< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7750. sayfa)

-
-
Çok teşekkür ederim hocam kodu kullandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam öyle ağır bir koku filan,hatta bana göre güzel bile kokuyor
-
-
Damak tadı hocam sonuçta,herkesde bir değil.
Afiyet olsun.
-
1000/200 money veren fazla kodu olan varsa özelden atabilir mi? Coco bitmiş sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
migrosun etlerini yazacagım kısaca , foto almayı unuttum.
gecenki %15 indirimde 2kg kıyma 1kg kuşbaşı almıştım notlara orta yağlı olursa sevinirim yazdım (zaten orta yaglı olanı seciyorum)
gelen yağın yarısından cogu yaglıydı, kıymanın rengi beyaza dönüktü resmen kuşbaşıda aynı şekil keza hic begenilmedi uzun lafın kısası, carrefourdan aldıgım aynı etler muntazam tam orta yağlı hele kuşbaşını cok begendik ufak ufak parcalarda kıvamında yağlı geldi.money geliyor az biraz ucuza alıyoruz diye migros kullanıyorum ama en son sözde 2.de %50 indirimli peynirlerin a101de daha ucuza satıldıgını , erşan sucugun sözde ucuz gözüküp carrefourda cok daha uyguna satıldıgını görünce yavaştan salmaya basladım migrosu.4000tl harca 500 money kampanyasıda 5m migroslarda magazadan alınca oluyormuş sanal magaza ve gel al bile olmuyormuş böyle kelime oyunları yatmayan moneyler falan iyice bozuldular.Bir ürün alırken kesin diger marketlere bakın benden demesi.
-
Öğrenci bir arkadaşa 1000/200 kod lazım arkadaşlar. Fazladan olup da özelden iletebilecek biri varsa makbule geçer. (Alındıktan sonra mesaj silinecektir.)
-
migros tan eve et istemek büyük hata,
hele hele kıyma..
et siparişlerim hep gel al iledir..
eti görünce almayıp, siparişimi iptal ettiğim de olmuştur..
-
HEMEN DE 600 UZERI ALIŞVERİŞE 100 TL INDIRIM PERŞEMBE100 KODUYLA
Uygulamıyor.
"PERŞEMBE100" yazıyor olabilir misiniz?
"PERSEMBE100" olacak.
Bir de;
Ayçiçek/zeytin yağı, Nutella ürünleri, Toz ve Küp şekerler, Dökme Çay, Taze kırmızı et ürünleri, Enerji içeceği ürünleri hariç olarak hesaplanacaktır, bu ürünler kampanyaya dahil değildir.
-
Dana kıymalık, dana kuzu kıymalık gerçekten beyaza çalan pembe renkte geliyor. O paraya resmen yağ yediriyorlar insanlara.
-
Hazır donuk ürün PERSEMBE100 olmadı. Sağlık olsun. Teşekkürler.
-
Aynı migrosun kıyma ve etini bende alıyorum, baya kırmızı çok yağlı da değil. Hani şu en ucuz olan et ve kıymadan, acaba diyorum şube mağaza da mı bir hinlik var?Sonuçta insan olan yerde neler olmuyor dimi. Aklıma gelmişken meslekten birinden duyduğumu paylaşayım. Tanker şoförü antifriz yüklüyor sonra bunun bir kısmını satıyor. Yerine de su basıyor büyür sana hile sonra antifriz işini yapmıyor. Süte su katan vs zaten herkes biliyor. Neden et e de yağ katmasın birileri? Bence şikayet edin ve iade edin.
Arkadaşlar 1000/200 MONEY kodu verebilecek varmı dm den 2 adet lütfen
migros hemen'de ilk alışverişe 600/300 HOSGELDIN indirim koduyla öğleden sonra alışveriş yapmak istedim ama kabul etmedi, sepette kuponun geçerli olmadığı ürünler yoktu ama kod uygulanamadı vb. şeklinde bir hata verdi, cihaz ve cep numarası yeni, daha önce hiç alışveriş yapılmadı ama sipariş için kullandığım adrese daha önce başka bir numara ve cihazdan geçen ay ilk alışveriş indirimi kullanmıştım, bu sebepten dolayı bir hata vermiş olabilir mi diyeceğim ama saçma olur, farklı cep numarası ve farklı cihaz için kullanım hakkımın olması lazım, bu durumda ne yapmak lazım, müşteri hizmetlerine şikayet talebi oluştursam, sonuç değişir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zaman sonra ilk defa bir ay içerisinde tanımladığım kampanya kodlarını kullanacak kadar alışveriş yapmamışım, iyi kampanya mı yoktu yoksa stoklarım mı yeterliydi bilmiyorum
Kayıt oluşturun elbette. En iyi çözümü öyle alırsınız. "Başka telefonla buraya sipariş vermiştik" detayını anlatmanıza gerek yok. hemen "o yüzden olmuştur" diyip aradan sıyrılmasınlar.
Varsayalım siz o adrese yeni taşındınız. sizden öncekiler oraya sipariş vermişti.
Yani o siparişlerin sizinle alakası yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X