micro dalga zararlı çok arkadaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye ankastre fırın
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anne herkesin mikrodalgası var of yhaa de
  • Ya yapmayın arkadaşlar hanginizde mikrodalga yok

• Bizde yok kardeş sakin ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkiler de alma taraftarı değildi ama alınca neden daha önce almamışız dediler. Gerçekten çok kullanışlı 2 yıldır kullanıyoruz hemen ısınıveriyor her şey.

Ayrıca sanki her şey zararsız da o zararlı gibi görüyor insanlar, kullandığın telefon bilgisayar her an yanında daha zararlı aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 1 Haziran 2016; 1:44:37 >
  • Bedavaya verseler kullanmam

• ne bilgisayar, telefon zararlı ne de mikrodalga fırın. boş muhabbetler bunlar ve şaşırtıcı derecede 01.06.2016 da bile bu tarz düşünceler var.
  • Mikrodalga fırın özel yapım kapalı kasa içerisinde 2.54 ghz ile çalışır.
    Kullandığımız telefonlar kulağınızın beyninizin dibinde kaç hz ile çalışıyor onu düşünelim sonra hangisi daha zararlı karar verelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Mikrodalga fırın özel yapım kapalı kasa içerisinde 2.54 ghz ile çalışır.
    Kullandığımız telefonlar kulağınızın beyninizin dibinde kaç hz ile çalışıyor onu düşünelim sonra hangisi daha zararlı karar verelim :)

Telefonu yemiyoruz bro. Mikrodalgadaki yiyecekleri yiyoruz yani radyasyonu yiyoruz. Hangisi daha zararlı?

• zararlı olsa avrupada amerikada onu sattırırlarmı hiç ,,, adamlar nerdeyse açık havada bile sigarayı yasaklıyor , meyve sebzedeki ilaç miktarını ölçüyor halkının sağlığını korumak için
  • Etrafimizda bu kadar zararli sey varken yenisini eklemeyin.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    sen radyasyon ile radyofrekansı birbirine karıştırmışsın bro

saniyede 5 milyar kere titreşen bir elektrik akımından bahsediyoruz burada. su moleküllerinin rezonans frekansı olması nedeniyle 2,54 ghz kullanılır. aslında ısıtılan şey, besin içeriğindeki su zerrecikleridir vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

sen radyasyon ile radyofrekansı birbirine karıştırmışsın bro

saniyede 5 milyar kere titreşen bir elektrik akımından bahsediyoruz burada. su moleküllerinin rezonans frekansı olması nedeniyle 2,54 ghz kullanılır. aslında ısıtılan şey, besin içeriğindeki su zerrecikleridir vs vs

Tamam kardeş zararlı değil siz kullanmaya devam.

BESİN DEĞERİNDE AZALMA

Araştırmalara göre mikrodalga fırınlardaki ışınlara maruz kalmak yiyeceklerin besin değerlerinde azalmaya yol açmaktadır. Bu konudaki en önemli bulgular:

1. Bedenin B-complex vitaminleri, vitamin C, Vitamin E ve tüm yiyeceklerdeki lipotropiklerden yararlanma yeteneğinin azalması.

2. Test edilen bütün gıdalarda beden için en gerekli enerjinin %60–90 arası azalması;

3. Alkoloidlerin (nitrojen bazlı organik elementler), glucosidlerin, galactosidlerin ve nitrilosidlerin metabolik davranışlarında ve entegrasyon yeteneğinde azalma;

4. Et ürünlerinde ki nucleoproteinlerin harab olması;

5. Ayrıca, bu ışınlara maruz kalan bütün yiyeceklerde belirgin bir şekilde yapısal yok olmalar tespit edilmiştir.

III. Biyolojik etkiler

Mikrodalga ışınımlarına maruz kalmak insanların genel biyolojik yapılarında beklenmedik bir negatif etki yaratmıştır.

Ancak, bu konu Ruslar çok hassas aletlerle ölçüm yapana kadar tespit edilememiştir. Yapılan araştırmadan elde edilen bulgulara göre zarar görmek için bir insanın mikrodalgadan geçmiş yiyecek maddelerini tüketmesine bile gerek yoktur. Böyle bir enerji alanına maruz kalmak bile istenmeyen yan etkilere yol açmaktadır. Bu yüzden 1976 yılından beri Rusya’da mikrodalga ile çalışan aletleri kullanmak kanunla yasaklanmıştır.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Arkadaş o zaman benim söylediğime neden itiraz ettin?
    telefonu yemiyoruz bro diyen sendin. birisini midene sokuyorsun diğerini beynine. her ikisi de yüksek SAR değerlerde radyofrekans alan.
    Enerji nakil hatlarının yanından da geçmeyelim yüksek radyofrekans
    baz istasyonlarının yakınından geçmeyelim yüksek radyofrekans
    televizyon seyretmeyelim düşük de olsa radyofrekans
    hastalanınca röntgen çektirme, ultrasona girme, tomografi çektirme vs vs vs

bilim adamlarının kesin deliller sunamadığı ancak yüksek SAR değerleri nedeniyle hücre ölümüne yol açtığı bilinen unsurlar bunlar.
    dayatılan bir dünyada yaşıyoruz yukarıda yazdıklarımı yapıyorsan, mikrodalga kullanmanda da bir sakınca yok demektir. Şu an baktığın ekrandan yayılanın ne olduğunu sanıyorsun

Bak ben internetten alıntı yapmıyorum bildiklerimi yazıyorum, bir de araştırsak neler çıkacak oooo ölmüşüz biz zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.