Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (8134. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü3 Mobil
5 sn
162.896
Cevap
3.220
Favori
20.051.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
396 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 81328133813481358136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evde buzluk yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 366.gün kullanıcısına yanıt

BUNU ÖN TARAFA ALALIM........

• Eylül Ayı Kampanya Planı

4-5 EYLÜL: Taze Piliç ve Hindi ürünlerinde %30 İndirim (Katalog ürünleri, Migros ve Onixli markalı ürünler hariçtir)

4-5 EYLÜL: Paketli Beyaz Peynirlerde %30 İndirim (Katalog ürünleri, Migros ve Onixli markalı ürünler hariçtir)

4-5 EYLÜL: Meyve Sularında %30 İndirim (Katalog ürünleri hariçtir)

6-8 EYLÜL: Elidor ve Dove markalı saç bakım ürünlerinde %50 İndirim (Katalog ürünleri hariçtir)

6-8 EYLÜL: Pişirme ürünlerinde %30 İndirim (Katalog ürünleri hariçtir)

9-10 EYLÜL: Dondurmalarda 1 Alana 1 Bedava (Katalog ürünleri ve Algida markalı ürünler hariçtir)

9-10 EYLÜL: Ayçiçek Yağlarında %25 İndirim (Katalog ürünleri, Migros ve Onixli markalı ürünler hariçtir)

11-12 EYLÜL: Tatlı-hamur işleri ürünlerinde %30 İndirim (Katalog ürünleri ve Migros markalı ürünler hariçtir)

11-12 EYLÜL: Makarnalarda %30 İndirim (Katalog ürünleri ve Migros markalı ürünler hariçtir)

13-15 EYLÜL: Toz Deterjanlarda %30 İndirim (Katalog ürünleri, Migros markalı ürünler hariçtir)

13-15 EYLÜL: Kağıt Havlularda %30 İndirim (Katalog ürünleri, Migros ve Vional markalı ürünler hariçtir)

16-18 EYLÜL: Bitki Çaylarında %40 İndirim (Katalog ürünleri ve PL ürünler hariçtir)

16-18 EYLÜL: Hijyenik Pedlerde %50 İndirim (Migrostop ürünleri ve PL ürünler hariçtir)

16-18 EYLÜL: Yüz Bakım Ürünlerinde %40 İndirim (Katalog ürünleri, Bepanthol markalı ürünler hariçtir)

19-20 EYLÜL: Sütlerde %30 İndirim (Migrostop ürünleri ve PL ürünler hariçtir)

19-20 EYLÜL: Kahvelerde %40 İndirim (Katalog ürünleri, Migros ve Onixli markalı ürünler hariçtir)

19-20 EYLÜL: Sıvı Bulaşık Ürünlerinde %30 İndirim (Katalog ürünleri ve Migros markalı ürünler hariçtir)

21-22 EYLÜL: Porçöz ve Seramik Mutfak Gereçlerinde %40 İndirim (Katalog ürünleri hariçtir)

21-22 EYLÜL: Hazır Çorbalarda %40 İndirim (PL ürünler hariçtir)

23-24 EYLÜL: Şekerlemelerde %40 İndirim (Katalog ürünleri ve Migros markalı ürünler hariçtir)

23-24 EYLÜL: Sıvı Bulaşık Deterjanlarında %30 İndirim (Katalog ve PL ürünleri hariçtir)

25-26 EYLÜL: Salçalarda %30 İndirim (Migros markalı ürünler hariçtir)

28-30 EYLÜL: Mutfak & Banyo ve Yüzey Temizleyici Ürünlerde İndirim (Katalog ve PL ürünleri hariçtir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAROS47 -- 6 Eylül 2025; 12:33:9 >

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Musteri temsilcisine ilettim konuyu 24 saat geçmesi gerekiyor. Müdahale edemiyoruz dedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migros hediyem karta qr ile ödeme alamıyoruz dedi kasiyer daha önce deneyen oldu mu mantıksız geldi ama emin olamadım.

• emrahakt E kullanıcısına yanıt
    Doğru qr olmuyordu en son hediyem karta.

• arkadaşlar trendyol hızlı markette bazı hesaplara hafta sonuna özel 800 tl üzerine 300 tl kupon tanımlanmış.

ben 2 kg migros tereyağı ve 1,5 lt migros ayran aldım teslimat ücreti ile 551 tl'ye geldi.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Çok kârlı bir alış veriş olmamış sanki hocam. Şokta Mis marka tereyaği kampanyada 299 TL zaten.

• DiagraM kullanıcısına yanıt

Toz şeker kampanyası İzmir ilinde çıkmıyor.Bölgesel mi acaba.

• gokhan1964 G kullanıcısına yanıt
    Stok yoktur

• ferman40 F kullanıcısına yanıt

Demin yoktu şimdi ayçiçekyağı gitmiş yerine toz şeker gelmiş.Bilinçli yapılıyor sanırım.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

hocam mis'i hiç denemedik. zaten migros tereyağlarda 275'e gelmiş oldu ayran da yanında bedava gibi bir şey.

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    İlk dönemlerde iyi olabiliyordu bu tarz uygulamaların kuponları sonra algoritma yapay zeka devreye girince heralde bir espirisi kalmadı .. Şimdi görünce girdim baktım ama hala bir tadı yok.. Çok denk gelecek de işe yarasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 6 Eylül 2025; 13:51:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrahakt E kullanıcısına yanıt

Migrosta hediye karta yükleme mobil olarak sadece NFC ile oluyor ama carrefourda qr ile hediye kart yükleme var.

• Vodafon'dan kod aldım fakat günlerdir deniyorum olmuyor. Parantez koydum parantez kaldırdım her olasılığı denedim böyle bir kampanya yok deyip duruyor bir türlü alamadım money'yi. Niçin böyle?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• dün 750 x 4 kampanyası için 850 tllik sipariş vermiştim ancak sabaha stok yetersizliğinden 680 tllik teslim yapmışlar. 750 kampanyasına dahil olur mu ? Canlı desteğe sordum ilgili birime bildirdik dedi

• sesenyoung kullanıcısına yanıt

maalesef olmaz

İş birliği kodları için detaylar da başka kampanyalar ile birleştirilemez yazıyor. 4*750 kampanyası için ilk alışveriş sonrası, bende iş birliği kodunu ekledim. Şimdi umarım birleşmiyor diye, 2.3. sipariş için kalkıp işbirliği moneyi yükleyip 4*750 sayacı işlememezlik yapmasın. Masterpass vs var hazır ucuza alışveriş yapalım derken evde ki pirinçten olacağız. Çünkü migros bu sıralar kampanya yok gibi ve fiyatlar aşırı yüksek.

• C4H1T kullanıcısına yanıt

4*750 ayın 4.ünde başladı,ayın ilk 3 günündeki iş birliği kodlarından da moneyler yatmadı.Güncelleme yüzünden muhtemelen.

Yalan olacağız muhtemelen 6.gün tik gelişme yok

• 
Sayfa: önceki 81328133813481358136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.