< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (8089. sayfa)

-
-
Başka bir konuda geçmişti bunda tws yazıyor ikinciyi alırsanız stereo ses olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi fiyat dediği bonfile bile 210tl, az önce başka yerden aldım 110tl, asperox adet başı 40tl fazla yine kazık migrosta, sürülebilir çikolataların hepsi %30 indirime rağmen yine buradaki markete göre 36tl kazık neyin indirimini yapmış ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 24 Ağustos 2025; 22:55:14 >
Fiyatları bilmezsen, migros kampanya yapmış diye alırsan kazıklanabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim hanım aynen öyle. Sadece Migros değil bütün marketlerde aynını yapıyor. Bir rakam üstüne çizgi çekilip daha düşük fiyatı görünce o ürünü ucuzlamış sanıyor ve hemen alıyor. Hatta fark ne kadar büyükse o kadar karlı alışveriş yaptığını sanıyor. Kendisine kaç kez izah ettim ürünü pahalıya aldığını ama olmuyor işte. Sanırım benim hanım gibi oldukça yüksek sayıda böyle bir tüketici kitlesi var. Marketler de demek bu nedenle satış stratejilerini değiştirmiyorlar. Nasıl olsa inanan var diye.
2 yıldır 1 kez bile aldığım marketin fiyatının altında ürün sattığına şahit olmadım, evde bitse migrosun kampanya yapmasını beklerken aylar geçiyor, migrosta 1 yıldır Sarelle hiçbir şekilde 1 alana 1 bedava dahil düzgün bir fiyata düşmedi mesela
Yemeksepeti markette sarelle 50 indirimliydi bugun
1500 TL'Lik alışveriş için kod var mı ?
-
arkadaşlar tıkla gel indirim kodu zeytinyağı alışverişinde geçmiyor mu?
-
indirim kodu olmadan internet alışverişi yapamıyorum psikolojik galiba🥴
-
Ayçiçek yağlarına son 2 haftadır standart hale gelen zam yapılmış. 5 litrelik ayçiçek yağları 3 harfli marketlerde 385 TL olmuş.
Hatay tarafının zeytinyağını severseniz fiyatı uygun.
Geçenki kampanyada yağ almayıp bu kampanyayı kullanacak varsa macroonline'dan alsın.Fiyatlar aynı ayrıca 1300/300 gel al yağlarda da düşüyor.
-
hangi zeytinyağını tavsiye edersiniz
-
şu yazı saçma olmamış mı
-
hangi market
-
Dostlar kasiyerlere nasıl puan kullanıldığını gösterebilmem için bir rehber var mı yahu :)
hesabı kapatmadan önce ara toplam-toplam tekrar ara toplam yapacak,1-2 saniye bekleyecek money puanlar görünecek, o aşamada money puan kullanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 25 Ağustos 2025; 9:11:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X