Şimdi Ara

MİGROSDA ÇALIŞMIŞ OLANLAR BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Migrosdan aradılar beni gittim görüştüm. 450 lira maaş 77 yol parası 30 lira kart dediler. Çalışmış ve çalışmak da olan arkadaşlar daha detaylı yazarlarsa sevinirim.

Çift maaş, prim, hafta içi yemek gibi şeyler var mı ? Çıktıktan sonra aklıma geldi soramadım o yüzden size soruyorum.

YARI ZAMANLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopsil -- 1 Eylül 2014; 11:19:24 >

• ulan staj maaşı 300 zaten yoksa stajmı yapcan :D
  • Part time?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe aldılar aynı gün eğitime gitmedim çıkış aldım. 3 yıldır 5m'de çalışan arkadaşım var tavsiye etmiyor.

Öğrenciysen yapılır part güzel iş, ama işşizsen başka sektörlere yönel.
  • Part-time zaten ama çalışmam lazım paraya ihtiyacım var başka yerden de aramadılar. Sorularıma cevap verebilecek var mı?
  • Bim haftada 2 gün izin 6 saat çalışmaya 800₺ para veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde 4 saatten fazla çalışacaksan değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bim o kadar veriyor mu :)
  • Değip değmemesi değil sorun internette okudum çift maaş prim tarzı şeyler var mı? Hafta içi yemek var mı?
  • Hocam çok büyük beklenti içerisine girmezsen eğer kısa süreli işini görür ama part time de izin yoktu bildiğim kadarı ile sadece bir gün isteğe bağlı full çalışırsan izin veriyorlardı sanırım. Bunların dışında prim işi mağazanın hedefi tutturmasına bağlı oluyor genelde yoğun bir mağaza değilse zor olur prim işi çift maaş durumunu hatırlamıyorum varsa 3 ayda bir olur onu da pek sanmam şu anda.
  • Çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopsil

Çok sağol

işe girersen gizli müşteri olayına dikkat et türkiyede bütün migroslara yapılmaya başlandı
  • Bim o kdr veriyomu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde çalışanlar bişeyler yazsa güzel olucak
  • Nereden basvurdun kardes ben de part time is ariyorum migros gibi bir yerde girsek cok guzel olacak ya. Direk magazadan mi basvurdum bir de hangi sehir ?

• kopsil kullanıcısına yanıt
    Bende geçen başvurmuştum kabul ettiler beni ama ben vazgeçtim. haftada 5 gün 4 saat 1 gün 8 saat 1 gün tatil. Çift maaş değil ama 1 seneni doldurursan 3 ayda 1 1/3 maaş ikramiye demişti kadın
  • kariyer.nettden
  • Çalışanlar prim sistemi nedir ? Part time ne zamandan sonra prim ve ekstra ücret alır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

quote:

Çok sağol

işe girersen gizli müşteri olayına dikkat et türkiyede bütün migroslara yapılmaya başlandı

o ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Üstadkalem

quote:

Çok sağol

o ne oluyor ?

Müşteri gibi gidiyorsun markete etiketleri kontrol ediyorsun çaktırmadan personelleri konuşturuyorsun ışte su nerde bu nerde tarzı müşteriye davranışlarina bakıyorsun son olarak bir tane ürün alıyorsun kasadaki kişinin davranışına konuşmasına bakıyorsun rapor yazıyorsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.