Şimdi Ara

Migros Sucuk İndirimleri - 14 Nisan - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
10.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu bu ara çok yapıyorlar sanırım. 2 kere kampanya katılımı 20-30 liralarla iptal oldu bu yüzden. 400-500 liralık alışverişler çöp oldu. 1.5 kilo aldığım siparişi 700 Gr gönderiyorlar ne arayan var ne soran. Mh aradım kayıt oluşturdular ne arayan var ne soran.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migros Sucuk İndirimleri - 14 Nisan - kafalarına göre benimde 1 kg sucuğu 630 gram yollamışlar dolayısıyla GDI 18 Ken 46 liradan ittirmisler. Anadolu çocuğu yer mi direkt iade ettim kapıdan kendileri bilir

• Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Normal 2-3 ay oluyor, derin dondurucuda saklamalısınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Migrosun kıyması iyi oluyor mu dostlar biraz yağlı olsun desek notlarda ayarlarlar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sungur09 S kullanıcısına yanıt

Bence kötü bana hep korkuyormuş gibi geliyor

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    flexi aidatsız bir kart olduğu icin genelde kampanyalara ücretli katılım sağlanıyor.
    Gün bitmeden katıldıysanız sayması lazım.
    Mesela ben kampanyaya katılmadan işlem yapmıştım bir sefer sonradan farkettim ve katıldım saydı.

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Bir aksilik olursa durum değerlendirmesi yapılıp iade edilebilir tabi

• Bulunduğum ilçede Migros olmadığı için başka bir ilçede mağazadan al seçeneğiyle 1 kg cumhuriyet sucuk aldım parayı da hesaptan çekti. 3-4 saat geçtikten sonra siparişim iptal edilmiş stok olmasa o anda işlem yapılmazdı ya da hemen ertelenirdi. Mağazaya gidip söylemeyi düşünüyorum bir sonuç alır mıyım benzer bir sorun yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Operation S kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp mağduriyetinizi bildirin.

• Benim sucuklar skt 1 ay kalmış iade etsemmi acaba yenmez çünkü o sürede

• Ebul-Liva kullanıcısına yanıt

Kasap sucukları baharatı fazla hocam nitrit den kaçayım derken reflü hastası olursunuz Migros dan almakla alakası yok Şahin en iyisi suan Kayseri için konuşuyorum sonra başyazıcı gelir buradaki üretim olarak

• I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    normalde en ufak şeyde ararlardı, mesela 2 tane yarım kiloluk yok yerine 1 kiloluk göndereyim gibi şeyere arayan adamlar 3 sucuk siparişide eksik hiç aramadılar. sanırsın mirasında pay veriyorlar bu kadarda olmaz terbiyesizlik bu.başka zaman 2 kilo dersin 2,5 gelir kampanya olunca 1,3 gönderiyor.

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    Buzluğa atılsa +6 ay 1 sene eklenmez mi hocam aceba?

• Bir de ben siparişi 15.04 olarak seçmiştim şu an 530 lira görünüyor kilosu. Bunlar teslim edince 530 liradan mı faturalandıracaklar bilgisi olan var mı?

aldiginiz andaki fiyattan hesaplanir kilosu

Kartından para çoktan çekilmiştir hocam, sonradan oluşan fiyat değişikliği seni etkilemez.

• storm kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de oldu ilettim durumumu kayıt altına alındı. Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama epey mağdur etti Migros. Yaklaşık 3 il 10 üzeri Migros kontrol ettim sipariş oluşturdum gece sonrasında teslimat zamanı elimizde stok yok denildi sondakika. Akıl alır gibi değil. Ben o kadar yer seçip stok araştırıyorsam beni mağdur etmek izah edilcek bir durum değil. THH ye de yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 15 Nisan 2023; 12:42:28 >
  • Tamamdır hocam teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.