Benimde kalan 200 yatmış hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Benimde kalan 200 yatmış hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 14 Aralık 2024; 10:31:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kodlardan hangileri doğrudan alınabiliyor (teknosa kodu gibi) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1000'e 250 TL Migros Çekim var fazladan, 1000'e 200 TT Prime kodu olan ile takas edilir. Ya da buna yakın muadil money kodları da olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçerli telekom kodu olup kullanmayacak varsa 1 adet rica ediyorum...Bu ay bir türlü 1 tane bile bulamadım. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fazla kodu olup göndermek isteyen olursa çok makbule geçer.Sadece petrol ofisi kodu alabildim teknosa kod dolmuş diyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 14 Aralık 2024; 11:44:29 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar madam coco, teknosa kodu varmı. malesef alamıyorum. Elimde moda nisa var sadece |
Ayın 9unda sipariş gecmiştim.Kabul etmemiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
13.00a kadar musaitim bu zaman kadar modanisa 500/50 isteyen varsa pmden yazabilir. BİLAÜCRET < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 14 Aralık 2024; 12:0:34 > |