Şimdi Ara

migros ta çalışmak (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
7
Favori
176.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaş 35

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayansan çalışma...bir gün forumdan biri seni kasiyer olarak görür sonra migros ta çalışan kasiyere aşık oldum diye konu açar...mevzu olursun...

• tnght kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenci belgesi mevzusunu anlamadım tam olarak? Okumuyorum mu demek Lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: KomsununOglu

Sor kardeşim neyi merak ediyosan güncel migros çalışanıyım (sezonluk).

Hocam ben bu yaz çalışmayı düşünüyorum ve okulu da dondurmayı veya okul varken de çalışmayı düşünüyorum. Uzun süreli istiyorum yani. Sizce bu şekilde orada çalışabilir miyim, zorlar mı okul varken mesela, ne gibi faydası olur bana diğer işlere göre avantaj ve dezavantajları neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

Hocam öğrenci belgesi mevzusunu anlamadım tam olarak? Okumuyorum mu demek Lazım?

öğrenciysen işe girerken oğrenci belgesi verirsen eğer 75 yatar yol, vermezsen 180 küsür yatar bu kadar basit
  • tnght kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim.
  • Kardeşim zaten okul sezonu açıldığı zaman part time çalışçaksın, part time da 4 saat oluyor hatta 3 Buçuk saat diyebiliriz yarım saat de molası var. Part time zamanları akşam 7-11 oluyor ha buna göre düşün taşın sen. Part time maaş de 900 Lira falan oluyor. Kadrolu olarak girersen bir miktar bono yatıyor. Bu bonoyu migros da kullanabiliyosun sadece.

Edit, öğrenci olduğum halde yol parası 185 yattı. Yukarıdekiler azalıyor falan demiş ama aynı yatıyor herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KomsununOglu -- 9 Temmuz 2016; 4:14:59 >
  • quote:

Kardeşim zaten okul sezonu açıldığı zaman part time çalışçaksın, part time da 4 saat oluyor hatta 3 Buçuk saat diyebiliriz yarım saat de molası var. Part time zamanları akşam 7-11 oluyor ha buna göre düşün taşın sen. Part time maaş de 900 Lira falan oluyor. Kadrolu olarak girersen bir miktar bono yatıyor. Bu bonoyu migros da kullanabiliyosun sadece.

Edit, öğrenci olduğum halde yol parası 185 yattı. Yukarıdekiler azalıyor falan demiş ama aynı yatıyor herkese.

Merhabalar,
    Part time olarak başvurmayı düşünüyorum.
    Tam olarak Sartları yazar mısınız?
    Yada bir site falan var mı?
    Son olarakta başvuruyu nereye yapıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarch25 -- 9 Temmuz 2016; 10:05:30 >
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    son durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

quote:

Kardeşim zaten okul sezonu açıldığı zaman part time çalışçaksın, part time da 4 saat oluyor hatta 3 Buçuk saat diyebiliriz yarım saat de molası var. Part time zamanları akşam 7-11 oluyor ha buna göre düşün taşın sen. Part time maaş de 900 Lira falan oluyor. Kadrolu olarak girersen bir miktar bono yatıyor. Bu bonoyu migros da kullanabiliyosun sadece.

Merhabalar,
    Part time olarak başvurmayı düşünüyorum.
    Tam olarak Sartları yazar mısınız?
    Yada bir site falan var mı?
    Son olarakta başvuruyu nereye yapıyoruz?

En az lise mezunu alıyorlar diye biliyorum bunun dışında pek şart aramıyorlar yani iş tecrübesi ararlar illa ki. Öğrenci isen 1 adım daha önde olursun part time için.
    Valla ben yaşadığım yerdeki en büyük Migros mağazasında özgeçmiş doldurdum fark etmiyor onlar zaten bölge mağazalarına gidiyor hepsi.

• Arkadaşlar muhasebe işini bırakıp migrosa girmek mantıklı olur mu
    Mali müşavir yanında çalışıyorum maas az sosyal hak vs hak getire şimdi konuyu okuyunca olumlu yorumlar hoşuma gitmedi değil siz Ne dersiniz geçiş yapılır mı

• Migrosta çalışan arkadaşlar maaşınızı nasıl alıyorsunuz.

Bankadan alıyorsanız bunun için maaş kartınızı almak için migrosta bir işlem gerekiyormu yoksa direk bankaylamı halldiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezakmi

quote:

Orijinalden alıntı: na4master

bende konuya biraz geç dahil oluyorum ama geçen hafta basvuru yaptım hem kariyer.net ve migros kurumsal'dan dün aradılar bugün 10:30 için görüşmek istediklerini söylediler ataşehir müdürlüge gittim orda bekleyen cok kişi vardı form dolduruyorsun sırayla cagırıyolar neyse adımı söyledi gittim konustuk daha önce çalıştıgım yerleri sordu okul işini sordu daha sonra sen çalışmayı seviyorsun sanırım dedi evet dedim benim 18i doldurmama 8 gün var o dedi kasiyerlik yapabilir misin evet dedim ama sigara satışı yüzünden 18 şart dedi foruma ben reyoz görevlisi yazdım daha önce şok marketler migrosa baglıyken poşetçilik yaptıgımı ve yardım ettigimi ve gelen malı rafa vurmayı bildigimi söyledim oda dedi her yere gidebilir misin dedi mesela dedim ümraniyeye gidebilir misin dedi evet dedim ümraniye-çekmeköy tarzı yerlere gidebilirim dedim ama kadıköy haric heryer dedim oda tamam biz seni arayacagız dedi hem 18ini doldurursun hemde daha iyi olur çalışman için bi unsurun kalmaz dedi arkadaslar sizce alırlarmı ?

