Şimdi Ara

Migros'ta Heinz marka bardak çorba 4'lü 2,95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
4.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aldım içiyorum minnestrone ile, vegatables olanından gayet gzel çorbalar.

• dün aldım iftarlık

knoor 1tl

heinz şahane fiyatta

lezzeti de yerinde

bir tas çıkıyor oruç adama çok bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar restoranda içtiğim en leziz çorba minnestrone diyebilirim. Hazırı aynı lezzeti verir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

dün aldım iftarlık

knoor 1tl

heinz şahane fiyatta

lezzeti de yerinde

bir tas çıkıyor oruç adama çok bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam verdiği eşantiyon kupası 1.5liraya geliyor heinzden hesaplarsak

bence en önemlisi knorr 170ml su ile yapılırken heinz 230ml su ile yapılıyor yani 1/3 fazla çorba demek oluyor bu

knorr'un makarnalı efsane lezzetteki çorbalarını bulamıyorum onlar olsa heinzin yüzüne bakmazdım

büyük migrosa gidip minestrone çorba alıcam knorun lezzet karşılaştırması yapıcam bi ara

kupalı olanı da alayım dursun evde ramazan uzun içerim

• Tüm Migroslarda var mı?

• knorr un kupası plastiktir, dikkat edin.. heinzin kupasını bilemem, alanlara sormalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 3’lü prezervatif 1 TL
    8 yıl önce açıldı
    BİM 1 KG ÇAY 19.95 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

knorr un kupası plastiktir, dikkat edin.. heinzin kupasını bilemem, alanlara sormalı

Plastik kupa mi olur hocam porselen iste

• quote:

knorr un kupası plastiktir, dikkat edin.. heinzin kupasını bilemem, alanlara sormalı

Gerçekten almadan yorum yapmak buna denir..Markaya karşi bir ön yargınız mı var _? Mis gibi porselen kupa veriyor..
  • Bugün 2M Migros'ta baktım yoktu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çabuk çorbaların içeriğinde aşırı düzeyde koruyucular oluyor. Knorr'unkiler özellikle felaket.

Acaba Heinz'ınkiler nasıl?
  • Heinz ı bilmem ama knorr tamamen yapay sağlıktır şeydir muhabbeti yapmak için demiyorum içene afiyet olsun ama cidden yapay.

Heinz muhtemelen daha iyidir 1 2 liraya bakmayın düzgün şey alın ileri zamanda daha fazlası hastanelere çıkıyor(kendimden biliyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrg

quote:

Gerçekten almadan yorum yapmak buna denir..Markaya karşi bir ön yargınız mı var _? Mis gibi porselen kupa veriyor..

almıştım.. 5 li paketteydi o.. içindeki hediye plastikti..
  • quote:

quote:

quote:

Yıllardır alırım, Her daim porselen çıkmıştır. Bugüne kadar plastik olanını görmedim.. İlginç resim paylaşırmısınız varsa ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yıllardır alırım, Her daim porselen çıkmıştır. Bugüne kadar plastik olanını görmedim.. İlginç resim paylaşırmısınız varsa ?

hem de 2 paket almıştım.. 2 si de plastik çıktı... foto atsam bile anlamazsın plastik mi diye.. ama onlar 5 liydi, bunlar ise 7 li.. kutuya 2 paket fazla atıp kupayı da porselen yapmış olabilirler

hatta aslında hepsi plastikti.. marketteki diğer kutularda da o şekildeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 30 Mayıs 2017; 23:3:30 >

• ARKADAŞLAR HAZIR HEİNZ MUHABBETİ GEÇMİŞKEN Meraklılarına söyleyim heinzin efsane lezzeti extra acılı ketçapı geri döndü bilenler CARRAFOURDA var şu anda 7,95 tlydi ben aldığımda ,

Bilenler bu lezzetti kaçırmazda BİLMEYEN arkadaşlarada şiddetle tavsiye ederim KESİNLİKLE deneyin bu lezzetten mahrum kalmayın .

• heinz çorba ülkemize mi geldi harika
    knorun koruculara boğulmuş çorbalarını lezzet ve içerik olarak ikiye katlar ben yurtdışında denemiştim çok lezizdi
  • mercimek bu kadar ucuzken ve bu çorbalardan kat kat daha besleyiciyken, ki yapımı da çok kolay... bilemiyorum bu çorbalar bana sağlıksız gibi geliyor. heinz'ı bir deneyeceğim...
  • Saglikli mi bunlar diyerek geleneksel soruyu sorayim

• netten kullanıcısına yanıt
    kaç gram hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.