< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros - MoneyPay Fırsatları (105. sayfa)
-
-
İcraya itiraz hakkım var 2-3 yıl sürüyor dava sonrasında tabi kapatacam ama İstanbul açılan davaya nerden itiraz edebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerelerde harcama yapılıyor denedim kredi kartı gibi kullanamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Varmı çekilen birşey herkes bir yerden öğreniyor biz hicbirsey ogrenemiyoruz
komisyonsuz olandan 20 bin kadar çıkarmıştım sonra kapandı o kapı. komisyonlu olan hangisi?
-
Zaten komisyonlu patlamış. Önemli olan kredi kartı gibi nereden harcama yapılıyor
Moneypay'de moneypay bakiyeniz ile anlaşmalı kurumlar ile ücretsiz fatura ödemesi yapabiliyorsunuz, igdaş dahil.
-
Başka varmı igdaş vb kurumlar
normal kredi kartı gibi her yerde geçerli marketlerde akaryakıt alırken internet alış verişlerinde
-
şu anda moneypay hiçbir yerden çıkarılamıyor belki komisyonlu 1-2 yer vardır ama onlarda yüksek oranlarda. yüklerken de migros deli gibi komisyon ödüyoruz. günün sonunda puandan fazla komisyon kalıyor.
ben ihtiyacım kadar yükleyip harcıyorum çok kalırsada internetten sarıkız alıyorum. zaten 3-5 aya kara geçiyor puanda cebe kalıyor
-
Sarikizi nerden almayı tavsiye ediyorsun zararsız
Anadolu şark kurnazlığı yapacaksın diye mahkemeyi gereksiz yere meşgul edeceksin bir de 2 3 yıl daha borcunu ödemeyeceksin öyle mi? İşte bunun gibiler yüzünden firmalar doğru düzgün kampanya yapmıyor artık. Nasıl aldıysan öyle öde borcunu umarım faiziyle hesaplarına haciz koyup söke söke alırlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 15 Haziran 2024; 23:11:34 >
Migros kasalarında moneypay yüklemesi tek seferde 2000 den fazla olmuyor.Ne zaman 2000 üstüne cıkar acaba?
Bunu bize değil de Migros' a veya Moneypay' e sormanız lazım ha yine de cevaplamak gerekir ise ne zaman 2000 üstüne çıkar moneypay in canı keyfi ne zaman isterse 😀quote:
Orijinalden alıntı: crackerss1982
Migros kasalarında moneypay yüklemesi tek seferde 2000 den fazla olmuyor.Ne zaman 2000 üstüne cıkar acaba?
Moneypay de adres bilgileriniz eksik diye aranan var mıdır?Kimlik doğrulaması yaparken e devlet üzerinden adres için nvi kodu gibi bir şey istenmişti.Bunu alıp moneypay e vermemize rağmen halen nasıl bilgiler eksik olabilir?Dolandırıcılik olayina mı çattık acaba?
2000 yüklemenin komisyonu hala 45 TL mi?
Arandım bende iki üç gün önce kontrol ettim moneypay müşteri hizmetleri numarası zaten çok da bilgi istemedi dediğiniz gibi nvi kodu adres bilgisi ve teyidiquote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN
Moneypay de adres bilgileriniz eksik diye aranan var mıdır?Kimlik doğrulaması yaparken e devlet üzerinden adres için nvi kodu gibi bir şey istenmişti.Bunu alıp moneypay e vermemize rağmen halen nasıl bilgiler eksik olabilir?Dolandırıcılik olayina mı çattık acaba?
Bir süredir yükleme yapmıyorum ama en son 45 TL idiquote:
Orijinalden alıntı: E0062000 yüklemenin komisyonu hala 45 TL mi?
Merhabalar, hatırlayan olacaktır zamanında altungolddan sipariş verildiği için param hesapları blokelenmişti. Aynı şekilde moneypay da param altyapısını kullanıyor. Giriş yapmaya çalıştığımda hesabınız blokelidir diyor. Açmanın bir yolu var mı acaba?
-
hopi hesabım bile blokelenmişti.
Lanet bir firma.
Param arrtık kimse kullanmıyor.
Allah izniyle yavaş yavaş bitecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X