< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Nihayet Üstat...Sırf bu yüzden bana az ceza yazmadınız.... Ah bi de en azından migros kodları başlığını üyeye özel yapsanız da beleşçi misafir kullanıcılar kodları kurutmasa.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 13 Aralık 2024; 21:6:16 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu farklı uygulama yani öyle mi ben hep madame coco uygulamasına bakıyom yok kimse de demiyor :) prestije uygulaması diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknosa fazla kodu olan varsa rica edebilirmiyim? |
Hocam nasıl çözdünüz çözen çözdüm diyor anlatan yok :)) bari siz anlatın da faydalanalım. Uygulamada ne hediye ikonu var ne de prestij olmama rağmen giriş yapabiliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 13 Aralık 2024; 22:24:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir adet rica edebilir miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 13 Aralık 2024; 22:57:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kod için çok teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet madamacoco prestige uygulamasından denedim ancak olmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |