< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 28 Şubat 2019; 22:37:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 28 Şubat 2019; 22:37:42 > |
hocam yanlış anlamayın da, sürekli migros konusunda görüyorum sizi ve sürekli şikayet halindesiniz. hiç mutlu olduğunuzu görmedim, diyebilirim. pahalı olduğunu bilerek, niye gidip alışverişinizi migros'tan yapmakta ısrar ediyorsunuz?
migros ana konusundaki arkadaşların bir çoğu (ben dahil) hesabını, kitabını bilen insanlar. başka yerde ucuzunu bulduğumuzda, migros da babamızın şirketi olmadığından, orayı tercih ederiz mantık olarak. bana 400 küsur liralık alışverişimin yarısını geri ödeyen market bulun, oraya gideyim. (biraz da delist olursa fena olmaz. ![]() bu arada bu saate kadar puanlarınızın yatmaması normal bir durum değil. tbg'ler, dove ve lays x1, genel money kampanyaları x2 olarak yattı hesaplara. ya uygulamadan katılmayı unuttunuz, ya da eksik alışveriş yaptınız. |
Ana konuda paylaşılan görsel bu:
![]() Belirtilen kampanyalara migros uygulamasından katılım yapılıyor. 2x money kampanyası için ayrıca bir işleme gerek yok. |
kaç günüdr ortalık yıkılıyor herkes alacağını belirlemiş
![]() |
Alternatif öneriniz nedir? Madam ve mösyö olur mu?
|
Nescafe ayrı bişey kahve aleminden çıkmış kendi kabilesini kurmuştur
|
bu mesajı nereden atiyorsunuz ?
buradan mı ?https://www.moneyclubkart.com/mc/iletisim/dilek-ve-sikayet/64 yoksa mail mi atiyorsunuz ? iletisim@migros.com.tr ? veya başka bi yer mi ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 28 Şubat 2019; 22:37:42 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 1 Mart 2019; 0:15:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|