Bildirim
Migros Hemen'de yüzde 20 indirim kodu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
banada bildirim geldi 150/30 gibi olmuş .Biraz stoklar azalsın bi dahakine artık...
-
Sevgili deneyimli DHdaslar Hemen de ilk siparise ozel ne veriyordu onla birlesir mi?
Tosla vs banka karti ile kombo yapılr mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk sipariş için denedim. 50-20 vardı birleşir mi bir umut dedim de olmadı bende yani kupon gözükmedi
50/20 mi ilk siparis kuponu peki kod olarak ne girecegiz birlessin diye
-
İşe yaramasına sevindim, sevgiler :)
Teşekkürler son dakikalarda faydalandım
-
e ben tıkladım sinbo kahve makinesine yönlendirdi. bunun için mi bildirim attılar demiştim. ne yaptıkları belli değil.
-
Saat 5 kadar yaptılar son anda faydalandık
Ben girdim sanal sekmesinde sepette urunler vardi
Hemen sekmesine tiklayinca sanali mi gosterdi napti surekli yazdim kod gecersiz dedi son anda dank etti konum ac dedi hemene ekledim urunleri bu seferde hic siparis verilmediginden adres vs dedi son 2dk vardi olmadi
Yani siparis verilmemis hesapta sanal markette oluşmuş sepeti mi ilk etapta görüyor 😕
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X