Şimdi Ara

Mikrodalga'da KUMPİR Yapmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
17.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mikrodalgada kumpir yapmak istiyorum.

Yapan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi acaba ?

Bende bu mikrodalga fırın var.

Kaç watta

kaç dakika pişirmeliyim

buhar kabını kullanmalı mıyım ?

Kaba az su koymalımıyım ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 1 Mayıs 2009; 20:48:08 >

• mikrodalgada yapmadım da bende davul fırın vardı onda yarım saat 1 saat gibi bi süre bekletmiştim çok da güzel olmuştu :)
  • ben bir gün mikrodalga'da normal patates pişirdim 600 watt modunda 2 dakika bile sürmedi...içi resmen kumpir gibi olmuştu heralde büyük patatesler için pişirme süresi 6-7 dakikadır en fazla yada daha az....yanlız patetesi düz koyarsan olmaz mesela kumpir haline dönüşmesini istiyorsan...patatesi ortadan 2 ye ayırırlar yakarnıyarık gibi....heh işte patatesi fırına atmadan ortadan ikiye yar ki ısı içine işlesin...hatta yarabiliyorsan çevresini ufak yarıklar ile tamamla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 1 Mayıs 2009; 19:19:29 >
  • mikrodalgada kül olabilir dikkat et
  • şu mikrodalga olayı harbiden iyimiş.
    millet 5..10 dakka kumpir yapıyo biz barbeküde içi de pissin ama yanmasın diye 5 saat uğraşıyoz
  • Hocam canım kumpir çekti ya
  • Yapılır mı bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ?
  • Bilen varsa yazssın bizdede var iyi bitane mikrodalga bnde yapıyım
  • hakkaten tam olarak nasıl yapıcaz birisi tarif edebilir mi?
  • Google a sordum söyledi yapcam şimdi
  • Ya iyi güzel herks yapıyorda elektriği sömürdüğünü kimse yazmıyor, bende 3,4 kere yaptım sonra fatura gelince o da beni yapacaktı yani..Bir daha yapacak olursam 1 kere yapacağım ama tavsiye ederim çok güzel oluyor.Canım çekti bee off...
  • Mikrodalga donmuş yiyecekleri ısıtmak için kullanılmalı.Mikrodalga'da Kumpir olmaz.

Baktım dışarıda kumpir yemek "soyguna" dönüşmüş,büyük patatesler alıp evde yapıyoruz.Büyük patatesi at fırına 1 saat 15 dakika,tamamdır.

İstediğin kadar patates+meze.

Artık dışarıda hayatta yemem kumpir,gereksiz.
  • ben fırına atıp yada mikrodalga fırında yapmıyorum..

benim barbekü var onunla yapıyorum önce yakarken yarım cuval odun 1 saat yanma süresi.. sonra baya bir işlemden geçtiği için bunu anlatmak istemiyorum çünkü arkadaşlarımız uğraşmazlar..

toplamı 3 saati buluyor.
    çok güzelde oluyor ama yanlız ateşini iyi ayarlaman lazım.

ve odunlar tam yandığında yarım kürek mangal kömürü iyi pişirmende yardımcı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Mikrodalga donmuş yiyecekleri ısıtmak için kullanılmalı.Mikrodalga'da Kumpir olmaz.

Baktım dışarıda kumpir yemek "soyguna" dönüşmüş,büyük patatesler alıp evde yapıyoruz.Büyük patatesi at fırına 1 saat 15 dakika,tamamdır.

İstediğin kadar patates+meze.

Artık dışarıda hayatta yemem kumpir,gereksiz.

Neden olmasın fırında çok uzun sürüyor onun yerine atarım 20 dk mikroya
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

Google a sordum söyledi yapcam şimdi

google var ama kaç watta'ta pişirdiklerini yzmıyorlar

6 dakika diyen var 25 dakika diyen var, kimisi straçle sarıyor vs
  • kumpir dediniz aklıma geldi
    ist e geziye gittik yanımdada 20 ytl var kumpir cekti canım almaya gittim adam dedi 6 ytl şaşırdım hafif pahalı geldi bana ama normal galiba

Haladır ceker canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®

kumpir dediniz aklıma geldi
    ist e geziye gittik yanımdada 20 ytl var kumpir cekti canım almaya gittim adam dedi 6 ytl şaşırdım hafif pahalı geldi bana ama normal galiba

Haladır ceker canım

piyasaı öyle aslında 3 yıl önce 5 tl idi allahan ikiye katlamadılar
  • bu akşam bi deneme yaptım

900watt'ta 8-9 cm'lik bir patetesi 3 dakika ön yüzünü , 3 dakika arka yüzünü pişirdim güzel oldu

büyük patetesler için bu süre 13+13 = 26 dakika olur gibi p.tesi pazarda büyük patetes bulursam yapacağım inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci
    bu akşam bi deneme yaptım

900watt'ta 8-9 cm'lik bir patetesi 3 dakika ön yüzünü , 3 dakika arka yüzünü pişirdim güzel oldu

büyük patetesler için bu süre 13+13 = 26 dakika olur gibi p.tesi pazarda büyük patetes bulursam yapacağım inşallah

Ogameci ne yaptın denedin mı tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.