Bildirim
Migros'ta Nestle Crunch 1 alana 1 bedava..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iyiymiş de migroskop ta yazmıyo 5 m lere özgü günlük bi kampanya olmasın. siz hangi migrostan aldınız ve kaç m . heryerde varsa resmen bedava bi fiyat cruch için -
Başka markada yok mu acaba bu kampanya, Toblerone fln -
@ZarakiKenpachi boşver tobleronu nestle Crunch gibi çikolata var mı
Süperr fiyatmış.Hemen almak lazım.Tüm migroslarda geçerli mi acaba ? -
son kullanma tarihlerine dikkat edin bence. -
quote:
Orjinalden alıntı: green apple
son kullanma tarihlerine dikkat edin bence.
Migros stok tüketmek için değil, müşteri çekmek için yapıyor diye biliyorum bu tür kampanyaları. Son kullanma tarihlerinde bir sorun olmuyor genelde. -
benim aldığım yer MM Migros, Değirmendere / Kocaeli. Haftasonu için geçerli, Pazartesi son gün. Sanırım tüm migroslarda geçerli.
Son kullanma tarihi ise, Haziran 2009 olarak gözüküyor..
Hepimize afiyet olsun.. -
teşekkürler demek ki hafta somu kampanyası saldırııın -
ya bu crunch'ı tek gecerim -
Antalya Laura MM Migros'ta var arkadaşlar.2 tane aldım 2 side bedava toplam 4 crunch beni iftardan sonra bekliyor. -
Kalori tuzağı bunlar yapmayın
Zaten Ramazan'da kilo aldım bir de böyle canevimden vurmaya çalışıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 27 Eylül 2008; 18:28:15 > -
tobleron 100gr 1,77 ytl -
bi gittim iki tane kalmış 10 tane alacaktım artık iki taneyle idare ettik -
Eskişehir Eczacılık Migrosa bir hevesle gittim eli boş döndüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 27 Eylül 2008; 20:47:03 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ZarakiKenpachi
Başka markada yok mu acaba bu kampanya, Toblerone fln
tansaşta toblerone indirimi vardı 200gramlıklar için, 3.5ytl mi neydi tam hatırlamıyorum.
@vaypcnet
100gr olanı da 1.77 olmaz olamaz. varsa, nerede? -
10 crunch ı 1 Balmond'a değişmem. Baş badem süt nuga vs... Bildiğin kriko işte :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhuruzun -- 27 Eylül 2008; 23:36:37 > -
Bursa Migros'ta vardı bu akşam , 10gr toblerone'lar 3,5ytl'den 1,77ytl'ye düşmüş 30,40 adet vardı.
quote:
Orjinalden alıntı: giyit
tansaşta toblerone indirimi vardı 200gramlıklar için, 3.5ytl mi neydi tam hatırlamıyorum.
@vaypcnet
100gr olanı da 1.77 olmaz olamaz. varsa, nerede?
-
Capitol Migros'tan geliyorum, Crunch'larda 1 alana 1 bedava yoktu
Çikolata reyonunda hafta sonu kampanyası olarak gözüken 3 gün geçerli tek kampanya sütlü-bitter Toblerone'lardaydı. 100 gramının fiyatı 3,5 liradan 1,77 liraya düşmüş. Toblerone sevenler için oldukça sıcak ama bayrama çok yaklaştığımız şu günlerde zaten çikolataya doyacağım için almadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSbrksy88 -- 28 Eylül 2008; 14:18:00 > -
quote:
Orjinalden alıntı: vaypcnet
tobleron 100gr 1,77 ytl
Hocam teşekkürler,sayende Toblerone stoğu yaptımKurban bayramına kadar idare eder beni bunlar.
-
ahahazhj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGuardian -- 7 Ekim 2008; 15:27:23 >
Benzer içerikler
- tod kampanya
- çitlekçi kampanya
- yurtdışı ayakkabı siteleri
- deli2go ne demek
- arctic freezer 36 duo
- hepsiburada kaça satıldı
- tom nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- seks hikayeleri
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X