Şimdi Ara

Migrostan 2tl fırsat kuponu burger king

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanya 17 Ocak 2014 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında kampanyaya dahil olan Migros mağazalarında geçerlidir. Kampanyaya dahil olan mağazalarda 2 TL karşılığında kasada satılan ve 2.fiş olarak müşteriye verilen fırsat kuponu, 28 Şubat 2014 tarihine kadar, Edirne Kapıkule, Havalimanı ve Mobil Burger King restoranları haricindeki tüm Burger King Restoranlarında geçerli olup, paket serviste geçerli değildir. Tek kullanımlık fırsat kuponu ile Chicken Royale + 2 Whopper Jr. + King Boy Patates + 12’li Onion Rings + 2 Orta Boy İçecek + 2 Sundae 37,00 TL yerine 19,50 TL’ye satın alınacaktır

alan arkadaş varsa yardım

• jofjofjof kullanıcısına yanıt
    Migros yanında küçük menünün olduğu bir fiş vermesi gerekiyor o kuponun yanında. Onla beraber burger kinge git.
  • Ne sacma kampanyadır gider 2 kisl iskender yeriz misler gibl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almaya karar vermiştim yarın, ta ki yukarıdaki iskender önerisini ultra mantıklı buldum, az daha kapitalizme kurban gidiyodum sağol DH.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanımdaki cocuklar artist tantuni yiyelim dedim bi ara ıyyy yaptılar bari aç kalmayım dedi o yüzden bakındım kapmayanlara felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jofjofjof -- 26 Ocak 2014; 21:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Ben almaya karar vermiştim yarın, ta ki yukarıdaki iskender önerisini ultra mantıklı buldum, az daha kapitalizme kurban gidiyodum sağol DH.

bende acım ne söyleyeyim bilemedim.

Terbiyesiz tavuk düşünüyorum bu saatte bayat döner yemeyelim

• thestell kullanıcısına yanıt
    19.50 ye 2 tane iskender yiyip içecekte içip doyabiliyorsan helal olsun dostum ben mcdonalds ın 2 menu 11.50 kampanyasını alıyorum hep öğlen yesem gece yarısına kadar acıkmıyorum yatarkende bi meyve çakıyorum mis.bu kupondanda aldım ne olur ne olmaz fiyat iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

19.50 ye 2 tane iskender yiyip içecekte içip doyabiliyorsan helal olsun dostum ben mcdonalds ın 2 menu 11.50 kampanyasını alıyorum hep öğlen yesem gece yarısına kadar acıkmıyorum yatarkende bi meyve çakıyorum mis.bu kupondanda aldım ne olur ne olmaz fiyat iyi

2 iskenderi 2 kisi anca yer yoksa midede kurt vardır
    Ayran da 50 kurus.

• thestell kullanıcısına yanıt
    beni bir buçuktan aşağısı kesmez dostum tabi bu dediğim çok aç haller için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

hangi menüler hocam yarın ben de alırım belki

edit : buldum köfte burger ve çıtır tavuk ekstraymış, akşama alırım yarın doyurur heralde yalnız paket serviste geçerli mi yoksa orda mı yemeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 27 Ocak 2014; 0:02:19 >
  • sanırım paket servis geçerli değil hatta istanbulda lüks mekanlardaki mc lerde bile geçerli değil
  • alacak arkdaşlkar ilk migrostan fiş alması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.