Şimdi Ara

Migros'tan Şok Elektronik İndirim Kampanyası ...30.07

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Migros'tan elektro indirim kampanyası kapsamında:

Samsung LCD TV-32S81B 1.699,00 YTL yerine 1.249,00 YTL fiyatla (7000:1, 1366x768 Çözünürlük, HD Ready, ...)
    Samsung DVD Kamera VP-DX100 DVD Kamera, Orijinal Çanta+2 Adet DVD + Ekstra batarya hediyesi ile 599,00 YTL yerine 399,00 YTL fiyatla (34x optik, 1200 dijital, 800.000 piksel Schineider Lens, 2,7 inç-112K piksel LCD, DIS-Dijital Görüntü Sabitleyici, ...)

fiyatlarla satılmaktadır.

Kampanya 25 - 30 Temmuz 2008 tarihleri arasında Migros mağazalarında yapılacak alışverişlerde geçerlidir. World, Bonus ve Maximum kart a vade farksız 6 yada 12 taksit imkanı sunulmaktadır. Detay bilgi Migros mağazalarından elde edilebilir.

• kamera hakkında ne düşünüyosunuz.. yakında hd camera fiyatları düşecekse bunu almak mantıklı değil mi dersiniz??
  • 32s81 in fiyatı 5-6 ay evel zaten 1299 ytl idi
  • Şok'a girdim valla..
    Birşey yazamıyorum. Bu ne büyük fırsattır böyle.. Ağlamak istiyorum, ağlamak istiyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

32s81 in fiyatı 5-6 ay evel zaten 1299 ytl idi

Hatta Vatan'dan 1150ytl'ye 5 taksitle iki tane aldık bi arkadaşa 2-3 ay önce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: syberman

Migros'tan elektro indirim kampanyası kapsamında:

Samsung LCD TV-32S81B 1.699,00 YTL yerine 1.249,00 YTL fiyatla (7000:1, 1366x768 Çözünürlük, HD Ready, ...)
    Samsung DVD Kamera VP-DX100 DVD Kamera, Orijinal Çanta+2 Adet DVD + Ekstra batarya hediyesi ile 599,00 YTL yerine 399,00 YTL fiyatla (34x optik, 1200 dijital, 800.000 piksel Schineider Lens, 2,7 inç-112K piksel LCD, DIS-Dijital Görüntü Sabitleyici, ...)

fiyatlarla satılmaktadır.

Kampanya 25 - 30 Temmuz 2008 tarihleri arasında Migros mağazalarında yapılacak alışverişlerde geçerlidir. World, Bonus ve Maximum kart a vade farksız 6 yada 12 taksit imkanı sunulmaktadır. Detay bilgi Migros mağazalarından elde edilebilir.

bu fırsat hangimigroslarda ?

• Önemli sıcak fırsatsa Migrosdaki elemanlar uyanmadan alalım.

Bir Migroszede olarak Migrosun kampanyalarına güvenmiyorum ve alışveriş yapmayı da düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Migros mu töbe birdaha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan

Migros mu töbe birdaha.

Aynen
    Bide kampanyayı eşe dosta söylediydik.
    Rezil olduk millete
  • Bu forumda Migros yada Kangurum kelimelerini görünce kan beynime sıçrıyor. Migros eski migros değil. Bunu bilin arkadaşlar. El değiştirdi. İngilizlerin malı artık. Eski Migros yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burc

quote:

Orjinalden alıntı: Furkan

Migros mu töbe birdaha.

Aynen
    Bide kampanyayı eşe dosta söylediydik.
    Rezil olduk millete

En gıcık olduğum şeyde o gün arayıp stoklarının bititiğini söyleyip ürünleride sitelerinden birer birer kaldırmaları ve kapmanaynın bittiğinin ertesi günü tüm ürünleri tekrardan eski fiyatından geri koymalar. Yani bu hareketi yapmasalar haa tamam diycem ürünler gerçekten bitti ama yok onlar bize yok diyip bana zaten normalde kampanyada olan hp,lenovo vermeye kalkıyorlar.
    Ki ben lenovodan kaç arkadaşıma aldırttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burc -- 25 Temmuz 2008; 22:47:32 >

• En az 4-5 kişiye Plazma, 7-8 kişiye de Lenovo aldırdım. Ama bitti. Migros Kangurum rezaletinden sonra benim için ve bana danışıp elektronik eşya, bilgisayar alanlar için mazi oldu...
  • Bu indirimlerden birşey beklemeyin. İndirim ürünleri reyonları daima migros elemanı kaynıyor. Çok zor bir ihtimal ürünün sizlere bizlere kalması :) .
  • iyide indirim yok zaten..normal fiyat bunlar..

• deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 14:24:3 >
  • kamera fiyatı hiçte sıçak değil alın daha sıcağı

http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=63206
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.