Şimdi Ara

migros - money ve 6kg WASH deterjan kazanma şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
10.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kart no ve şire ile siteye girin , ONLİNE kupan kısmına 16 haneli noyu yazıp kaydedin.

• %100 indirimli Wash Matik 6 kg kazandık. Teşekkürler
    Kaldı 860 kişi

Açıklama : 20 Ağustos - 3 Eylül 2010 tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek, Money Club üyelerinden kendini kampanyaya kayıtlayan ilk 1000 kişi içinde yer alıp, wash matik 6 kg ürünlerinden birini ücretsiz almaya hak kazandınız. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır. Hediye ürünü Migros, 5M veya Sanal Market?ten 15 Ekime kadar alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 20 Eylül 2010; 19:05:05 >
  • Kendimi ve babamı kaydettirdim sağol arkadaşım
  • 810 kişi kaldı
  • Duyuru sayesinde bende aldım. Ama nedir bu wash matik, kalite yerlerde midir? Fiyatı nedir? Beleş olmasını beğendim, gerisi yalan.
  • ben de kayıt yaptım ve kazandım. konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

%100 indirimli Wash Matik 6 kg kazandık. Teşekkürler
    Kaldı 860 kişi

Açıklama : 20 Ağustos - 3 Eylül 2010 tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek, Money Club üyelerinden kendini kampanyaya kayıtlayan ilk 1000 kişi içinde yer alıp, wash matik 6 kg ürünlerinden birini ücretsiz almaya hak kazandınız. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır. Hediye ürünü Migros, 5M veya Sanal Market?ten 15 Ekime kadar alabilirsiniz.

803 oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler, yalnız eski migros clup kartıyla kayıt ettim inşallah sorun çıkmaz zaten almadan önce mecburen yeni kart verecekler...
  • yılın en sıcak fırsatlarından
  • Kartı yeni kaydettridim ama hala kayıtsız kart diyor yav...
  • quote:

Orijinalden alıntı: str06

Çok teşekkürler, yalnız eski migros clup kartıyla kayıt ettim inşallah sorun çıkmaz zaten almadan önce mecburen yeni kart verecekler...

nasıl becerdin.ben yapamadım.money kart nosu istiyor.migroskart tanımıyorki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmz38

ben de kayıt yaptım ve kazandım. konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler

kazandıgını nerden ögrendin
  • deterjanı nasıl alıcaz ?
  • peki kayıt yaptırdık ama kazandıgımızı nerden ogrenıcez acemıyız bu olaya bı yardım lutfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

quote:

Orijinalden alıntı: krmz38

ben de kayıt yaptım ve kazandım. konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler

kazandıgını nerden ögrendin

size özel kampanyalardan görebilirsin.Şuan zaten başvuran herkes alıyor.Çekilişle değil sıra ile.
  • ben siteye şifre ile girmedim..money club card numarasını ilgili bölüme yazdım ve "Kaydınız Başarıyla yapıldı" dedi..şimdi ben de kazanmış oluyor muyum? ve nasıl? yani gidip migrosa washmatikimi verin diyebilir miyim? :)
  • kocaelideki fabrikaya gidip alacaksınız....
  • Üye olmaya çalıştım ama çok zor oldum nedense şimdi kart numarısnı girip üye oldum, çıktım kart numarası- şifre girdim hata verdi sonra tekrar üye oldum.Bu sefer giriş yapabildim ama kampanya kısmına kart numarasını girince kayıtsız kart üyarısı verdi bende karttaki ilk 6 rakam ve mın numarasını girdim kabul etti ama üye girişi yaparken sadece kart numasıyla giriş yapabiliyorum.Hiç bi yere mın numasını vermedim demek sistemlerinde kayıtlı epey uğraştım ama 6kg wash kaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkay7

Kartı yeni kaydettridim ama hala kayıtsız kart diyor yav...

Kart numasının ilk 6 hanesini ve hemen altındaki min numarasını bitişik olarak kod kısmına girersen düzelecektir.Siteye üye olmaya bile gerek yokmuş onu şimdi anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

Üye olmaya çalıştım ama çok zor oldum nedense şimdi kart numarısnı girip üye oldum, çıktım kart numarası- şifre girdim hata verdi sonra tekrar üye oldum.Bu sefer giriş yapabildim ama kampanya kısmına kart numarasını girince kayıtsız kart üyarısı verdi bende karttaki ilk 6 rakam ve mın numarasını girdim kabul etti ama üye girişi yaparken sadece kart numasıyla giriş yapabiliyorum.Hiç bi yere mın numasını vermedim demek sistemlerinde kayıtlı epey uğraştım ama 6kg wash kaptım.

mın numarası nedir ki nasil öğreniriz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.