Şimdi Ara

migros - money ve 6kg WASH deterjan kazanma şansı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
10.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler kardeş bilgi için:)

evet 1000 adet bitmiştir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 21 Eylül 2010; 0:59:57 >
  • Allahın izniyle dh olarak hepberaber elbirliğiyle 1000 tane beleş deterjanı sömürdük, hayırlı uğurlu olsun. Geç oldu güç olmadı
  • kasada mı belli olacak şimdi bu alım işi arkadaşlar
  • Arkadaşlar bende girdim son 7 adette Ama şifrem falan yoktu sadece MONEY Club kart no.sunu girdim. Şifre 123456 denedım olmadı almaya calıstım olmadı Ürünü nasıl alabılırım peki ?
  • yahu adamlar yazmış ya altta işte..
    Dilediğiniz Wash Matik 6 kg çeşitinden 1 adet alımınızı 30 Ekim’e kadar Migros mağazalarından yapabilirsiniz.
  • Tamam gormedım pardon :)
  • Teşekkürler migrosa gittim.Washmatik 6kg aldım, kasada indirim olmadı iade ettim.Sonra moneyclub şifresi alıp online işlemlere girdim.Aşağıdaki yazı çıktı.
    Açıklama : 20 Ağustos - 3 Eylül 2010 tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek, Money Club üyelerinden kendini kampanyaya kayıtlayan ilk 1000 kişi içinde yer alıp, wash matik 6 kg ürünlerinden birini ücretrsiz almaya hak kazandınız. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır. Hediye ürünü Migros, 5M veya Sanal Marketten 15 Ekime kadar alabilirsiniz.
  • alamadık yaw
  • çekirge sürüler sizi bu ne hız yaw daha kart alacaktım.
    fırsatçılarla birlikte bi alışveriş merkezini talan eden zombie filmi çevirelim,saldırın deyince saldırın tamammı
  • dün 1, bugün 2 :)
    hemen 1000 kişi migroslara saldırırsa aksaklık çıkar tabi:)
    30 ekim'e kadar yolu var bu ne şiddet, bu ne celal:)
  • %70'e ancak yetişebildik dün akşam evde bilgisayar açmamayı marifet saymıştım oysa, uvvaaaaaaaaaaa, kaçtı beleş deterjan.
  • yüzde 70 indirim başlamış
  • %70 e yetişebildim :(
  • Konuyu açan arkadaşa selam,
    Bende aldım.
  • sanal markette düşüyor indirim.
  • %50 kalmış bize yahu :(
  • Dun aksam kayıt olmama ragmen hala kayıtsız kart numarası diyor,halbuki dün almaya çalışırken %100 bedavalardan 400 kadar vardı,sabah kayıt olmus olur nasıl olsa dedim 15-20 kere ugrastıktan sonra,simdi bi baktım ki %70 ler bile bitmis :)

%50 alayım bari dedim hala kayıtsız kart numarası diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

sanal markette düşüyor indirim.

bende düşmüyor nasıl yaptınız
  • Dün kayıt yaptırmıştım bugün gittim migrosa ama kartımda böyle bir indirim gözükmedi yani alamadım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.