|
Bildirim
|
Şu fiyatın yarısına android alsanız da aynı işi görücek nedir bu ayfon sevdası yazık günah bu giden paralara
|
Deme bee. Millet 7300 den almak için sıraya girdi, aynı adama android diyince ama onun fiyatı şöyle düşüyor bla bla bla.
|
sanki sen aldın.
şu görüntüyü senin gibi 20 kişi kullandı forumda. |
bir tarafta eşi hadi pazara gidelim diyen adam sen oyalan biraz duş alıp geliyorum diyor sonra sialahla kendini vuruyor cebinden 1.5 tl çıkıyor ne güzel ülke olduk emeği geçen herkesin ......................
|
kuru ekmeğe doğru depar atanlar ile 6000 TL'lik telefona depar atanların arasında belki bir mahalle, bir sokak, bir cadde, hatta hatta bir kapı olan toplumlar iflah olmazlar...
|
Sana ne birader , sen alma , alakan yoksa ne yaziyorsun millete akil veriyorsun , kendine sakla , herkesin kendi karari
|
Eskişehir'de biraderlerle sıraya girdik 3 cihaz varmış 3 farklı şubede üçünü de sabah alacağız beklemeye başladık sandalyelerle.
|
Seninki çok mütevazi bir hayal. 13 tane alır 12sini 6.500den satarsan 1ini bedavaya getirmiş olursun. Sıcak fırsatlarda bu tarz hayaller okumalıyız mütevazi olma pampa.
|
Hocam beni yanlış anlamayın ama bu kadar bencil olmanız hiç hoş değil ve gerçekten çok itici.Herkes paylaşsın görsün ne var bunda? Madem öyle siz de takip etmeyin bu forumu. Daha önce buradan görüp faydalandığınız indirimler olmadı mı hiç? Herkes sizin gibi düşünseydi hiç kimse hiçbir indirimden faydalanamazdı.Bu anlamda herhangi bir konuda -sadece sıcak fırsat konularında değil genel olarak diğer insanlara karşı hal, davranış, tutum vs- sadece kendini düşünmeyip diğerlerini de düşünenler her zaman kazanır görüşündeyim.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vBuuren -- 25 Kasım 2019; 13:23:18 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 25 Kasım 2019; 14:2:57 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|