Şimdi Ara

Migros' ta hamsi 1.45 TL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskişehir Espark Migros'tan aldım. Akşama tadına bakacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidof -- 6 Kasım 2010; 17:30:42 >

• ya bu migrostaki tansastakiler ne kadar taze ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

ya bu migrostaki tansastakiler ne kadar taze ?

Mağazaya göre değişir tabi ama benim aldığım çok tazeydi.
  • hepsi hamsi olmuyo içinde değişik bişilerde atıyolar ona göre dikkatli alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

hepsi hamsi olmuyo içinde değişik bişilerde atıyolar ona göre dikkatli alın

hepsi hamside izmir hamsi ile karadeniz hamsiyi karıştırıyorlar. biri büyük biri küçük. izmir hamsi yarı yarıya ucuzdur.
  • kıprıs hamsisi atıyolar minik minik yenilmiyo atsan atılmaz kalabalık ediyo boş yere
  • carrefour'da da 1.49 TL
    EN AZINDAN KARIŞIK DEĞİL :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Carrefour'da az önce gördüğümde 0.99TL idi (Bursa).
  • yahu arkadaşlar pazarda günlük taze hamsi 1 tl. migrosla carrefourla uğraşmayın...
  • hamsi dedinizde , hamsi pilavı çekti canım.. daha 1 hafta önce orduda idim en ucuz 2 tl'den yedik . hergün yememe ragmen doyamadım karadeniz hamsisine....
    çerkezköydeyim şimdi buralarda 1 liraya yok. olsada buralarınn hamsisi kesmez beni....
    bu arada bir haftada 3 kilo almışım....
  • mahallede tiriportörle hamsi satan adam var kilosu 1 liradan satıyo idare eder taze değil ama napalım
  • Trabzonda 1 milyon. hemde "çivi gibi" abiSatan öyle söylüyor, haklı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziraatcibaris

yahu arkadaşlar pazarda günlük taze hamsi 1 tl. migrosla carrefourla uğraşmayın...

+999 hele yakınlarda balık hali varsa oradan şaşmamak lazım...
  • Geçenlerde ben de çok ucuza sardalya almıştım Migrostan böyle bir kampanyada, annem yarısını attığını çünkü ezik falan olduğunu söyledi. Böyle çürük malları elden çıkarmak için yapıyorlar sanırım, pek yanaşmamak lazım.
  • ben balık konusunda marketlere pek güvenmiyorum. akşam pazardan 2.5 tl den aldım. afiyetle yedik :)
  • Her yer ucuz hamsi doldu... Geçenlerde 50 kuruşa satmışlar İstanbul'da...

Hamsiyi temizleme işini kendiniz yapmanızı öneririm. Temizlemeden önce de içine koyduğunuz suyu inceleyin. Doğma-büyüme Ankara'lıyım, 'kurtlu' hamsi ile İstanbul'da tanıştım. Bu sene iki defa hamsi aldım, ikisi de kurtlu çıktı. Temizlerken kılçıkları da çıkardığımdan dolayı biraz daha inceleme durumum oluyor galiba. Hamsi normalde sıcak havada kurtlanır, kar yağınca tatlanır. Mart civarında kurtlanma normal karşılanabilir mesela. Kurt dediğim yaratıklar 1 cm'ye kadar boyu olan, parazit görünümlü siyaha yakın kahverengi canlılar. Bir de Karadenizli bir arkadaşımdan taze hamsinin tavaya konduğunda kuyruğunu kaldırdığını duydum yakın zamanda ama herhalde o denli tazesini ancak Karadenizde görmek mümkündür.

Fırsat derken parazit kapmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: cevcev

Her yer ucuz hamsi doldu... Geçenlerde 50 kuruşa satmışlar İstanbul'da...

Hamsiyi temizleme işini kendiniz yapmanızı öneririm. Temizlemeden önce de içine koyduğunuz suyu inceleyin. Doğma-büyüme Ankara'lıyım, 'kurtlu' hamsi ile İstanbul'da tanıştım. Bu sene iki defa hamsi aldım, ikisi de kurtlu çıktı. Temizlerken kılçıkları da çıkardığımdan dolayı biraz daha inceleme durumum oluyor galiba. Hamsi normalde sıcak havada kurtlanır, kar yağınca tatlanır. Mart civarında kurtlanma normal karşılanabilir mesela. Kurt dediğim yaratıklar 1 cm'ye kadar boyu olan, parazit görünümlü siyaha yakın kahverengi canlılar. Bir de Karadenizli bir arkadaşımdan taze hamsinin tavaya konduğunda kuyruğunu kaldırdığını duydum yakın zamanda ama herhalde o denli tazesini ancak Karadenizde görmek mümkündür.

Fırsat derken parazit kapmamalı

Şimdi bazıları çıkıp "hamside kurt mu olurmuş" diyecekler...Ama kesinlikle haklısınız...Hamside kurt oluyor,ben de kaç kez denk geldim...İyice yıkayıp temizlemeye çalışıyorum...
    Bir de ortalarını açıp kızartmak lazım ki temizlenmeyen falan varsa iyice kızarıp zarar veremeyecek duruma gelsin...Gerçi o zaman da balık tadından çıkıp börek gibi oluyor...
    Bir konuda daha haklısınız...Benim büyüklerim "hamsinin kulağına kar suyu kaçmadan zevkle yenmez" derlerdi...

• arkadaslar hayvan kışın soguk sulara gecerken ve üreme mevsımıne baglı olarak kendını yaglandırır,işte kar yagdıgı zaman yeme muhabbetı burdan gelıyo,ezzeti buna baglı..
  • Her yöremizden ilginç bilgiler öğreniyoruz.

Ek: Biz de marketlerden almıyoruz. Genellikle ya mahallemizdeki balıkçıdan ki taze oluyor her daim, tertemiz, kaliteli ürün satıyor.
    Ya da Sakarya'daki, Ulus'taki halden alıyoruz. Nereye yeni ve taze mal gelmişse oradan almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 7 Kasım 2010; 11:25:06 >
  • en iyi hamsi hangi denizde oluyo karadenizmi akdenizmi marmaramı ege denizimi nerde olur yoksa yurt dışındanmı geliyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.