Şimdi Ara

Migros'ta Nestle Crunch 1 alana 1 bedava..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros'ta Nestle Crunch 80 gr. 1 alana 1 bedava.. Satış fiyatı 1.70 YTL olduğuna göre tanesi 85 Ykr a geliyor..
    Bugün Migros kartım ile hemen bir çift aldım ..

Herkese çikolata tadında bayramlar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 27 Eylül 2008; 13:08:26 >

• iyiymiş de migroskop ta yazmıyo 5 m lere özgü günlük bi kampanya olmasın. siz hangi migrostan aldınız ve kaç m . heryerde varsa resmen bedava bi fiyat cruch için
  • Başka markada yok mu acaba bu kampanya, Toblerone fln
  • @ZarakiKenpachi boşver tobleronu nestle Crunch gibi çikolata var mı

Süperr fiyatmış.Hemen almak lazım.Tüm migroslarda geçerli mi acaba ?
  • son kullanma tarihlerine dikkat edin bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: green apple

son kullanma tarihlerine dikkat edin bence.

Migros stok tüketmek için değil, müşteri çekmek için yapıyor diye biliyorum bu tür kampanyaları. Son kullanma tarihlerinde bir sorun olmuyor genelde.
  • benim aldığım yer MM Migros, Değirmendere / Kocaeli. Haftasonu için geçerli, Pazartesi son gün. Sanırım tüm migroslarda geçerli.

Son kullanma tarihi ise, Haziran 2009 olarak gözüküyor..

Hepimize afiyet olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler demek ki hafta somu kampanyası saldırııın
  • ya bu crunch'ı tek gecerim
  • Antalya Laura MM Migros'ta var arkadaşlar.2 tane aldım 2 side bedava toplam 4 crunch beni iftardan sonra bekliyor.
  • Kalori tuzağı bunlar yapmayın
    Zaten Ramazan'da kilo aldım bir de böyle canevimden vurmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 27 Eylül 2008; 18:28:15 >
  • tobleron 100gr 1,77 ytl
  • bi gittim iki tane kalmış 10 tane alacaktım artık iki taneyle idare ettik
  • Eskişehir Eczacılık Migrosa bir hevesle gittim eli boş döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 27 Eylül 2008; 20:47:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZarakiKenpachi

Başka markada yok mu acaba bu kampanya, Toblerone fln

tansaşta toblerone indirimi vardı 200gramlıklar için, 3.5ytl mi neydi tam hatırlamıyorum.

@vaypcnet
    100gr olanı da 1.77 olmaz olamaz. varsa, nerede?
  • 10 crunch ı 1 Balmond'a değişmem. Baş badem süt nuga vs... Bildiğin kriko işte :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhuruzun -- 27 Eylül 2008; 23:36:37 >
  • Bursa Migros'ta vardı bu akşam , 10gr toblerone'lar 3,5ytl'den 1,77ytl'ye düşmüş 30,40 adet vardı.
    quote:

Orjinalden alıntı: giyit
    tansaşta toblerone indirimi vardı 200gramlıklar için, 3.5ytl mi neydi tam hatırlamıyorum.

@vaypcnet
    100gr olanı da 1.77 olmaz olamaz. varsa, nerede?
  • Capitol Migros'tan geliyorum, Crunch'larda 1 alana 1 bedava yoktu

Çikolata reyonunda hafta sonu kampanyası olarak gözüken 3 gün geçerli tek kampanya sütlü-bitter Toblerone'lardaydı. 100 gramının fiyatı 3,5 liradan 1,77 liraya düşmüş. Toblerone sevenler için oldukça sıcak ama bayrama çok yaklaştığımız şu günlerde zaten çikolataya doyacağım için almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSbrksy88 -- 28 Eylül 2008; 14:18:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

tobleron 100gr 1,77 ytl

Hocam teşekkürler,sayende Toblerone stoğu yaptım Kurban bayramına kadar idare eder beni bunlar.
  • ahahazhj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGuardian -- 7 Ekim 2008; 15:27:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.