son seviyede 6 dakikaya ayrlayın, süresonunda patatesi cevirip bir 6 dakika daha bırakın fakat sakın bıçakla çizmeyi veya çatal yardımı ile delmeyi unutmayın. mikrodalgayı temizlemek zorunda kalırsınız.
Tam 2 sene olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: kaos25
son seviyede 6 dakikaya ayrlayın, süresonunda patatesi cevirip bir 6 dakika daha bırakın fakat sakın bıçakla çizmeyi veya çatal yardımı ile delmeyi unutmayın. mikrodalgayı temizlemek zorunda kalırsınız.
Bu mesaj yüzünden tırsa tırsa pişirdim, altını ve üstünü 3 er dakika
Şahane oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci bu akşam bi deneme yaptım
900watt'ta 8-9 cm'lik bir patetesi 3 dakika ön yüzünü , 3 dakika arka yüzünü pişirdim güzel oldu
büyük patetesler için bu süre 13+13 = 26 dakika olur gibi p.tesi pazarda büyük patetes bulursam yapacağım inşallah
Ogameci ne yaptın denedin mı tekrar
konumu görünce şaşırdım valla
denedim dostum ama malesef satın alma gibi olmuyor
kristalize bir yapı gibi oluyor tam tat alınmıyor ne yazık ki
Kusura bakmayin, google'da bulamadim da nasi tip patates almam gerekiyor?(ciddi sorudur, dalgaya almayin lutfen)
bu gün bende denemeyi düşünüyorum
Tarifi vereyim ama dışarda yediğiniz gibi olmaz Önce büyük boy 2 patatesi haşlayıp püre haline getiriyoruz . Sonra içine kaşara peynir rendeleyip 2 3 parça tereyağı atıp mikrodalgaya yoluuyoruz . 2 dakika yeterli mikrodalgada kalması Bu arada sosisleri küp küp doğrayıp yağda çeviriyoruz . Hazır garnitürü süzgeçte suyun altına tutuyoruz içine küp küp doğranmış kornişonu ekliyoruz . Sonra bütün malzemeleri pateteslerin bulunduğu kaba koyup karıştıryoruz . Üstüne mayonez ve ketçap ekliyoruz Haa eğer sobanız varsa kuzineye patatesleri koyup yapmak çok daha lezzetli sonuç verir kanımca
patatesleri tam boy mikrodalgaya koydum bikaç delik ve çizik attım p100 de 10 dakikaya ayarladım ama patatesler pişmedi şimdi işlemi tekrarladım bekliyorum
ben haşlanmış pattisle yapıyorum güzelde oliyo vallaha
Ben en çok kumpir haline geltirebilmek için ne kadar elektrik tükettiğini merak ediyorum ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme