Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kandırıldık resmen ulan migros yine yaptın yapacağını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıklama bekliyoruz
  • Bu ülke böyle...Kandırılan kandırılana...En yükseğinden en düşüğüne herkes birbirini kandırıyor...
  • Apikogluda mi 34.90 olacak?
  • Hayır, 30 olacak.
  • Arkadaş yanlış bilgi vermiş. İndirim bu haftasonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koleksiyoner

niye leş gibi koksun,
    yurtdışına giden bisürü kişi mesela pizza sipariş eder, anormal lezzetli gelir, nedir der, sonra domuz olduğunu öğrenince iyy der
    domuz da şirin bir hayvan tabi, tüm hayvanların kesilmesine bn de üzülüyorum ama doğa işte
    firmalarda da böle bişi yok, sürekli böle bi korkuyla uyarmak elinde sağlam bi dayanak yoksa yersiz
    domuz eti yağlı bi ettir, en kaliteli yeri olmazsa alışık olmayınca ağır gelir o kadar yağlıya da gerek yok zaten

Dini olarak yaklasmiyorum ama cidden les gibi kokuyor be dostum. Bir tek almanyada yedigim pastirmasini sevmistim ama etini al pisir seklinde tuketilecek birsey degil. Benim icin kaldirmiyor sahsen.
  • Ben geçen gün bizim mahalledeki Migros'a sordum. Bana indirimin haftasonu olacağını söylediler. Ama fiyat konusunda bilgimiz yok dediler.
  • dün reyondaki elemana sordum cuma-cumartesi-pazar 30 tl olacak dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsimay

dün reyondaki elemana sordum cuma-cumartesi-pazar 30 tl olacak dedi.

hangi semtteki, kaç m?
  • 30 ise süper ama coşkun bulabilir miyim acaba?
  • Antalya 5m görevlisi indirimin yarın olacağını apikoglu ve cumhuriyetin stokları olmadığı için indirime girmeyeceği beyan etti
  • Domuz eti kokmaz diyen arkadaşı tebrik ediyorum. Yıllardır burunsuz yaşamış haberi yok. Domuz etinin piştiği yerde yemek yemek tam bir eziyettir. Öyle pis kokar ki iştah kapatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Antalya 5m görevlisi indirimin yarın olacağını apikoglu ve cumhuriyetin stokları olmadığı için indirime girmeyeceği beyan etti

Banada yarın bu iki marka stoklarda olmayacak gibi geliyor.
    Belki bugün olan markalar ve mağazalar paylaşılırsa yarın indirime girince dün vardı bugün ne oldu gibisinden bir soru sorabiliriz market görevlisine
    (Kim bilir bu 2 markada için belki bir iki aydır alım yapmıyordur Migros, dolayısıyla azdır. )
  • Arkadaşlar şarküteri reyonlarını terketmeyin daha açılmayan sandıklar var!!!
  • Ben 5M migrosta nöbetteyim rahat olun
  • Migros'tan yetkili biri burayı okusa neler düşünürdü acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montana007

Ben 5M migrosta nöbetteyim rahat olun

• Sucuğun yapılışını öğrenip kendimiz yapsak daha mantıklı gibi sanki :)
  • sucuğu biz yapıp migrosun önünde tezgah açıp 28 tl den satalım.Yine keklendik...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.