Mjetse hemen cagirirlar seni eleman eksigi var 1 ay sonra pisman olur cikarsin o derece yorucu is.Gelen cikiyor isten,

Alıntıları Göster
    Part time kasiyer olarak başvurdum. Görüşme sonucunda bugün aradılar. Part time kasiyer olarak bir mağazaya alındım sözleşmeli olarak. Sözleşmeli ne oluyor?
    Öğrenciyim, istedikleri belgeler arasında asker terhis belgesi var. Ben askere gitmedim, tecilliyim, istesem de askere gidemem. Resmi olarak muaf değilim, bugün askeri şubeye gittim işlemleri başlattım ama 3 - 5 gün sürecek. Benden istedikleri zaman içerisinde askerlik belgesini veremeyeceğim. Durumu izah etsem bu belge için süre istesem kabul ederler mi? Şimdilik direk tecil belgesini göndersem olur mu?

Görüşmede temsilci ortalama 1300 lira gibi bir meblagdan maaş bilgisi verdi. İşkur üzerinden alıyorlarmış, 4 ay sürüyormuş bu durum. Partlar 33 saat çalışıyormuş. Yeni başlayan, işkur üzerinden başlayan arkadaşlar durum nasıl, maaşlar ne kadar?

• Reyoncu olarak calisan olupta is konusunda bilgi paylaşımı yapabilecek birisi varmi forumda maaş çalışma saatleri ve açık lise okuyan girebiliyormu şimdiden teşekkür.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Beyler Su Mıgrosta Calısanlara Ne kadr Maas verıyorlar?

evet bende merak ediyorum gecen beni it bolumu icin aradilar tablet vb. bakimlari yapilacakmis bende ise red cektim konuyu hem pek anlamadim hemde maas sanirim 1300 tl.

• ben de başvuruda bulundum bakalım nolucak
    reyonlara geçmek istiyorum böyle mal falan diziyim basit iş yani
    hem part time için fiyatı oldukça hoşuma gitti
    ben 500e bile tav olurdum
    bakalım dönücekler mi
    bi de oturduğum yere yakın mmm migros var oraya verirler mi direk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTi*

Haftada 4 gün 4er saat çalışıyorum 15 dakika molan var 2 gün 8.5 saat çalışıyorum 1.5 saat mola hakkım var 1 günde izin

Kasaya geçmeme gibi bir olanağımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 10 Kasım 2016; 0:04:18 >
  • var tezgahtar olursan kasaya gecmezsin
  • BİRAZ HORT OLDU AMA SORMAK ZORUNDAYIM KONU ACMAK YERINE

Sormak istedigim bisey var bi sure sonra full time basladiniz ama acik ogretim okuyorsunuz bazi arkadaşlar ogrenci oldugunuzu belirtmezseniz daha fazla yol parasi alırsınız demiş bundan yararlanmak icin boyle dedik bazen acikogretim için haftasonlari sinav oluyor cmrtsi ve pazar günleri bu gibi durumlarda nasil izin alinabilir 2 gün üst üste yada sonradan soylenirse alinan yol parasi kesilir mi yardimci olanlara teşekkürler şimdiden
  • mhmtali33 M kullanıcısına yanıt
    Yol parası kesilmesi müdürün durumu bildirmesine bağlı mesela gelecek hafta izin istemiyorum dersen 2 hafta izinini birleştirebilir. ancak bu aranızda anlaşma ile oluyor. migrosun kaprisli müdürleri ile işin zor. Müdürler her zaman kendini düşünür. Müdürler nadiren örgün üniversite mezunu. Genelde açık öğretim bitirmiş kesim müdür olur okurken personeldir çünkü. Personellik zamanındaki ezikliği kat be kat ego tatmini için uygulamaya çalışırlar. bizi çok sevdiler sıra bizde misali...

1 yıl kadar müdür yardımcılığı yaptım inanın mülakatlarda öyle bir hava var ki sanki ceo oluyorsunuz ama gel gelelim çalışma ortamı tırt. Hizmet sektörü zaten zor bir sektördür artı bu migrosta ise daha zordur. özellikle müsteriler çok problemlidir. Parası biraz iyidir ama 2x çalışırsın. 8 saat denir genelde 9 10 saat çalışırsın ve bu da mesai çalışmaz. hatta bazen yemek molanı yarım yaparsın. kısacası bulaşmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi special99 -- 15 Şubat 2017; 0:8:19 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.