Şimdi Ara

MİGROS Kampanyaları [Ana Konu] (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.267
Cevap
915
Favori
6.244.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukyavuz

Neden SM'de parfümleri, deodorantları , kremleri kaldırmışlar ya

Çikolataları da alsınlar bari

Beceriksizliklerinden başka neden olsun?
    Anlık sanalmarket/mağaza stoğunu yönetemedikleri için kaldırmışlar. Bahane üstüne bahane. Anlık stoğu yönetemiyorsan sanalmarket ne diye var değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Neden SM'de parfümleri, deodorantları , kremleri kaldırmışlar ya

Çikolataları da alsınlar bari

Beceriksizliklerinden başka neden olsun?
    Anlık sanalmarket/mağaza stoğunu yönetemedikleri için kaldırmışlar. Bahane üstüne bahane. Anlık stoğu yönetemiyorsan sanalmarket ne diye var değil mi?

Bahane... Çünkü her ürünün stoğu var ! Kampanya yapıyosan takip edeceksin. Sanal marketin tedarik mağazalarındaki alışveriş stoğunu yansıtamıyorlar. Daha doğrusu uğraşmak istemiyorlar.

Neyse bir %25 daha yüklenene kadar son siparişim aşağıdaki gibidir. Krem , deo ekleyecektim bir ton

MİGROS Kampanyaları [Ana Konu]

• hocam 180 liradan 80 liraya nasıl düşüyor bu ürünler anlamadım gitti
  • 75 e 10 kodu kullanmayacak varsa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

hocam 180 liradan 80 liraya nasıl düşüyor bu ürünler anlamadım gitti

180 TL money kartsız fiyatları. Money kartla 149 TL ve ardından DIP indirimleri yansıdı. Ürünlerin dipli hali. 125-130 arası. Buradan sonrası KDV, %25, ve %5personel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

180 TL money kartsız fiyatları. Money kartla 149 TL ve ardından DIP indirimleri yansıdı. Ürünlerin dipli hali. 125-130 arası. Buradan sonrası KDV, %25, ve %5personel

75 TL e 10 TL indirimide karta tanımlatıp, sanalmarkette düşürebilirdin
  • quote:

quote:

quote:

Dün gittim bi de ya keşke tanımlasaydım

Geldi demin aklıma ama neyse dedim. Tatil yapıyorum uzun zaman sonra hiç önemli değil artık gerçi

• Benim faturamda aldığım çikolataların sadece en düşüğü düştü.sizlerde nasıl hepsi düşüyor anlamadım.
    3 ülker grubu
    3 de snickers aldım.
    ülkerin indirim yansıdı diğeri yansımadı.
  • quote:

quote:

quote:

75 e 10 tl indirim sadece sanalmarkette mi düşüyor ki öyle söyledin @yildirimr

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

quote:

Sanalda indirim alanında o kodu girecek kısımda düşmüyor. Önce markette 1 TL lik ürün alıp aynı zamanda bu indirimi karta tanımlattım. Sonrada bugün sanalmarkette denedim düştü.
    Mantıken karta tanımlattıktan sonra 75 TL üzeri alışverişi markette yapmadıysan sanalmarkette yapabilirsin. Kısacası alışverişi mağazada/sanalda yapman farketmiyor. Ben mağazada alışveriş yapmayacağım için 1 tl lik çikolata alırken karta tanımlattım mağazada. Sonra da sanalda kullandım.

%25, KDV bizden, 75 tl e 10 tl, tıkla kazan, Gdi leri birleştirip bugün 250 tl lik gıda / temizlik alışverişi yaptım Ara toplamda. Ara toplam üzerindende bunlar düşünce 130 tl e filan geldi. Kalanınıda bonus ve money puanla ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 9 Mart 2013; 19:16:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

quote:

Sanalda indirim alanında o kodu girecek kısımda düşmüyor. Önce markette 1 TL lik ürün alıp aynı zamanda bu indirimi karta tanımlattım. Sonrada bugün sanalmarkette denedim düştü.
    Mantıken karta tanımlattıktan sonra 75 TL üzeri alışverişi markette yapmadıysan sanalmarkette yapabilirsin. Kısacası alışverişi mağazada/sanalda yapman farketmiyor. Ben mağazada alışveriş yapmayacağım için 1 tl lik çikolata alırken karta tanımlattım mağazada. Sonra da sanalda kullandım.

%25, KDV bizden, 75 tl e 10 tl, tıkla kazan, Gdi leri birleştirip bugün 250 tl lik gıda / temizlik alışverişi yaptım Ara toplamda. Ara toplam üzerindende bunlar düşünce 130 tl e filan geldi. Kalanınıda bonus ve money puanla ödedim.

Keşke ben de tanımlamış olsaydım. Neyse uzun bi süre kullanmam artık market falan. Ki hep eve yapıyordum. Bugün ben de evde olacağım için karıştırdım

• Milka trilode ve schoko keks2lerde 1 alana 1 bedava vardı ve 8.95 tl idi,hiç deneyen oldu mu 6 tane alsak 3 al 2 öde olur mu?oluyorsa alalım deneyen oldu mu bunları acaba?Tüm çukulatalar yazmışlar maNTIKEN OLMASI LAZIM GİBİ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: satem

Milka trilode ve schoko keks2lerde 1 alana 1 bedava vardı ve 8.95 tl idi,hiç deneyen oldu mu 6 tane alsak 3 al 2 öde olur mu?oluyorsa alalım deneyen oldu mu bunları acaba?Tüm çukulatalar yazmışlar maNTIKEN OLMASI LAZIM GİBİ...

Denendi

• Eti Canga ile snickers a yaklaşmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl lik kodlardan kullanmayacaksınız bir tane de ben alabilir miyim.

• Bende alabilirim varsa 10tl lik koddan.

• Farukyavuzdan aldığım kodu kullandim elinde olan varsa 1 adet daha ihtiyacim olacak, moneyvisa yoldada :))) yardımcı olacak arkadaslara teşekkürler...

• Varsa 1 adet kod bende alabilirim

• 6 adet Kinder sürpriz almıştım. 3 al 2 öde sonucu toplam 21.8 lira ödemiştim. Bugünde 6*2 =12 money yatmış. yani bedava olanlara da money yatmış. 1 adet sürpriz yumurta 54 kuruşa denk geldi.
  • Arkadaşlar çikolatalarda 3 al 2 öde yarın da devam ediyor mu? İlk sayfaya baktım resimde 8-9 Mart görülüyor ancak sayfa sahibi 8-11 Mart yazmış.
  • 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.