Şimdi Ara

Mikail Hoca Matematiğin Sefiridir. Biat edin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinizin de bildiği gibi sırtımıza ağır bi yük yüklenmiştir. İstedim ki bu yükü kardeşlerimle paylaşıp matematikte uzun bi zamandır sağlanamayan başarıyı birlikte tesis edelim. Hoşgeldiniz şeref verdiniz. Sizleri bu yükü beraber halletiğim mikail hocayla tanıştırayım. Mikail Hoca matematiğin sefiridir biat edin

• Malumu getirin kafasını kesecem
  • acaba elinde parabol, 2.dereceden denklem,eşitsizlikler ve fonk 2 olanlar bunların toplam kaç sayfa olduğuna bakabilirmi pdf den ona göre fiyat hesaplayacağımda
  • bi ara foruma üye olmuştu da girmiyo herhalde artık
  • toplam 111 sayfa hocam, arkalı önlü 55-56 sayfaya denk geliyor
  • Her ne kadar Behzat Rasuli'yi haklı olarak eleştirsekte adam LTİ'de kendini kanıtlamış birisi. Para politikalarını ayrı tutuyorum.

Kenan Kara (Geometri) zaten bilen bilir ücretsiz ve daha iyisine denk gelmedim. Çizgisini hiç bozmadı.

Sadece bir hocaya en iyi demek aptallıktır diye düşünüyorum.

Mesela B.Rasuli LTİ'de en iyisidir. Kenan Kara Geometride en iyisidir. Başka bir hoca Mat1'de vs. bu şekilde uzar da uzar.

Mikail Hoca matematiğin sefiri felan değildir. Adamın en iyi olduğu bir konu bile duymadım. Ücretli olması yine bir şeyi değiştirmez.
  • hocam 4 konu demi beklediğimden daha az çıktı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claudy -- 31 Mart 2020; 0:17:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamza hocayı anlamak
    7 ay önce açıldı
    Hamza Hocam Suçsuzdur
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Kenan kara üstüne tanimam ve biat da ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Fonksiyonda tokatlar bryi LTİ si şuan tam değil ama behzattan eksik kalır yanı yok fazlası var. PKOB da behzatı tokatlar diğer konularda da ikisi de iyidir birbirlerinden pek eksik kalır yanları yok ayrıca bu kadar abartmanın lüzmu da yok dalgasına konuşuyoruz şurda
  • myfiwo kullanıcısına yanıt
    Amacım abartmak değil lakin ücretli ders veren birine biat etmek etik değil be hocam.

Eğer edilecekse :) Kenan Kara ve Matematiğin Fatihi bu konuda işlerini ücretsiz ve çok iyi yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 31 Mart 2020; 0:25:53 >
  • 🔱KEN06 ARMY🔱

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en iyisi midir bilemem ama işini layığıyla yapan ender insanlardan mikail hocayı dinleyince gerçekten matematik öğrendiğimi hissediyorum hani youtubedaki formulü verip 5 soru çözüp konuyu bitiren hocalar gibi değil
  • fon2'yi görmemişim hocam pardon fonk2 (44) ile birlikte 155 sayfa, arkalı önlü 77-78 sayfa yapıyor
  • integrali çekmeyecek kadar ileri görüşlü bir dehadır mikail hoca
  • çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
  • ne demek hocam, iyi çalışmalar.
  • teşekkürler hocam çok soru sordum ama kusura bakmayın bir sorum daha var memnun kaldınızmı mp nin derslerinden ?
  • Şuana kadar temel kavram, oran orantı, kesir prob, eşitsizlikler ve fonk1 konularını dinledim. Ben memnun kaldığımı söyleyebilirim işi ezbere dökmek yerine mantığını anlatıyor ve çoğu soruda farklı açılardan çözümü kanıtlıyor. Bana göre dezavantajları ise uzun olması ve tek tük bazı testlerde yazım hatası olması (hocadan önce çözmeye kalkınca gümlüyorsun :D ama videoda düzeltiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 31 Mart 2020; 2:26:20 >
  • çok teşekkürler hocam iyi geceler size
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.