Şimdi Ara

Migros mu carrefour mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün çeşitliliği ve fiyatlandırma olarak sizce hangisi.?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kesinlikle Migros.
    Migros daha elit bir yer.Ürün çeşitliliği CarrefourSA'ya göre fazla.
  • Macro Center
  • Migros fakat Yeniköy Carrefour'un Migros'da rakip şubesi yoktur heralde.Ürün çeşitliliği olarak Yeniköy Carrefour bence rakipsiz.
  • Provigo ve IGA kapisir

• Kasiyer kızlar yalelli yar yar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    dur biraz fransızca saçmalıyım avek tuğaa.

SALÜ kombien tü paye pouğ la değnieğ mağşe nöf mil tuğa son suğason diz uğit

hocam sen kanada da mıydın benim amerika diye aklımda kalmış.

bu franse cins diline nasıl katlanıyorsun

bişey alırsın hemen kenz minüt, isi u onpoğte. onpoğte kardeş onpoğte defolup gidicem şu lanet olası kığuvasanı done muğa metno silvupleeee

şak jur il ya boku de trouble because of this foking language. nefret ettim artık sortie yazıları görmekten.sen iyi katlanıyorsun o marche yazısını bile görünce kusma hissi başlıyor horaire d'ouverture
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mcdonalds'ta maxipuan geçiyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    termoda gelmiş okyanus ötesinden. izle termo
  • migrosta ürün kalitesi iyi ama carrefourlar genelde daha büyük oluyor. 3M migros bile çoğu carrefourdan küçük oluyo. benzer market boyutlarında kıyaslardan migros iyidir.
  • bence küçük express marketler daha iyi. büyük alışveriş mağazalarını gez gez bitmez. kimin o kadar zamanı var ki hele bi de haftasonu gidersen uuu curcunanın içine düştün. 2-3 tane çıtır görcen belki ama türlü eziyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

dur biraz fransızca saçmalıyım avek tuğaa.

SALÜ kombien tü paye pouğ la değnieğ mağşe nöf mil tuğa son suğason diz uğit

hocam sen kanada da mıydın benim amerika diye aklımda kalmış.

bu franse cins diline nasıl katlanıyorsun

bişey alırsın hemen kenz minüt, isi u onpoğte. onpoğte kardeş onpoğte defolup gidicem şu lanet olası kığuvasanı done muğa metno silvupleeee

şak jur il ya boku de trouble because of this foking language. nefret ettim artık sortie yazıları görmekten.sen iyi katlanıyorsun o marche yazısını bile görünce kusma hissi başlıyor horaire d'ouverture
    Kulaga bukadar cirkin gelen bir dil yok resmen arapca gibi insanlar nasil begeniyor fransizcayi anlamiyorum. Zaten buradaki dil fransizca degil quebecua diye bir dil azeri turkcesi gibi fransadan gelenler ne konustuklarini anlamiyor bu elemanlarin, siz fransizca konusmuyor musunuz diye sik sik dalga gectikleri oluyor. Inanilmaz kompleksli insanlar. Ben Montrealde oldugumdan dolayi pek sikintim olmuyor burada ingilizce konusmayan yok denecek kadar az yaslilar konusmayabiliyor. Ancak Quebec City e gittiginizde sanki kanadada degilde fransadaymis gibi hissediyorsunuz.

• Karfur tabiki

• Migros tabiki

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    Siz daha fulya carrefour hiper i gormemissiniz demekki :)

• BİM:

MİGROS:

hangisini beğenirsen

• Migros, Karfur'u GDİ yapıp satın alır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.