Şimdi Ara

Migros LCD ve LED TV Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her tv den 3 er 4 er kutu vardı depoda da olduğunu söylediler yer kütahya migros Hiltonun altında ki. Diğer şehirlerde de var dedi arkadaş bence fiyatlar uygun bildirmek istedim

• up
  • Dün bir arkadaşım aradı ve Starcity Migros'ta birçok üründe indirim olduğunu (özellikle kamp malzemeleri) söyledi. Ben gidemedim ama yakın olan arkadaşlar gidip bakabilirler
  • Hep seg tvler midir? Samsung veya Lg yok mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

Hep seg tvler midir? Samsung veya Lg yok mudur?

malesef hocam sadece seg vardı indirimde :)
  • Kipadan sonra buz gibi. 700 ve 1000 tl 40 42 samsung ,lg kaliteli modeller var.Seg yerine daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet kipa'da %30 indirim mail geldi.. bakmak gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Kipadan sonra buz gibi. 700 ve 1000 tl 40 42 samsung ,lg kaliteli modeller var.Seg yerine daha mantıklı.

Hocam görüntüleri o kadar da kötü gelmedi açıkcası istanbulda ki evimde 55" panasonic 3D plazma kullanıyorum onuda 1800 tl ye vatanın axess kampanyasıyla almıştım. (kabloları ıvırı zıvırı dahil) Görüntüler plazma gibi pastel açıkçası ben lcd yada led den daha çok beğeniyorum plazmayı çünkü göz yormuyor bu tarz birşey arayan alabilir çünkü görüntüleri daha pastel düşünen olursa gitsin bir baksın bu seglere :)
  • Yaklasik 2 yıl önce migrostan 22 inç seg lcd tv aldım yatak odası için .330 tl/12 taksit.. Hala o fiyata inmedi fiyatlar..:) ben tv den memnun degilim siyah beyaz oranı iyi değil .. Gece isiklari kapatıp izlerken filmlerdeki karanlık sahnelerde ortam secilmiyor ..beyaz sahnelerde aşırı parlamali oluyor.. Reciver ve tv
    Nin tek ayarlariyla oynamama ragmen tatmin edici goruntu alamadim
  • seg iyidir. bundan 1 yıl önce yine aynı fiyata düşmüştü bir çok kişi alıp inceleme yapmıştı konularda mevcuttur ararsak bulabiliriz
  • alanya kipa'dan axen 40'' full hd led tv aldım 899/12 taksit
  • Samsun migrostan 2007 de 102 seg plazma almıştım.. Bir kere sorun çıkarmadı.hala kullanıyorum.Maşallah. 1400 tl ye almıştım. hey gidi..
  • Metrodaki kampanya ile daha uyguna geliyor,106 seg 899 lira üstüne 160 lirada bonus kazanıyorsunuz
  • arkadaşlar bimde 106 ekran led tv 999 tl kalın ve markasız dandik tv almayın bimin kendi üretimiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_10

arkadaşlar bimde 106 ekran led tv 999 tl kalın ve markasız dandik tv almayın bimin kendi üretimiymiş

Bim bir perakende zinciri, selefi bir çok zincir mağaza gibi de kendisine özgü markalar yaratıp hali hazırdaki üretici firmalara fason üretim yaptırıyor.
    Kısaca Çin menşeili bazı ev elektroniği ve dayanıklı tüketim malını'da yine kendi patentli markaları ile satmakta.
    Arçelik, Vestel ve yine bu firmaya ait diğer ihracat markaları ile Bim'in sattıgı ürünleri karşılaştırmanız ve bu firmalara 'markasız/dandik'' yakıştırmasında bulunmanız pek uygun olmaz, zira yetkili servis ağları Bim'de satılan elektronik ürünlerin aksine Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar ulaşmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ar ge -- 27 Mayıs 2012; 1:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

quote:

arkadaşlar bimde 106 ekran led tv 999 tl kalın ve markasız dandik tv almayın bimin kendi üretimiymiş

Bim bir perakende zinciri, selefi bir çok zincir mağaza gibi de kendisine özgü markalar yaratıp hali hazırdaki üretici firmalara fason üretim yaptırıyor.
    Kısaca Çin menşeili bazı ev elektroniği ve dayanıklı tüketim malını'da yine kendi patentli markaları ile satmakta.
    Arçelik, Vestel ve yine bu firmaya ait diğer ihracat markaları ile Bim'in sattıgı ürünleri karşılaştırmanız ve bu firmalara 'markasız/dandik'' yakıştırmasında bulunmanız pek uygun olmaz, zira yetkili servis ağları Bim'de satılan elektronik ürünlerin aksine Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar ulaşmakta.

Ustam tamir ucretini senden aldiktan sonra turkiyenin her yerinde sevisi olmus olmamis onemli degil. ustelik lcd fiyatina led veriyor adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Details

quote:

Ustam tamir ucretini senden aldiktan sonra turkiyenin her yerinde sevisi olmus olmamis onemli degil. ustelik lcd fiyatina led veriyor adamlar

Normalde yerli montaj ürün önermem ancak kıyasladıgınız üründen çok daha kaliteli olacakları su götürmez bir gerçek. Arçelik-Beko ve ihracat malı olarak sürdükleri diğer markalarda bırakın sizden servis ücreti almayı biraz direttiginizde arızalı cihazınızın yerine hemen her zamana yenisi veriliyor, yiğidi öldürüp hakkını yememek gerekli, servis üstünlükleri kurumsallaşamamış olmalarına rağmen tartışılmaz.
    Bluelight vs. bim adına yapılmış fasonlar yerli montaj değiller, siz de cebinizde 2-3 bin tv alabilecek para ile uzak dogu ziyareti yaparsanız, size farklı fiyatlarla dilediginiz kelitede ve belirlediğiniz markada üretim yapıp satan bir çok merdivenaltı firma ile anlaşabilmeniz mümkün.
    Bir de şu var, yazık ki Koreli firmalar endüstri standartlarını belirleyen markalar haline geldiler, panel pazarının da büyük bir kısmını ellerinde bulunduruyor olmalarına rağmen küresel anlamda kalite standartlarında ciddi bir düşüşe sebep oldular. Takipçileri olan Çin'li cihazlarda durum daha da vahim.
    İstatistiksel olarak Koreli ve Çin'li firmaların ev elektroniğine yönelik ürünleri yerli markalardan daha sık arızalanıyor. Samsung ve LG Dünya'da ''Planlı Eskitme'' adı verilen son kullanma tarihi denetimini daha iyi yapıp, tüketimi pompalıyor, hoş zaten bu çılgınlık öyle boyutlara ulaştı ki önce cep telefonlarını yılda bir yenilemeye alıştık şimdi de beyaz eşyalarımızı ve televizyonlarımızı modası geçince değiştirir hale geldik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.